Reiser til Dubrovnik riviera

resa-dubrovnik-00
resa-dubrovnik-001
resa-dubrovnik-004
resa-dubrovnik-006
resa-dubrovnik-007
resa-dubrovnik-008
resa-dubrovnik-009
resa-dubrovnik-010
resa-dubrovnik-011
resa-dubrovnik-012
resa-dubrovnik-012a
resa-dubrovnik-012b
resa-dubrovnik-013
resa-dubrovnik-014
resa-dubrovnik-015
resa-dubrovnik-016
resa-dubrovnik-018
resa-dubrovnik-018a
resa-dubrovnik-018b
resa-dubrovnik-019
resa-dubrovnik-022
resa-dubrovnik-023
resa-dubrovnik-025
resa-dubrovnik-027
resa-dubrovnik-029
resa-dubrovnik-030Det er ingen bilder som yter rettferdighet til alle Dubrovnik-rivieraens skjønnheter. Utsiktene, duftene og kontrastene som denne romantiske middelalderbyen tilbyr, må ganske enkelt oppleves personlig. Byens historiske deler har dessuten siden 1979 vært med på UNESCOs verdensarvliste. Og det er ikke kun det som lokker turistene til Dubrovnik. Dens fantastisk riviera strekker seg over en 45 kilometer lang, frodig kyststrekning med mange små steder, øyer og byer som preges av en egen, naturlig sjarme. På hvert sted på rivieraen finner du alt du trenger på dine reiser til Dubrovnik i form av hyggelige kafeer, restauranter, shopping, underholdning og vidunderlige strender.

Hotell og Leiligheter

Status:
Kontakt oss

Fakta

Innbyggere
Dubrovnik ca 50 000, Cavtat ca 2000.

Kredittkort
Aksepteres av de fleste butikker og restauranter. Dessuten finnes det mange uttaksautomater.


Kommunikasjoner
Du finner lokalbusser of båt mellan Dubrovnik stad og Cavtat. Lokalbuss i Dubrovnik till og fra sentrum kostar 10 kuna.

Flyplass

Dubrovniks lufthavn er Kroatias tredje største flyplass og ligger 22 km sør for Dubrovnik og 5 km sørøst for Cavtat.

Transfer
Transfer til Dubrovnik ca 25 min fra flyplassen, Cavtat ca 10 min fra flyplassen. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik
.

Mat og drikke
Lunsj fra 60 kroner per person. Middag fra 80 kroner per person. En øl fra 15 kroner, en flaske vin fra 50 kroner.


Servicenivå
I Dubrovik har vi full service i høysesongen og telefonservice i lavsesongen.

Klimattabell 

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
 Dag   -   -   14  19  24  28  30  29  27  21   -   -
 Natt   -   -    8  11  17   19   21   21   18   15    -   -
 Vatten   -   -   14  17  20   22   23   25   23   20    -   -

 

Byer

DUBROVNIK, Adriaterhavets perle
Byen Dubrovnik, eller Ragusa som den også kalles, anses å være et av verdens vakreste steder på grunn av sin uvanlige natur, berømte arkitektur og fortryllende historie. De første, skriftlige dokumentene om byen som heter Dubrovnik, er datert fra 1189. Det mange ikke vet, er at Dubrovnik består av mye mer enn kun den gamle bymuren. Områdene som Lapad og Babin Kuk er perfekte å feriere i, med fine hoteller og leiligheter med gangavstand til de populære strendene Copacabana og Lapad. Her finnes det godt med solstoler og parasoller for utleie. I tillegg trafikkerer lokalbusser fra disse områdene direkte til Gamlebyen, og turen tar kun 10-15 minutter.

Cavtat
Stedet Cavtat ligger ca. 19 km sør for Dubrovnik, nær Dubrovniks flyplass. Her tar du dagen med ro og bader fra klipper eller små rullesteinstrender. Ta en spasertur langs den vakre stranden, og nyt naturens dufter og lyder, opplev stillhet i atskilte viker og den unike kulturarven. Trivelige uteserveringer og restauranter er det mange av. Dessuten er det lett å kjøre til Dubrovnik med buss eller båt.

