Villa Joze - Makarska (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenheter-makarska-joze-00
lagenheter-makarska-joze-002
lagenheter-makarska-joze-003
lagenheter-makarska-joze-004
lagenheter-makarska-joze-005
lagenheter-makarska-joze-008
lagenheter-makarska-joze-009
lagenheter-makarska-joze-010
lagenheter-makarska-joze-012
lagenheter-makarska-joze-014
lagenheter-makarska-joze-015
lagenheter-makarska-joze-016
lagenheter-makarska-joze-017
lagenheter-makarska-joze-018
lagenheter-makarska-joze-019
lagenheter-makarska-joze-020
lagenheter-makarska-joze-021

Populært, familiedrevet leilighetshotell.

Villa Joze ligger i den sentrale delen av Makarska i et stille og trivelig villaområde med gangavstand til det meste. Her kan du starte dagen med frokost på balkongen, ferskt brød kan kjøpes på en av de små nærliggende bakerier. Stedet med sine lange, vakre rullesteinstrender er et trivelig badested som kan by på varierende ferieaktiviteter - bade i det krystallklare havet, gjøre en utflukt til Split eller ta en avkoblende båttur til Brac og Hvar. Det er bare en kort spasertur ned til Makarskas livlige og vakre havnepromenade. Det finnes flere populære restauranter med utsikt over havet og øyene, og en av dem er drevet av Villa Jozes hyggelige og hjelpsomme vertsfamilie. Fra terrassen kan du se solen gå ned mellom øyene og fastlandet, en perfekt avslutning på kvelden.

Leilighetstyper
Toromsleiligheter for 2-3 personer.
Dobbeltrom for 2 personer.

Leiligheter
Lyse toromsleiligheter for 2-3 personer. Leilighetene består av et soverom med dobbeltseng og kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa. Sovesofaen anbefales for én voksen eller to barn opp til 15 år. Alle leiligheter har luftkondisjonering, balkong vendt mot havet, Wi-Fi, kaffekoker, satellitt-TV, kjøkken med enklere kjøkkenutrustning samt baderom med dusj og wc.

Dobbeltrom
Friske dobbeltrom for 2 personer med balkong vendt mot havet. Alle dobbeltrommene har air condition, Wi-Fi, satellitt-TV, kaffekoker, kjøleskap samt baderom med dusj og wc.

Bad
Rullesteinsstrand.

Annet
Huset består av 4 etasjer, total 5 leiligheter og 5 dobbeltrom. Gratis Wi-Fi. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Rengjøring i løpet av uken er ikke inkludert. Endring av håndklær 1 gang i uken. Eieren bor i huset. Ej resepsjon. Bildene er eksempelbilder på Villa Joze, alle leilighet/dobbeltrom har lignende innredning. Trapper og nivåforskjeller.

 

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 300 m
Avstand til sentrum 500 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 100 m
Restaurant 200 m

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Joze tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde.

Les mer om Makarska rivieran