Villa Katarina - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

Villa med en uimotståelig sjarm og unik utsikt

Dette luksuriøse steinhuset ligger på en vakker åsside og kan skilte med en enestående utsikt utover havet og det vakre landskapet nedenfor. Bygget i 2017 med plass til opptil 10 personer. Huset ligger i et rolig villaområde og gir dere de beste forutsetninger for en avslappende og behagelig ferie. Huset holder en høy standard både innendørs og utendørs. Fullt utstyrt i moderne stil og med privat basseng. Perfekt for familien eller vennegjengen som vil unne seg en avslappende ferie. Fra den romslige terrassen har du en fantastisk panoramautsikt over Makarska-rivieraen, og når skumringen legger seg, er solnedgangene noe helt spesielt.

Huset
Totalt 3 etasjer og 4 soverom. Alle soverom har bad i direkte forbindelse.
Underetasjen har en stor åpen planløsning og består av et stort hverdagsrom, spiseområde og et moderne kjøkken utstyrt med alt man kan komme til å trenge. Direkte utgang til terrasse og basseng. Mindre bad med vaskemaskin.
I første etasje ligger 3 av soverommene og en flott solterrasse.
I andre etasje ligger det fjerde soverommet med egen koselig balkong. Et ekstra rom med åpen planløsning og dobbeltseng. 
Den romslige, steinbelagte terrassen og bassengområdet er et perfekt sted å slappe av med venner og familie.

Bad
Privat oppvarmet basseng

Klimasmart feriehus 
Husets strøm kommer i stor grad fra egengenerert solenergi – fra solceller plassert på taket. Alle møblene i huset er laget av lokale snekkere, der materialene som brukes, er "fair trade" og av høyeste kvalitet. I tillegg er alle tekstiler i huset laget av utelukkende naturlige materialer, som økologisk bomull og ull. 

Annet
Huset er 218 m2. Gratis Wi-Fi. Terrasse med tilgang til grill. Laken og håndklær samt rengjøring ved avreise inngår, men ikke rengjøring i løpet av uken. Klimaanlegg. Kaffetrakter. Vannkoker. Brødrister. Oppvaskmaskin. Hårføner. Vaskemaskin. Sprinkelseng på forespørsel. Strykejern og strykebrett. Parkering. Husdyr og røyking er ikke tillatt.

Fakta og fasiliteter

Bad 2,5 km
Sentrum 3 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 1,6 km
Restaurant 1,5 km
Bar Nej

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Katarina tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
19/6MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Katarina, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
8 699,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Katarina, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
8 699,-Bestill
3/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Katarina, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
9 099,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Katarina, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
9 099,-Bestill
17/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Katarina, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
9 099,-Bestill