Slano
Stedet Slano byr på urørt natur og fantastisk kystlinje som smykkes av oliven- og vinavlinger. Stedet er attraktivt på grunn av sin lange strandpromenade, Lungomare, det behagelige klimaet og de gastronomiske delikatessene. Den lange strandpromenaden er perfekt for deg som liker avslappende sykkelturer eller å løpe med havet som utsikt. Slano ligger kun 30 km fra Dubrovniks bykjerne, og lokalbusser går regelmessig hver  dag mellom stedene, og en enkeltreise koster ca 25 kr. Slano er et utmerket valg for alle som vil kombinere freden i et lite paradis med nærhet til storbylivet.

Øya Lopud
Øya Lopud ligger  nordvest for byen Dubrovnik og anses å være en av de vakreste blant Elafitiøyene. Øya er bilfri og har mange sandstrender. Den mest populære heter Sunj og ligger på den sørøstlige siden av øya. Sunjbukten er en fantastisk badeplass ideell for småbarn da det er langgrunt der. Her finnes det solstoler og parasoller for utleie. Øya har vært bebodd i tusenvis av år, og det er mange arkeologiske overleveringer fra de greske, romerske og slaviske kulturene. Hit kommer du lett med fergen fra Dubrovnik. Den tar 30 minutter. I dette lille paradiset kommer du virkelig til å oppleve havets rolige brus og glemme bråk og trafikk fra det daglige bylivet.

Utflukter

Vi har et stort tilbud av utflukter som passer for alle smaksretninger, og som kjøpes på stedet. Fullstendig program og priser får du av våre reiseledere på velkomstmøtet. Ingen utflukter går fra Slano.
Utflukter holdes på engelsk.
Eksempel på våre utflukter fra Dubrovnik:


Montenegro - et land av kontraster
Nabolandet Montenegro innbyr på både vidunderlig vakker natur, turbulent historie og spennende kultur. Etter en behagelig bussreise langs bukten, som faktisk minner oss mye om de norske fjordene, gjør vi en stopp i Kotor for å utforske de små, trivelige alleene i Gamlebyen, palasset og både de katolske og de ortodokse kirkene. Budvanska-rivieraen, vår neste destinasjon, er sentrum for turismen i Montenegro og et trivelig utferdsmål, der vi blant annet har tid til å koble av på Budvas berømte sandstrand og nyte livets goder: sol, bading og det lokale, gastronomiske tilbudet.

Cirka-pris 450,- per person


Mostar - der øst møter vest
Det er ingen tvil om at Mostar i Bosnia og Hercegovina er en av de mest eklektiske byene på Balkanhalvøya. Denne mangesidige byen, som er en viktig turistattraksjon med en gammel, osmansk arkitektur, kombinert med østerriksk stil, er delt mellom kroater og bosniere som befolker hver sin siden av elven Neretva. Vi skal se både den katolske kirken og moskeen, basaren og selvsagt den berømte, gamle broen over Neretva fra 1566 som ble ødelagt under krigen på 1990-tallet, men som ble gjenoppbygd og åpnet igjen i 2004 som et viktig symbol på fred og forsoning mellom de to etniske gruppene. I løpet av denne lærerike heldagsturen besøker vi også den orientalske byen Pocitelj som lokker med vakre omgivelser og en fantastisk utsikt over Neretva. 

Cirka-pris 450,- per person


Vintur Korcula og Peljesac  
Utflukten begynner med en herlig, pittoresk reise langs den vakre kystveien frem til stedet Ston. Dere kommer til å bli fascinert av Stons 5,5 km lange steinmur fra 1300-tallet, som også kalles den kinesiske muren i Europa. Andre attraksjoner omfatter det gamle saltverket og østersdyrkinger. Reisen fortsetter gjennom tallrike vingårder og ubebodde daler på Peljesac-halvøya til Orebic, der vi kommer om bord på en båt som skal ta oss til øya Korcula. Øyas sjarmerende hovedstad med samme navn, er omgitt av en ringmur fra 1200-tallet og er trolig den legendariske Marco Polos fødeby. I byen har vi også tid til å besøke de mest populære severdighetene. Smale alleer med suvernirforretninger og trivelige kroer utstråler ro og puster bokstavelig talt historie. På veien tilbake besøker vi blant annet en av de berømte vingårdene på Peljesac-halvøya og smaker på lokale viner. 

