Uspesifisert reise (Hotellstandard: 2+ stjerner)

Prisgunstig med god beliggenhet. 

Prisen inkluderer: fly + bosted + transfer
I den utstrekning de finnes, selges såkalte uspesifiserte reiser, vår billigste form for innkvartering. Denne typen reiser baseres på eventuelt usolgte plasser på ordinære charterflygninger. Dette innebærer at flyet, men ikke innkvarteringen, er den samme som presenteres i Kroatienspecialistens program. Innkvarteringen blir anvist ved ankomsten til flydestinasjonen og kan ligge hvor som helst på det annonserte reisemålet.

Kroatienspecialisten garanterer at eget bad/dusj samt wc alltid finnes i leiligheten eller rommet, samt at avstanden til stranden, butikker og restauranter ikke er lengre enn 600 meter. Som regel er innkvarteringen enkel.

Laken og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Måltider inngår ikke. Bildene er eksempelbilder, alle bostedene har samme møblering. 
Innkvartering i rom eller leilighet. Det går ikke an å stille de samme kravene til en uspesifisert reise som til en reise til ordinær pris. Reisende som krever kvalitet, anbefales alltid å kjøpe spesifisert reise. Bytte av innkvartering kan unntaksvis forekomme under oppholdet ditt.

Mulighet for oppgradering kan av og til ordnes på stedet mot en kostnad. Hvis du ønsker å bytte innkvartering til bedre standard, skal du kontakte reiselederen din. Hvis det går an å ordne et bytte, betaler du hele kostnaden for det nye bostedet. Hvis den reisende etter at reisen er påbegynt avviker fra arrangementet, er vedkommende pliktig til å informere Kroatienspecialisten om dette.
 Det er obligatorisk å bestille transfer ved bestilling av reise med uspesifisert innkvartering.

Reisende som har bestilt uspesifisert reise har samme tilgang til guide og utflukter som andre reisende til samme destinasjon.

Gjestenes kommentarer

"Bra til å være uspesifisert! God utsikt og alt jeg trengte i leiligheten. Ganske god seng også."

"Savnet et ekstra sett håndklær i leiligheten, siden disse ikke ble byttet under oppholdet. Ellers var alt tipp topp!"

"Meget bra leiligheter"