Villa Mario - Makarska (Hotellstandard: 5 stjerner)

Eksklusiv og moderne villa med fantastisk utsikt

Denne smakfullt innredede og moderne villaen er ideell for et selskap på opptil 8 personer som vil unne seg en førsteklasses ferie. Det beste med dette utrolige huset er den fantastiske utsikten som forbløffer og overrasker. Villaen har en fantastisk beliggenhet med nærhet til naturen – her bor man med det grønne helt innpå seg i rolige og fredelige omgivelser. Det innbydende bassengområdet med den vakre steinbelagte terrassen har et stort grillområde og solsenger, med god plass til hele selskapet.
Slapp av på en solseng og ta en avkjølende dukkert når varmen blir for sterk. Tilbring kveldene på terrassen med koselige grillkvelder mens solen går sakte ned i horisonten. Nyt utsikten og hverandres selskap mens mørket sakte faller på.

Huset
Huset har tre etasjer og totalt 4 soverom og 3 bad. 

I andre etasje er det tre soverom og to bad. To av soverommene (27m² og 18m²) har dobbeltseng og balkong med havsutsikt. Ett av soverommene (12m²) har to enkeltsenger. Alle rom har LED-TV.

I første etasje er det store, åpne selskapsområder i åpen planløsning med moderne kjøkken, romslig spiseområde og direkte utgang til den steinbelagte terrassen, grillplassen og det deilige svømmebassenget. Her er det god boltreplass for hele familien. Et soverom (25m²) med eget bad. Rommet har dobbeltseng, LED-TV og balkong med havutsikt.

I nederste etasje er det et fellesrom der man kan drive med enten fitness, bordtennis eller dart. Stor terrasse med utemøbler.

Bad
Privat basseng

Annet
Huset er totalt 310 m2 og ble bygd i 2019. Gratis Wi-Fi. Laken og håndklær samt rengjøring ved avreise inngår, men ikke rengjøring i løpet av uken. Oppvaskmaskin, hårføner, sprinkelseng, bordtennisbord. Terrasse med grillplass. Parkering. Husdyr og røyking ikke tillatt.

Fakta og fasiliteter

Bad 2 km
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 1.2 km
Restaurant 700 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Mario tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
19/6MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Mario, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Luksuriøse feriehus for 6–8 personer
8 699,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Mario, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Luksuriøse feriehus for 6–8 personer
8 699,-Bestill
3/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Mario, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Luksuriøse feriehus for 6–8 personer
8 799,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Mario, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Luksuriøse feriehus for 6–8 personer
8 799,-Bestill
17/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Mario, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Luksuriøse feriehus for 6–8 personer
9 099,-Bestill