Cirka-pris 400,- per person


Elafiti-øyene - opplevelser til havs
Kroatia har en av verdens vakreste skjærgårder. I løpet av denne båtturen får man man oppdage og utforske den skjønne øyverdenen i nærheten av Dubrovnik som tilbyr vidunderlig natur, fine strender og rik historie som tar oss tilbake i tiden. Knapt en halv time tar det å dra fra havnen over til den første grønne øya som heter Kolocep. Den neste øya vi besøker, er Sipan, den største øya i øygruppen og deretter til øya Lopud som skryter av sin fine sandstrand Sunj og en veldig attraktiv strandpromenade. Her har vi tid til å bade og koble av i solen.

Cirka-pris 350,- per person


Priser angitt er cirkapriser med forbehold om valutaendring.

Reiseguide

En reiseguide for ditt reisemål
Spesialister er det vi er, og ingen kan Kroatia som oss! Derfor vil vi dele våre beste tips, slik at du kan oppleve det beste med det reisemålet du har valgt.

 

På Dubrovnik Rivieraen har vi full service. Reiselederne er her for deg 24 timer i døgnet. Du møter eller nå dem på følgende plasser:

På flyplassen
Reiselederne passer på at du kommer til bostedet ditt så raskt og enkelt som mulig. Ved hjemreisen møter de deg ved transferbussen eller på flyplassen og informerer om innsjekkingen og annet som du ønsker å vite.

Velkomstmøte (i høysesongen)
Akkurat når du lander, pleier det å være mange spørsmål. Personalet vårt innbyr deg derfor til et velkomstmøte. De deler sine gullkorn, forteller om utflukter og om hva som kan gjøres og ses på stedet. Gjør bruk av anledningen, og still dem spørsmål! Selv du som har vært her før, kan ha nytte av informasjonen, da det stadig skjer endringer. Tid og sted for møtet får du ved ankomsten til flyplassen i velkomstbrevet ditt.

Vi treffes på hotellet (i høysesongen)
Reiselederne våre besøker ditt eller et nærliggende hotell i løpet av våre servicetider noen ganger i uken. Møtet pleier å finne sted i resepsjonsområdet hvis ikke et annet sted blir angitt. Her kan du få tips og råd, melde deg på utflukter, leie bil eller bare ha en pratestund hvis du føler for dét. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller problemer.

Informasjonspermen
Vi har informasjonspermer på de fleste av bostedene våre på Makarska Rivieraen. I informasjonspermen finner dere mye, nyttig informasjon. Der kan dere lese om attraksjoner som kan besøkes på egen hånd og mer utførlige beskrivelser av for eksempel utfluktene våre.

Servicetelefonen
Hvis servicetiden på hotellet ikke passer, kan du alltid nå oss på 24 timers servicetelefonen vår. Du får nummeret ved ankomst i ditt velkomstbrev.For deres trygghet og sikkerhet fungerer servicetelefonen som vakttelefon om natten..

Leger
Ved sykdom skal du ringe legen direkte – det er det beste for å få hjelp og pleie så raskt som mulig. Informer reiselederne våre via journumrene deres så snart du kan.

Om Dubrovnik Rivieraen

Dens fantastisk riviera strekker seg over en 45 kilometer lang, frodig kyststrekning med mange små steder, øyer og byer som preges av en egen, naturlig sjarme. På hvert sted på rivieraen finner du alt du trenger i ferien i form av hyggelige kafeer, restauranter, shopping, underholdning og vidunderlige strender.

Vann
Vannet fra kranen er rent og kan drikkes i hele landet. Vil man kjøpe vann på flaske koster det 5HRK i dagligvarebutikken. Vann heter ’voda’ på kroatisk.

Veksling og valuta
Valutaen heter kuna og forkortes HRK, HRK 1 = ca. NOK.1,10. Du kan veksle i bankene, på postkontoret eller i vekslingskontorene. Hotellene hjelper også med å veksle, normalt til en høyere kurs.

