Villa Lucia (Hotellstandard: 4 stjerner)

Villa Lucia er en nybygd villa med moderne og friske leiligheter. Huset ligger i det området som kalles Lovetovo, midt mellom badestedet Srima og det populære feriestedet Vodice. Den vakre strandpromenaden som leder inn mot Vodice sentrum, går rett utenfor huset. På den ene siden omkranses den av lave steinmurer som forgjeves prøver å holde tilbake frodige bougainvillaer, rododendron og oliventrær. På den andre siden gir grønnkledde Tamarisk-trær naturlig skygge til både rullesteinstranden og dem som promenerer langs det krystallklare havet. Fra villaen ser man en liten ankringsplass for småbåter som pryder den sjarmerende viken. En lang rullesteinstrand strekker seg flere hundre meter i begge retninger fra huset og har utsikt til flere øyer i den nærliggende skjærgården, som også er et populært utfluktsmål. Området er rolig og stille med noen mindre restauranter og uteserveringer i nærheten, men Vodice er Dalmatias kafétetteste sted, og det finnes flere restauranter og nattklubber i sentrum.
 
Leilighetstyper
Mindre toromsleilighet for 2-3 personer Toromsleiligheter for 2-4 personer Treromsleilighet for 4-6 personer
 
Leiligheter
Mindre toromsleilighet for 2-3 personer består av et soverom med dobbeltseng samt et kjøkken med spiseplass og lenestol for 1 person.
Toromsleiligheter (40 m²) for 2-4 personer består av et soverom med dobbeltseng samt et kjøkken med spiseplass og en sovesofa for 2 personer.
Treromsleilighet for 4-6 personer (120 m², taketasje) har en stor takterrasse med jacuzzi og havutsikt. Leiligheten består av to soverom med dobbeltseng samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med spiseplass og en sovesofa for 1 voksen eller 1-2 barn inntil 15 år. I leiligheten er det to baderom.
 
Alle leiligheter er luftkondisjonerte og har balkong eller terrasse med havutsikt eller delvis havutsikt, Wi-Fi, safe og TV med satellittkanaler samt kjøkken med kjøleskap, kaffekoker og vannkoker. Baderom med dusj, wc og hårtørker.
 
Bad
Rullesteinstrand.
 
Måltider
Inngår ikke.
 
Annet
Bygd 2017, 2 etasjer. Ingen resepsjon. Gratis Wi-Fi. Sengetøy, håndklær og avreiserengjøring er inkludert samt én rengjøring i løpet av uken. Bytte av håndklær skjer hver tredje dag. Grindseng på forespørsel. Vaskerom finnes i huset.
Området har små gater og enkeltgater. Overføringsbussen kommer ikke helt til huset, men stopper ca 70 meter derfra.
 

Fakta og fasiliteter

Bad 0 m
Sentrum 1 km
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 300 m
Restaurant 50 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Service på reisemåletI Vodice har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Vodice

Vodice er et populært reisemål, ca. én times kjøring nord for Split og en av de største turistdestinasjonene langs Adriaterhavet. En begivenhetsrik by som er blitt ansett som ett av de 10 beste reisemålene i Kroatia. Vodice er kjent som en av de mest restauranttette stedene. Her er det mange restauranter, butikker og kafeer især ved den gamle havnen og langs de smale gatene opp mot det gamle forsvarstårnet. Les mer om Vodice.

Kart