Villa Madeleine - Baska Voda (Hotellstandard: 4 stjerner)

Eksklusiv villa med uimotståelig sjarm og fantastisk utsikt

Villa Madeleine er en elegante, moderne villa omgitt av en vakker middelhavshage. Villaen har plass til opptil 12 personer – perfekt hvis dere er et større reisefølge. Villaen ligger i den fredelige landsbyen Bast, som ligger like over populære Baška Voda på Makarska-rivieraen.
Her er det lett å slappe av og få en fredelig ferie i ro og mak. Her finner du et innbydende bassengområde, en vakker steinbelagt terrasse med grill og solsenger. Nyt morgenkaffen i ro og fred på terrassen med den fantastiske havutsikten i bakgrunnen. Baška Voda er en vakker, pittoresk havneby med mye å by på. Gå langs den vakre havnepromenaden, der du har flere restauranter og barer å velge mellom. Opplev en fantastisk middag i solnedgangen på en av byens uteserveringer, eller hvorfor ikke grille selv og nyte en koselig middag hjemme i hagen? 

Villaen har totalt 5 soverom, 6 bad, 2 separate toaletter og 2 kjøkken. Huset er veldig romslig, og med sine 310 m2 og 3 etasjer byr det på store selskapsområder.  

Første etasje
I første etasje (67m2) finner du kjøkken og spisestue i rustikk stil, fullt utstyrt med ovn, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker. Her er det også ett soverom med bad og separat toalett. Herfra har du tilgang til den vakre hagen og terrassen med grill.

Andre etasje
I andre etasje (145m2) finner du villaens hovedinngang. Det er en romslig stue med sovesofa for opptil 2 personer, et fullt utstyrt kjøkken i moderne stil og en spisestue med plass til 12 personer. Her finner du også et treningsrom med badstue. Herfra har du tilgang til det store bassengområdet. 

Tredje etasje 
I tredje etasje (98m2) er det 4 soverom. Alle soverommene har dobbeltseng, eget bad og balkong eller terrasse med havutsikt.
Soverom 1 har en dobbeltseng (180 × 200), bad med massasjebadekar og balkong med havutsikt.
Soverom 2 har en dobbeltseng (160 × 200), bad med dusj og balkong med havutsikt.
Soverom 3 og 4 har dobbeltseng (180 × 200), bad med dusj og terrasse med havutsikt.

Bading
Privat oppvarmet basseng med massasje (24m2) og 1,5 m dyp.

Annet
Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring inngår. Vaskemaskin, strykejern, strykebrett, hårføner, barneseng, parkering. Alle rommene har air condition, oppvarming og Wi-Fi. Oppvarmet basseng, utendørsdusj, terrasse med grillfasiliteter og ved. Treningsrom med badstue. Husdyr og røyking er ikke tillatt.

Fakta og fasiliteter

Bad 3,5 km
Sentrum 4 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Safe Nej
Minimarket 2 km
Restaurant 200 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Madeleine tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

På Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Baska Voda

Ni kilometer nord for Makarska ligger havnebyen Baska Voda. Her kan dere sole dere og bade, men stedet ligger òg kort fra spennende utfluktsmål i den vakre naturen. Kveldene tilbringes på noen av de mange, trivelige restaurantene ved vannet, der dere kan nyte den lokale maten. Les mer om Makarskas rivieran.