Våre destinasjoner

karta kroatia destinasjonerSplitVodiceSolaris Beach ResortSkjærgårdscruise fra TrogirOm KroatiaMakarskas RivieraØya BracØya HvarDubrovniks RivieraImage Map

Våre reisemål

I vårt tilbud finner du bosteder i både idylliske fiskelandsbyer og pulserende storbyer. Felles for alle reisemål er de fløtehvite steinhusene med varmrøde tegltak, solvarme rullesteinstrender og Middelhavets klareste vann.

Makarska rivieraen og øyene utenfor har en rustikk oppriktighet, en naturlig og ydmyk atmosfære som gjennomsyrer alt fra befolkningen og bygninger til restaurantenes menyer. De små, gemyttlige stedene og fiskelandsbyene fra Omis i nord til Drvenik i sør hviler på Biokovos hellinger som omkranser de mange rullesteinstrendene og badevikene. Øya Hvar er en favorittdestinasjon for filmstjerner og kjendiser, og eksklusive yachter legger daglig til i byens marina. Øya Brac derimot er en fredelig og uutforsket ferieperle, perfekt for dem som leter etter en rolig og avslappet tilværelse med masser av sol og bading.

Dubrovnik og Split tilhører en unik rad eksepsjonelt godt bevarte, antikke byer med romerske bygninger som oser av mystikk, romantikk og kultur. Her sliter du skoene mot blankslitte gatesteiner og nyter varme sommerkvelder på restauranter med utsikt over Adriaterhavet og solnedgangen. Det finnes masse fin shopping. Rundt de antikke bydelene har moderne byer vokst opp med gallerier og shoppingsentre. Men begge byene har selvsagt mer en dét å by på. Akkurat som de andre reisemålene, finnes det fantastiske strender og utflukter til noen av Europas vakreste nasjonalparker.

Vodice, et av Kroatias mest restauranttette badesteder med kilometerlange strender. Her finnes noe for alle, og byen er et utmerket utgangspunkt for utflukter og båtturer til de mange severdighetene som ligger i området. En populær dagsutflukt går til nasjonalparken Krka, men man når også enkelt de historiske byene Sibenik, Trogir, Split og Zadar. For den som også er interessert i Kroatias vakre natur, finnes også de karrige og særpregede Kornatioøyene og nasjonalparken Plitvice med alle dens fosser i et vakkert karstlandskap.

Reiser til Makarska riviera

kroatien makarska rivieran kroatienspecialisten
  Makarska riviera strekker seg hele 60 km mellom byene Omis i nord og Gradac i sør. Den dramatiske kystlinjen og det turkisblå havet lokker besøkende fra alle verdenshjørner. Den tette pinjeskogen strekker seg helt ned til stranden, og ovenfor er de hvite fjelltoppene en kraftig kontrast til den blå himmelen. ....Les mer »8 dagerFra 5 799,-

Reiser til Brac

  Brac er en av vakreste og største øyene i Dalmatias skjærgård og ligger i behagelig avstand fra både Makarska og Split (ca. en time med fergen). Navnet Brac kommer høyst sannsynlig fra ordet Brentos som betyr rådyr på illyrisk. Romerne kalte øya Bretia, og på det eldst daterte ....Les mer »8 dagerFra 6 799,-

Reiser til Split

Split Kroatien Kroatienspecialisten
Split eller Spalato som den og kalles, er Kroatias nest største by og den viktigste byen i Dalmatia. Med aner fra 200-tallet f. Kr. da illyriske stammer bodde i Split-området føler byen seg fortsatt ung. Utstillinger, konserter, gatemusikanter, teaterforestillinger og ulike begivenheter i parkene er det som setter sitt preg på ....Les mer »

Reiser til Vodice

Vodice Kroatien Kroatienspecialisten
Vodice er et populært reisemål, ca 60 km nord for Split og en av de største turistdestinasjonene langs Adriaterhavet. Vodice er kjent for sin herlige atmosfære og for å være en av de mest restauranttette stedene. Her finner du fantastiske strender, vakre naturområder, kultur, historie, suvernirbutikker, matmarkeder, ....Les mer »8 dagerFra 6 699,-

Feriehus i Kroatia!

Semesterhus Kroatien
Oppfyll drømmen og lei et eget hus i løpet av ferien. Er dere kanskje flere familier som vil bo sammen, en stor gruppe venner eller vil samle hele familien på ett sted? Nyt komforten på en ferie på deres egne vilkår i rolige omgivelser. Alle våre feriehus har eget basseng, og her kan dere sole dere ....Les mer »

Amadria Park

amadria-park-vodice-kroatien-002.jpg
Amadria Park er et unikt turistkompleks utenfor Sibenik. Det er mest kjent for sine 5 strender som strekker seg over den 4 kilometer lange kyststrekningen. Omgitt av Middelhavets vakre vekster tilbys moderne innkvartering i et fantastisk miljø. Blant strendene kan man nevne en vidunderlig sandstrand som ligger vakkert plassert midt i området ....Les mer »8 dagerFra 8 899,-

Skjærgårdscruise i Kroatia

Hvert år oppdager stadig flere personer cruise i den uslåelige kroatiske skjærgården med dens tusen øyer. På våre skjærgårdscruise får dere oppleve noen av Kroatias absolutte høydepunkter og Dalmatias blendende vakre kystlinje langs Adriaterhavet. Fra båten viser kysten og det ....Les mer »

Gruppereiser

gruppresor kroatien
Vi hos Kroatienspecialisten har lang erfaring med å arrangere gruppereiser og konferansereiser til Kroatia. Takket være våre anerkjent dyktige guider og vår personlige kontakt med hotellene, kan vi arrangere minneverdige reiser med svært spesifikke krav og ønsker. Sammen med oss planlegger dere hele reisen fra idé ....Les mer »