Villa Pina - Vodice (Hotellstandard: 4 stjerner)

lagenheter-vodice-pina-00
lagenheter-vodice-pina-001
lagenheter-vodice-pina-002
lagenheter-vodice-pina-003
lagenheter-vodice-pina-004
lagenheter-vodice-pina-005
lagenheter-vodice-pina-006
lagenheter-vodice-pina-007
lagenheter-vodice-pina-008
lagenheter-vodice-pina-009
lagenheter-vodice-pina-0010
lagenheter-vodice-pina-011
lagenheter-vodice-pina-012
lagenheter-vodice-pina-013
lagenheter-vodice-pina-014
lagenheter-vodice-pina-015
lagenheter-vodice-pina-016
lagenheter-vodice-pina-017
lagenheter-vodice-pina-018
lagenheter-vodice-pina-019
lagenheter-vodice-pina-020
lagenheter-vodice-pina-021
lagenheter-vodice-pina-023
lagenheter-vodice-pina-024
lagenheter-vodice-pina-025

Koselige leiligheter i et avslappende miljø. 

Et lite og trivelig, familiedrevet leilighetshotell i rolige omgivelser med eget basseng og egen solterrasse i en herlig, grønn hage - kun et steinkast fra den fine rullesteinstranden. Et miljø for total avslapping, og i området finnes det meste du kan tenkes å trenge i ferien din - restaurant, bar og minibutikker osv. For et litt livligere kveldsliv tar man en promenade langs strandpromenaden inn til sjarmerende Vodice (ca 20 min).

Leiligheter
Friske, romslige og moderne innredede leiligheter.
Ettromsleiligheter (21 m2) for 2 personer består av et kombinert kjøkken og oppholdsrom med dobbeltseng.
Toromsleiligheter (35 m2) for 2-4 personer består av et soverom med dobbeltseng samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for 1 voksen eller 2 barn opp til 14 år.
Treromsleiligheter (44 m2) for 4 personer består av to soverom (ett med dobbeltseng, ett med etasjeseng) og et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa.
Større treromsleilighet (60 m2) for 4-5 personer består av to soverom (ett med dobbeltseng og ett med 2 enkeltsenger) og et kombinert oppholdsrom med sovesofa for 1 person. Terrasse 40 m2

Alle leiligheter har balkong eller terrasse, luftkondisjonering, Wi-Fi, satellitt-TV, kjøkkenutrustning og bad med dusj og wc.

Bad
Rullesteinstrand og egen basseng (7m x 3,7 m; 1,7 m dyp) med solstoler.

Måltider
Inngår ikke.

Annet
Totalt 7 leiligheter. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Eieren bor i huset. Safe i resepsjonen. Wi-fi og internett via nettverkskabel er gratis for 2 personer eller enheter.

Fakta og fasiliteter

Bad 100 m
Sentrum 1500 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 200 m
Restaurant 100 m

Service på reisemåletI Vodice har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Vodice

Vodice er et populært reisemål, ca. én times kjøring nord for Split og en av de største turistdestinasjonene langs Adriaterhavet. En begivenhetsrik by som er blitt ansett som ett av de 10 beste reisemålene i Kroatia. Vodice er kjent som en av de mest restauranttette stedene. Her er det mange restauranter, butikker og kafeer især ved den gamle havnen og langs de smale gatene opp mot det gamle forsvarstårnet. Les mer om Vodice.