Villa Josip - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

Stor og eksklusiv villa med uslåelig utsikt

Dette imponerende steinhuset er perfekt for en gruppe på opptil 10 personer som vil unne seg en uforglemmelig ferie. Villa Josip er helt nybygd, og følelsen av nye og moderne omgivelser går igjen over hele huset. Det store lysinnslippet fra de store vindusområdene gir et luftig og behagelig inntrykk. Rett bak huset ruver det mektige fjellet Biokovo, som skaper en voldsom, dramatisk følelse. Det som gjør huset så uforglemmelig, er den spektakulære panoramautsikten over Makarska-rivieraen. Den magiske utsikten gjør seg gjeldende uansett hvor man befinner seg i huset. Etter en dag med sol og bad ved det store bassenget kan dere samle nære og kjære på terrassen for en koselig grillkveld i den fantastiske solnedgangen.

Huset
Totalt 3 etasjer og 5 soverom. Alle soverommene har eget bad i direkte forbindelse.
Første etasje har en åpen og luftig planløsning og består av ett soverom, en stor stue, spiseområde og et moderne og fullt utstyrt kjøkken. Direkte utgang til hagen og den steinlagte terrassen samt til det sjarmerende bassengområdet og en grillplass. Mindre bad med vaskemaskin.
I første etasje er det 3 soverom og en flott solterrasse. Her går du direkte fra soverommet til solstolen. 
I andre etasje ligger det fjerde soverommet med egen koselig balkong. 

Bad
Privat oppvarmet basseng

Klimasmart feriehus 
Husets strøm kommer i stor grad fra egengenerert solenergi – fra solceller plassert på taket. Alle møblene i huset er laget av lokale snekkere, der materialene som brukes, er "fair trade" og av høyeste kvalitet. I tillegg er alle tekstiler i huset laget av utelukkende naturlige materialer, som økologisk bomull og ull. 

Annet
Huset er 218 m2. Gratis Wi-Fi. Terrasse med tilgang til grill. Laken og håndklær samt rengjøring ved avreise inngår, men ikke rengjøring i løpet av uken. Klimaanlegg. Kaffetrakter. Vannkoker. Brødrister. Oppvaskmaskin. Hårføner. Vaskemaskin. Sprinkelseng på forespørsel. Strykejern og strykebrett. Parkering. Husdyr og røyking er ikke tillatt.

Fakta og fasiliteter

Bad 2,5 km
Sentrum 3 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 1,6 km
Restaurant 1,5 km
Bar Nej

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Josip tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
3/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Josip, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
9 499,-Bestill
19/6MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Josip, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
9 699,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Josip, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
9 699,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Josip, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
10 299,-Bestill
17/7MoldeMolde - Split, Makarska, Villa Josip, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per bestilling: 2000,-
Eksklusiv villa for 6–10 personer
10 299,-Bestill