Villa Lantana - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

Moderne villa som gjør inntrykk på alle.

Dette eksklusive feriehus ligger på en høyde over byen Makarska. Villaen ble bygd i 2017 og er det perfekte feriehuset med plass til opptil 10 personer. Huset er moderne og gir en følelse av luksus. Her bor du i fred og ro, omgitt av furu- og oliventrær i en avslappet og stressfri atmosfære. Fra huset har man en eventyrlig utsikt over Makarskas riviera. Her glemmer man raskt alt som har å gjøre med hverdagsstress, og når dagen går mot slutten, vil du forbløffes over solnedgangen.
Koble av på terrassen med en god bok, nyt en dukkert i det innbydende svømmebassenget, eller gå ned til sentrum og tilbring dagen i Makarska.

Huset
Totalt 4 soverom. Alle soverommene har eget bad i direkte forbindelse.
Tre av soverommene ligger i øverste etasje og har en egen balkong med havutsikt, ett av soverommene ligger i første etasje og har direkte forbindelse til terrassen og bassengområdet. 
Stort, moderne kjøkken med åpen planløsning, utstyrt med alt du måtte trenge. Spiseområdet er romslig med god plass til hele familien.
På takterrassen finner du jacuzzi, badstue, grill og bar. Her kan dere nyte middagene med magisk utsikt over havet.

Bad
Privat basseng og jacuzzi

Annet
Totalt 230 m2, 3 etasjer. Sist renovert i 2019. Gratis Wi-Fi. Rengjøring ved avreise er inkludert, men ikke rengjøring i løpet av uken. Vaskemaskin, oppvaskmaskin, vinkjøler, hårføner, sprinkelseng, laken, håndklær. Terrasse med utekjøkken og grill. Husdyr og røyking ikke tillatt.

Fakta og fasiliteter

Bad 1 km
Sentrum 2 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Safe Nej
Minimarket 500 m
Restaurant 500 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Lantana tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.