Villa Franceski - Postira (Hotellstandard: 4 stjerner)

Sjarmerende villa med basseng i fredelige omgivelser

Denne koselige villaen er det perfekte overnattingsstedet hvis dere er en større gruppe som vil bo sammen. Her er det plass til opptil 10 personer. Villaen ligger i et koselig villaområde i fantastiske Postira. Bare 5 minutter fra stranden og gangavstand til sentrum, som er fylt med sjarmerende restauranter, kafeer og barer langs sjøen. 
I huset finnes det store selskapsrom for hele familien. Ta en ettermiddagskaffe på terrassen, eller slapp av ved deres private basseng. Spis en herlig middag i solnedgangen på en av byens restauranter, eller hvorfor ikke grille selv og nyte en koselig middag hjemme i hagen. Villa Francesci er et perfekt valg for dem som vil ha en komfortabel tilværelse i et pittoresk ferieparadis.

Rom
Villaen har fire soverom, fire bad og to kjøkken. To av soverommene har dobbeltsenger, og to har enkeltsenger. Et av badene har badekar, de andre har dusj. I stuen finnes det også en sovesofa for opptil 2 personer.

Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker.

Bading
Badeplatåer og bassengområde. Basseng 24m2. 

Annet
Totalt 160 m2, 2 etasjer. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring inngår. Vaskemaskin, hårføner, barneseng, parkering. Alle rommene har air condition og Wi-Fi. Privat oppvarmet basseng, utendørsdusj og terrasse med grillfasiliteter. Husdyr og røyking ikke tillatt.

Fakta og fasiliteter

Bad 300 m
Sentrum 300 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Safe Nej
Minimarket 250 m
Restaurant 300 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid ca 1 time 40 minutter. 
Fra Split flyplass til havnen i Split er ca 25 km, som tar omtrent 30 minutter med transfer. Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent 50 min. Fra havnen i Supetar til Villa Franceski tar ca 15 minutter med buss.

Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Reisende med sen ankomst krever ingen overnatting, transfer skjer i direkte tilknytning til ankomst. Vår guide vil møte deg på flyplassen i Split og følger hele veien til Postira. Les mer om Transport

 

Service på reisemålet

I Postira har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Postira

Postira er en liten fiskelandsby i nærheten av Supetar som er mest kjent for sin to kilometer lange strandvik. Den pittoreske byen pulserer med en rolig sjarm og minner om Middelhavet slik det en gang var. Les mer om øya Brac.