Villa Bella - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

villa-bella-makarska-001
villa-bella-makarska-003
villa-bella-makarska-004
villa-bella-makarska-005
villa-bella-makarska-006
villa-bella-makarska-007
villa-bella-makarska-008
villa-bella-makarska-010
villa-bella-makarska-011
villa-bella-makarska-012
villa-bella-makarska-013
villa-bella-makarska-014
villa-bella-makarska-015
villa-bella-makarska-016
villa-bella-makarska-017
villa-bella-makarska-018
villa-bella-makarska-019
villa-bella-makarska-021
villa-bella-makarska-022
villa-bella-makarska-023
villa-bella-makarska-024
villa-bella-makarska-025
villa-bella-makarska-026
villa-bella-makarska-027

Eksklusiv villa i fredelige omgivelser.

På fjellet Biokovos helling ligger dette nybygde rekkehuset med fortreffelig utsikt over den sjarmerende byen Makarska og Adriaterhavet. Veien til villaen er omgitt av pinjetrær og halmgult gress som dufter varme og avkobling. Her tilbringes ferien i et meget bekvemt hus, der man kan kombinere isolert fred med dager i byens mylder. På den steinbelagte hageterrassen ved bassenget har man makeløs utsikt over havet og omgivelsene som danner en perfekt innramming for trivelige middager. På Makarskas brede rullesteinstrand kan man tilbringe tiden tilbakelent ved det glitrende vannet, men strandlivet tilbyr også en rekke aktiviteter for hele familien, både lek ved vannet og snorkling i krystallklart vann. Langs den livlige havnepromenaden finnes det mange uteserveringssteder.

Hus
Stort og eksklusivt rekkehus med balkong og terrasse for 6-8 personer.

Nederste etasje har åpen planløsning og består av et stort, kombinert kjøkken, spiseplass med sofagruppe samt et soverom, baderom og et gjestetoalett. Det moderne kjøkkenet er utrustet med bl.a. oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister og vannkoker. I soverommet er det en dobbeltseng, tv og stor oppbevaringsplass samt balkong med utsikt over havet. Flislagt baderom med dusj, veggopphengt wc samt hårtørker. 

I første etasje er det to soverom med ett baderom for hvert. Soverommene består av en dobbeltseng og er utrustet med tv, skrivebord og oppbevaringsplass. Et av soverommene har en balkong med utsikt over havet, det andre balkong med utsikt over havet samt en stor terrasse med utsikt over fjellene.

Luftkondisjonering i alle rommene, Wi-Fi, flat-TV, safe, vaskemaskin, strykejern samt eget basseng og hageterrasse med grill.

Bad
Eget basseng med jetstream.

Annet
Bygd år 2015. Huset er 200m2. Totalt to hus. Gratis Wi-Fi. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring inngår, men ikke opprydding i løpet av uken. To ekstrasenger 90x190cm. Gulvvarme. Garasje i kjelleren. Husdyr og røyking ikke tillatt. Begge husene er likt møblerte. Kupert terreng. 

Fakta og fasiliteter

Bad 2 km
Sentrum 3 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Safe Ja
Minimarket 1 km

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass till Villa Bella tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.