Komme seg rundt
I Dubrovnik heter busselskapet Libertas, og både på bussens fremside samt på siden av bussen står navnet på endeholdeplassen og bussnummeret. Bussene går fra stedene Slano og Cavtat til Dubrovnik cirka 1 gang i timen på kystveien på dagtid.

Båt/Ferge: I Dubrovnik finnes det flere foretak som kjører til øyene langs kysten og andre steder.

Sykkel: En smidig og trivelig måte å ta seg frem på er å leie sykkel. Den koster fra 100 kuna/dag å leie, og det er sykkelveier ut til badeplassene som ligger et stykke utenfor selve bykjernen.

Kart
Et bykart får du i hotellet ditt eller hos turistinformasjonen.

Se og oppleve

Det finns mycket att göra på och utbudet varierar under hög och lågsäsong, nedan hittar du de vanligaste sevärdheterna och upplevelser runt om detta fantastiska resmål. För dig som önskar att fördjupa dig i historien rekommenderar vi att ni köper en reseguide innan avresa som finns i de vanligaste bokhandlar i Sverige.

Severdigheter i byen Dubrovnik
For å nevne noen interessante, kulturelle plasser som er verd å besøke: Stradun med sine blanke marmorbelegg som omkantes av kafeer, restauranter og små butikker. Sponzapalasset på Luzaplassen er en vakker arkade med søylehaller. Det jødiske kvarteret – her finner du Europas nest eldste, fortsatt fungerende synagoge..

Andre severdige bygninger er katedralen og rektorpalasset med sine verdifulle malerier.

Franciskanerklosteret ble bygd på 1300-tallet. Innenfor klosteret ligger det i dag et museum og det berømte, gamle apoteket.

Strender
Dubrovnik har for det meste rullesteinstrender og noen få sandstrender samt badebrygger. Den största stranden i Lapad ligger i Lapad-bukten i Dubrovnik. Den største stranden i Lapad ligger i Lapad-bukten i Dubrovnik. Det er en rullesteinstrand der du kan finne restauranter og kaffebarer. Lapad-stranden er et av de vakreste områdene i Dubrovnik og må besøkes. Vil du leie en solstol og parasoll koster det ca 60 kn om dagen.

Copacabana-stranden ligger på Babin Kuk-halvøya, kun 6 km fra Dubrovniks sentrum. Det er en lang grus- og rullesteinstrand med mulighet for å leie solstoler og parasoll. Her finnes forskjellige vannaktiviteter som for eksempel vannpolo og surfing. På stranden finnes det også dykkesenter, kaffebarer og restauranter.

Banje er en av de mest kjente rullesteinstrendene i Dubrovnik med en fantastisk utsikt over Gamlebyen.

En av de fineste sandstrendene finner du på den bilfrie øya Lopud, og den heter Sunja. Båtturen tar cirka 20 minutter og dette tar deg til den lange sandstranden. Det er også mulig å leie solstoler og parasoller.

Øya Lokrum ligger vakkert til i skjærgården utenfor Dubrovnik.  Lokrums strand ligger ca 10 minutters båttur unna og byr på sitt utrolig krystallklare vann. Stranden har mer stein enn sand.

Gastronomi
Det finnes restauranter i alle prisklasser i Dubrovnik. Basismenyen i Dubrovnik er middelhavsmat med fiskeretter og selvsagt østers fra Ston. I mange restauranter kan man blant annet smake på klassiske, balkanske kjøttretter som ćevapi samt den lufttørkede skinken (pršut). En av de viktigste spesialiteter av kyst mat er fersk fisk "Riba", som vanligvis serveres  grillet  ”Na zaru” når den er nyfanget. Prisnivået ligger litt lavere enn hjemme i norden, ca. 20-25 prosent. En cappucino koster ca 10kn en øl ca 15-20kn og en pizza til lunch ca 30-40kn. Prøv gjerne disse spesialitetene:

