Villa Splitska - Brac (Hotellstandard: 4 stjerner)

Enestående feriehus for deg som er ute etter avkobling 

I den idylliske småbyen Splitska, på øya Brac, finner du dette koselige området med totalt 14 feriehus med basseng. Et ekte paradis for deg som setter pris på fred og ro. Her bor du omgitt av herlig grønt landskap, og den fredelige atmosfæren er vanskelig å beskrive med ord. Her er det godt med rom for å være sammen og nyte ferien, med plass til inntil åtte personer. Den steinbelagte terrassen med hagemøbler er et enestående sted hvor du kan sitte i skyggen av solen og nyte både morgenkaffe og sene middager. Området ligger i gangavstand til både stranden og byens sentrum, med dens sjarmerende småbåthavn og genuine restauranttilbud. Splitska er det perfekte stedet å være hvis du er ute etter ferie og avkobling. Om du også har lyst til å nyte lokal mat, vin og en ekte middelhavsfølelse, så er du på riktig sted. 

Hus 
Moderne innredet feriehus med basseng. 
Første etasje har en åpen og luftig planløsning. Kjøkkenet er stilrent og velutstyrt med blant annet oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryseboks, kaffetrakter, vannkoker m.m. Det romslige spiseområdet og den store stuen har godt med plass for alle. Her finnes det også en sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer. Direkte utgang til den steinbelagte terrassen med utemøbler og svømmebasseng. 
I øverste etasje er det tre soverom med moderne innredning og dobbeltseng (180x200). Alle soverom har et eget bad vegg i vegg. 
Den store takterrassen byr på en utrolig utsikt over havet og er et glimrende sted å oppholde seg når solen går ned i horisonten.   
Alle hus har en innvendig overflate på 190 m2. 

Bad 
Svømmebasseng ( 24m² ) 1,5 m dypt. Rullesteinstrand 

Annet
Totalt 14 hus. Alle hus er like både i utseende, størrelse og innredning. 
Bygd 2012. Hage (150m²). Rengjøring er inkludert, men ikke rengjøring i løpet av uken. Vaskemaskin, oppvaskmaskin, hårføner, sprinkelseng, laken, håndklær, strykejern, strykebrett. Terrasse med utemøbler, solstoler og grill. Parkering. Husdyr og røyking er ikke tillatt. Se videoen nedenfor. 

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 600 m
Avstand til sentrum 800 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 800 m
Restaurant 800 m
Bar 800 m

Video

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid ca 1 time 30 minutter. 
Fra Split flyplass til havnen i Split er ca 25 km, som tar omtrent 30 minutter med transfer. Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent 50 min. Fra havnen i Supetar til Villa Splitska tar ca 10 minutter med buss.

Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Reisende med sen ankomst krever ingen overnatting, transfer skjer i direkte tilknytning til ankomst. Vår guide vil møte deg på flyplassen i Split og følger hele veien til Splitska. Les mer om Transport

 

Om Splitska

Splitska er en koselig liten småby med stor sjarm. Her finner du eventyrlige badeviker omgitt av furuskog, og du kan lett spasere til det nærliggende tettstedet Postira. For den som setter større pris på fred og ro enn livlig sommermoro, er Splitska blant de bedre alternativene i Kroatia. Nede i sentrum finner du den vakre småbåthavnen og flere restauranter som tilbyr fantastisk lokal mat.  

Service på reisemålet

I Splitska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.