Villa Tucepi - Tucepi (Hotellstandard: 3 stjerner)

Prisgunstig, trivelig og med god beliggenhet

Dette friske og stilrene leilighetshuset ligger i den hyggelige småbyen Tucepi. Her bor du i romslige omgivelser med vakker utsikt over havet, og en enestående beliggenhet med bare 80 meter til den vakre stranden. 
Tucepi er en liten, pittoresk småby med høy koselighetsfaktor. Det som gjør stedet så populært, er den 4 km. lange rullesteinstranden som ifølge mange er den beste stranden på Makarska-rivieraen. Langs den steinbelagte strandpromenaden finner du flere koselige restauranter og kafeer med uteservering - med utsikt over havet og solnedgangen.

Leilighetstyper
Treromsleiligheter for 4 personer med balkong og havutsikt
Treromsleiligheter for 4-6 personer med balkong og delvis havutsikt

Leiligheter
Treromsleiligheter for 4 personer bestående av to soverom med dobbeltsenger samt kombinert kjøkken og stue. Balkong med havsutsikt
Treromsleiligheter for 4-6 personer bestående av to soverom med dobbeltsenger (alt. ett av soverommene har to enkeltsenger ) samt kombinert kjøkken og stue med sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer. Balkong med delvis havsutsikt

Alle leiligheter har luftkondisjonering, balkong, Wi-Fi, satellitt-TV, bad med dusj og wc samt hårføner. Et velutstyrt kjøkken som består av blant annet kjøleskap, komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn og vannkoker.

Bad
Rullesteinstrand 

Øvrig
Bygd 2007, totalt 14 leiligheter. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte av håndklær skjer etter forespørsel fra gjestene. Bytte av sengetøy én gang i uken. Gratis Wi-Fi. Sikkerhetsskap. 

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 80 m
Lokalt sentrum 100 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant 100 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Tucepi tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

På Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Tucepi

Stedet Tucepi ligger ca. 4 kilometer sør for Makarska. Den herlige rullesteinstranden og den lange strandpromenaden som er omkranset av restauranter, butikker og kafeer, preger stedet. I og rundt Tucepi går det helt utmerket å vandre eller å leie en sykkel og oppdage det vakre landskapet. Les mer om Makarskas rivieran.