Villa Eva - Slano (Hotellstandard: 3 stjerner)

villa-eva-slano-00
villa-eva-slano-002
villa-eva-slano-003
villa-eva-slano-004
villa-eva-slano-005
villa-eva-slano-006
villa-eva-slano-007
villa-eva-slano-008
villa-eva-slano-009
villa-eva-slano-010
villa-eva-slano-011
villa-eva-slano-012
villa-eva-slano-013
villa-eva-slano-014
villa-eva-slano-015
villa-eva-slano-016
villa-eva-slano-017
villa-eva-slano-018
villa-eva-slano-019
villa-eva-slano-020
villa-eva-slano-021
villa-eva-slano-022
villa-eva-slano-023

Koble av i den idylliske middelhavshagen.

Villa Eva er en trivelig innredet villa med leiligheter og dobbeltrom på badestedet Slano på Dubrovnik-rivieraen. Fra huset ser man det krystallklare Adriaterhavet som bare ligger 100 m borte. På den steinbelagte terrassen i den frodige hagen kobler man lett av med en god bok, eller man bare blunder og lytter på den lune vinden som leker i løvverket. I Slano finnes trivelige restauranter som blant annet serverer lekre, lokale spesialiteter, men også en klassisk pizzeria som er svært populær. Et vakkert promenadestrøk som kalles «Lungo Mare», strekker seg hele veien rundt den havbukten som omgir Slano. Med lokalbuss når du enkelt den romantiske middelalderbyen Dubrovnik. Turen tar omtrent 30 minutter.

Leilighetstyper
Ettromsleiligheter for 2 personer.
Toromsleiligheter for 2-3 personer.
Treromsleilighet for 4 personer.

Leiligheter
Behagelige leiligheter i varierende størrelser.

Ettromsleiligheter for 2 personer har en egen planløsning med kombinert soverom og pantry samt baderom med dusj og wc.

Mindre toromsleiligheter for 2-3 personer består av et soverom med dobbeltseng samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa samt baderom med dusj og wc.

Treromsleilighet for 4 personer består av to soverom, et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa samt baderom med dusj og wc.

Alle leilighetene har luftkondisjonering, Wi-Fi, balkong med delvis havutsikt og et kjøleskap.

Dobbeltrom
Friske dobbeltrom for 2 personer med eget baderom.

Alle dobbeltrom har luftkondisjonering, Wi-Fi, kjøleskap og balkong med delvis havutsikt.

Bad
Rullesteinstrand og oppbygde badeplatåer.

Annet
Totalt 4 leiligheter og 2 dobbeltrom på 2 etasjer. Ej resepsjon. Gratis Wi-Fi. Stor, møblert fellesterrasse. Grill. Bildene er eksempelbilder. Alle leiligheter/dobbeltrom har samme møblering. Dubrovnik ligger ca. 30 km borte og nås enkelt med lokaltrafikken. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Endring av håndklær 1 gang i uken.

Fakta og fasiliteter

Bad 100 m
Sentrum 900 m
Basseng Nei
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nei
Safe Nei
Minimarket 900 m
Restaurant 200 m

Om Slano

Stedet Slano byr på urørt natur og fantastisk kystlinje som smykkes av oliven- og vinavlinger. Stedet er attraktivt på grunn av sine eventyrlige strender, sitt behagelige klima og sine fantastiske, gastronomiske delikatesser. Slano har vært kolonialisert siden antikken og har mange kulturelle og historiske monumenter, og dessuten ligger det kun 25 km fra Dubrovniks bykjerne. Slano er et utmerket valg for hele familien. Der kan du kombinere freden i et lite paradis med nærhet til storbylivet. Fra Slano avgår bussen omtrent en gang i timen inn til gamlebyen. Turen koster 23 kn en vei. Les mer om Dubrovniks riviera.

Service på reisemålet

I Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Meget hyggelige mennesker, reiser gjerne tilbake dit."

"Fantastisk flott familie som gjorde alt for at gjestene deres skule ha det bra. De hjalp til med hva enn det måtte være. Svært gjestfrie. Ren og pen Leilighet med flott utsikt."

"Fantastisk imøtekommende og hjelpsom familiedrevet hotell/ leilighet. Rent og hyggelige rom, fin utsikt fra ballkong. Kan anbefale dette på det varmeste."