Villa Alba - Promajna (Hotellstandard: 4 stjerner)

For deg som er ute etter det lille ekstra

Noen av bildene er illustrasjonsbilder.
Villa Alba er en helt nybygd villa med et svært tiltalende ytre og en velstrukturert innside på hele 400m². Dette er en moderne feriebolig med smart design som gjør ferien ekstra trivelig. Huset er gjennomtenkt og stilrent, og det er godt med plass til opptil 8 personer, ikke minst takket være de 4 soverommene og 5 badene. Fra alle etasjer i huset har man en fantastisk utsikt over havet og de vakre, grønne omgivelsene.
Dette feriehuset, som ligger i det koselige området Promajna med bare 200 meter ned til den vakre stranden, passer perfekt til en uforglemmelig ferie. 

Huset
Stor og eksklusiv villa for 6-8 personer med balkong og terrasse.

I første etasje er det to soverom med hvert sitt bad. Begge soverommene har dobbeltseng, tv og balkong med havutsikt. Direkte utgang til den steinbelagte terrassen og det innbydende bassengområdet. I etasjen nedenfor er det badstue med glassvegger og et velutrustet treningsrom med stor vindusvegg og terrasse.

Første etasje har en åpen og luftig planløsning. Her blir du møtt med fantastiske sosiale oppholdsområder og rikelig med lys som strømmer inn via alle de store vinduspartiene. Kjøkkenet er moderne og velutstyrt med blant annet oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryseboks, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker m.m.
Det romslige spiseområdet og den store stuen blir naturlige steder å omgås hverandre, hvor det er godt med plass for alle.
Soverom med eget bad. Rommet har dobbeltseng, tv og balkong med havutsikt.
Denne etasjen har også et bad med wc, vaskemaskin og tørketrommel.

I andre etasje ligger det fjerde soverommet med eget bad. Rommet har dobbeltseng, tv og balkong med havutsikt.  

Bad
Oppvarmet svømmebasseng (20m² og 150 cm dypt) og boblebad

Annet
Totalt 400m². Bygd 2020. Totalt 2 hus. Husets strøm kommer delvis fra egengenerert solenergi, fra solceller plassert på taket. Gratis Wi-Fi. Rengjøring er inkludert, men ikke rengjøring i løpet av uken. Hårføner, strykejern, sprinkelseng, laken, håndkle. Terrasse med utemøbler og solstoler. Parkering. Husdyr og røyking er ikke tillatt.

Fakta og fasiliteter

Bad 200 m
Sentrum 300 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Safe Ja
Minimarket 200 m
Restaurant 100 m
Bar 200 m

Service på reisemåletPå Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Gjestenes kommentarer

Om Promajna

Promajna ligger seks kilometer nordvest for Makarska, nedenfor Biokovos åssider. Her langs den gamle kystveien finnes alt dere trenger for en rolig og stille ferie. Fyll tiden med promenader langs vannet, god mat og solfylt avslapping. Les mer om Makarskas rivieran.

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Alba tar ca 1 time 10 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport