Villa Lavendel - Hvar (Hotellstandard: 3 stjerner)

hvar-villa-lavendel-000
villa-lavendel-hvar-001
villa-lavendel-hvar-002
villa-lavendel-hvar-003
villa-lavendel-hvar-004
villa-lavendel-hvar-005
villa-lavendel-hvar-006
villa-lavendel-hvar-007
villa-lavendel-hvar-008
villa-lavendel-hvar-009
villa-lavendel-hvar-010
villa-lavendel-hvar-011
villa-lavendel-hvar-012
villa-lavendel-hvar-013
villa-lavendel-hvar-014
villa-lavendel-hvar-015
villa-lavendel-hvar-016
villa-lavendel-hvar-017
villa-lavendel-hvar-018
villa-lavendel-hvar-019
villa-lavendel-hvar-020
villa-lavendel-hvar-021
villa-lavendel-hvar-022
villa-lavendel-hvar-023
villa-lavendel-hvar-024
villa-lavendel-hvar-025
villa-lavendel-hvar-026
villa-lavendel-hvar-027
villa-lavendel-hvar-029
villa-lavendel-hvar-030
villa-lavendel-hvar-031
villa-lavendel-hvar-032
villa-lavendel-hvar-033
villa-lavendel-hvar-034

Populært bosted med god beliggenhet. 

På en høyde ved den lille havbukten like over Hvars sentrum, ligger Villa Lavendel. Fra huset kan man se det tradisjonsrike torget som utgjør bykjernen, de fløtehvite steinhusene som ligger spredt utover skrentene og Hvars festning «Fortica» som i hundrevis av år har vernet byen. En havnepromenade som prydes av palmer, følger det glitrende havet og marinaen der store luksusbåter daglig legger til. Huset ligger i et stille villaområde med grønnkledd omgivelse som smykkes av typiske middelhavsvekster som oliventrær, sypresser og sitrus. I skjærgården rett utenfor finner du den ubebodde øygruppen Pakleni. Fra den lavendelduftende byen går det taxibåter ut til øyene, og med litt flaks kan man uforstyrret nyte sol og bading i en bortgjemt vik. Øya Hvar er omgitt av en spennende air av rustikk eleganse og er en riktig jetset-magnet.
 
Romtyper
Romtyper for 2 personer. Ettromsleilighet for 2 personer. Toromsleilighet for 2-3 personer. Mindre treromsleilighet for 2-4 personer.
 
Leiligheter
Trivelige og lyst innredede leiligheter med balkong eller terrasse.
 
Ettromsleiligheter (22 m²) med balkong for 2 personer (ca. 5 m²). Ettromsleiligheter består av et kombinert soverom og kjøkkenkrok med enklere kjøkkenutrustning og vannkoker, I leiligheten er det oppbevaringsmuligheter og et bord med stoler.
 
Toromsleilighet (33 m²) for 2-3 personer med en stor terrasse (35 m²) mot sjøsiden. Leiligheten består av et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for 1 barn inntil 14 år samt et soverom med dobbeltseng. I leiligheten er det oppbevaringsmuligheter og et bord med stoler samt kaffekoker.
 
Mindre treromsleiligheter (42 m²) for 2-4 personer har en fantastisk terrasse (45 m²) mot sjøsiden. Leiligheten består av et stort kjøkken med spisebord. Her er det to soverom, ett med dobbeltseng, det andre med sovesofa for 1 voksen eller 1-2 barn inntil 14 år. I leiligheten er det oppbevaringsmuligheter og kaffekoker.
 

Dobbeltrom

Dobbeltrom (22 m²) for 2 personer med balkong (ca. 5 m²) har dobbeltseng, et lite kjøleskap og vannkoker.

Alle leiligheter er luftkondisjonerte og har balkong eller terrasse, Wi-Fi, satellitt-TV og parkettgulv. Friske baderom med dusj, wc og hårtørker.

Bad
Rullesteinstrand.

Fakta og fasiliteter

Bad 150 m
Sentrum 200 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 100 m
Restaurant 50 m

Service på reisemålet

På Hvar har vi ikke eget personal, men vi representeres av våre lokale, engelsktalende samarbeidspartnere som gjerne hjelper til om du behøver informasjon eller gode råd. Kontakt gjerne din utleier, resepsjonist, din lokale representant eller turistinformasjonen.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Villa lavendel, veldig trivelig familie. Friskt og rent."

"Villa Lavendel perfekt service og alt annet."

"Rent og fint. Trivelige verter."

"Lavendel, sentrumsnært, rent, svalt, fin utsikt, trivelig velkomst."

"Villa Lavendel er meget bra, rent og ordentlig, bra beliggenhet."

Video

Om Byen Hvar

Hovedstaden, som også heter Hvar, er en sjarmerende by med middelalderbygninger og trivelig atmosfære. Her finnes ett av de eldste teatrene i Europa som ennå er i drift, fra 1612, en vakker katedral og mange andre historiske bygninger. Silhuetten av den framtredende byborgen kan stadig skimtes i bakgrunnen, og fra borgmurene har du en fantastisk utsikt over byen og øygruppen. Både øst og vest for bykjernen ligger små rullesteinstrender og badeterrasser med masse klart og fint vann. Byen har mange restauranter, nattklubber og hyggelige kafeer. Les mer om øya Hvar.