Avgang og Ankomst

tidtabell bagage

Tidetabell 

Alle flytider er foreløpige. Aktuelle flytider finner du i bookingbekreftelsen.


Direktefly Oslo - Split (SAS)

Oslo - Split    

Dag

Tidsperiode

Avreise

 
  Utreise   Lørdagar 19/6 - 24/7 08:30
  Hjemreise
Lørdagar  
 
 
26/6 - 31/7
12:15

Direktefly Molde - Split (Croatia Airlines)

Molde - Split

Dag

Tidsperiode

Avreise

 
  Utreise Søndag 20/6  20:25
    Søndager 27/6 - 18/7 17:55
  Hjemreise Søndager 27/6 - 25/7 13:50


Toukers reiser
Vi har nå også toukers reiser fra Molde til Split.

Flyselskap vi flyr med
Kroatiaspesialisten vil tilby sine reisende den høyeste kvaliteten på charterreiser. Derfor synes vi som reisearrangør, at det er viktig å velge flyselskap som har høy kompetanse og lang erfaring innen bransjen. Nedenfor presenterer vi de flyselskapene vi samarbeider med:

 

Scandinavian Airlines SAS er Skandinavias ledende flyselskap med daglige flygninger til destinasjoner i Europa, USA og Asia. SAS er medlem i Star Alliance og kan sammen med 26 samarbeidspartnere tilby flyreiser til mer enn 1300 reisemål i mer enn 190 land. Les mer.
Croatia Airlines er på vei inn i det nye årtusen med en helt fornyet flåte, en av de nyeste og mest moderne i Europa. Med mer enn 25 års erfaring forbinder selskapet kroatiske byer med de viktigste, europeiske byene og gjennom dem hele verden. Les mer.
 
Norwegian er det nest største flyselskapet i Skandinavia og det tredje største lavprisselskapet i Europa. Med lave priser og kundevennlige løsninger har Norwegian hatt en kraftig passasjertilvekst de siste årene og transportere nesten 20 millioner passasjerer i 2013. Les mer.