Villa Franceski - Postira (Hotellstandard: 4 stjerner)

Sjarmerende villa med basseng i fredelige omgivelser

Denne koselige villaen er det perfekte overnattingsstedet hvis dere er en større gruppe som vil bo sammen. Her er det plass til opptil 10 personer. Villaen ligger i et koselig villaområde i fantastiske Postira. Bare 5 minutter fra stranden og gangavstand til sentrum, som er fylt med sjarmerende restauranter, kafeer og barer langs sjøen. 
I huset finnes det store selskapsrom for hele familien. Ta en ettermiddagskaffe på terrassen, eller slapp av ved deres private basseng. Spis en herlig middag i solnedgangen på en av byens restauranter, eller hvorfor ikke grille selv og nyte en koselig middag hjemme i hagen. Villa Francesci er et perfekt valg for dem som vil ha en komfortabel tilværelse i et pittoresk ferieparadis.

Rom
Villaen har fire soverom, fire bad og to kjøkken. To av soverommene har dobbeltsenger, og to har enkeltsenger. Et av badene har badekar, de andre har dusj. I stuen finnes det også en sovesofa for opptil 2 personer.

Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker.

Bading
Badeplatåer og bassengområde.

Annet
Vaskemaskin, hårføner, laken, barneseng, håndklær, parkering. Alle rommene har air condition og Wi-Fi. Privat oppvarmet basseng, utendørsdusj og terrasse med grillfasiliteter. 

Fakta og fasiliteter

Bad 300 m
Sentrum 300 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Safe Nej
Minimarket 250 m
Restaurant 300 m

Om Postira

Postira er en liten fiskelandsby i nærheten av Supetar som er mest kjent for sin to kilometer lange strandvik. Den pittoreske byen pulserer med en rolig sjarm og minner om Middelhavet slik det en gang var. Les mer om øya Brac.

Service på reisemålet

I Postira har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Gjestenes kommentarer

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
11/7Oslo - GardermoenOslo - Split, Brac, Postira, Villa Franceski, 1 uke
Privat villa med basseng for 8–10 personer. Høy etterspørsel!
8 099,-Bestill
AvresaAvreseortReisemålfrån pris
12/7MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Villa Franceski , 1 uke
Privat villa med basseng for 8–10 personer. Høy etterspørsel!
8 099,-Bestill
AvresaAvreseortReisemålfrån pris
18/7Oslo - GardermoenOslo - Split, Brac, Postira, Villa Franceski, 1 uke
Privat villa med basseng for 8–10 personer. Høy etterspørsel!
8 099,-Bestill