Pršut i sir – skinke, ost og oliven. En vanlig forrett. Skinken er røkt og lufttørket. Serveres ofte med den berømte osten fra øya Pag.
Salata od hobotnice – blekksprutsalat. En spesialitet som spises som forrett, ofte under høytidelige samlinger i Kroatia.
Crni rižot – svart risotto – varm forrett, høytidsmat, ris med blekksprut.
Buzara – Sjøkreps, reker eller muslinger tilberedes i en saus av tomat, løk og urtekrydder.
Morski pas u bijelom vinu – hai i hvitvinsaus, må legges i melk i 24 timer før tilberedning for at den ikke skal være besk.
Peka – en flere hundre år gammel kroatisk oppskrift. Kjøtt og poteter under et jernlokk med glør over.
Pašticada – en kjøttgryte som enkelte beskriver som søtsur. Serveres med hjemmelagde makaroner.
Palačinka – en pannekake med forskjellig fyll, for eksempel syltetøy, smeltet sjokolade, knuste valnøtter, is, sauser av bær osv.
Rožata – Minner om karamellpudding og tilberedes med smeltet sukker, egg, melk og likør.
Gemist – Hvitvin blandet med mineralvann, en utmerket tørsteslukker.
Rakija – lokalt brennevin med smak av blant annet valnøtter eller kirsebær.

Våre favorittrestauranter
Restaurant Dubravka og Posat ved Pile-porten.
Restaurant Nautica og Mimoza, Marco Polo, Mea Culpa og Proto i Gamlebyen.
Panorama på fjellet Srd, ta gjerne linjebanen opp for å oppleve den henførende utsikten.
Restaurant Maghellan.

Eventyr
For den sportsinteresserte har Dubrovnik mye å tilby. Fra alle tenkelige vannsportsaktiviteter til tennis, volleyball, turgåing, sykling og ekstremsport som fallskjerm og klatring. Gode muligheter tilbys både langs Lapad-stranden og Copacabana-stranden. Babin Kuk, Lapad og Gorica har også tennisbaner. På stedene Cavtat og Slano finnes det et rikt tilbud med vannaktiviteter som dykking, padling og seiling. Besøk gjerne Admiral Grand hotell på stedet Slano hvis du ønsker nødvendig avslapning og wellness-spa. 

Nattliv och underhållning
I Dubrovnik finnes en rekke pubber å besøke og et par nattklubber, og for å nevne én med navn, Revelin, som ligger i et gammelt fort i Gamlebyen.
Restauranter, barer og kafeer finnes langs hele strandpromenaden på alle stedene på Dubrovnik-Rivieraen.

Kroatias største, årlige begivenhet er Dubrovnik Summer Festival som arrangeres fra 10. juli til slutten av august. Sommerfestivalen presenterer et stort utvalg av blant annet klassisk musikk, teater og opera.

Shopping er en del av ferien

Gamlebyens hovedgate, Stradun, har gode shoppingmuligheter. Her kan dere finne sjarmerende suvenirbutikker som selger blant annet koraller, gull og sølv samt også tradisjonelle, kroatiske filigran- og tøyduker i ulike former.

Dubrovnik har ingen store kjøpesentra, Robna kuća Minčeta i bydelen Gruž har flere butikker der man kan kjøpe alt fra klær, sko og smykker.
 
Rabattbutikker
Det finnes 3 store matvarekjeder i Dubrovnik: Pemo, Konzum og Tommy. Her kan dere finne utpregede, kroatiske matvarer: olivenolje, urter, ost og andre melkevarer, kroatisk øl, forskjellige viner/brennevin.

Suvenirer
Dalmatisk vin kan kjøpes i de vanlige supermarkedene og også i spesielle ”vinotekas”. I dem kan du prøvesmake den vinen du er interessert i. De fleste ”vinotekas” selger òg andre spesialiteter som for eksempel olivenolje, hjemmelagd pasta osv. Det finnes flere innenlandske vingårder, og det er der man får tak i den mest prisgunstige vinen. En fin butikk for suvenirer som kan spises og drikkes, ligger i Split på peristylen, på høyre side hvis man kommer fra Jernporten.

Olivenolje brukes både til matlaging og til medisinske formål. Olivenoljen i Dalmatia anses å være den mest smakfulle og fineste oljen som finnes. Det er klimaet og de fruktbare markene som gjør at olivenoljen har denne høye kvaliteten. Oljen kan kjøpes nesten hvor som helst. Et tips er å kjøpe direkte fra bøndene, som på mange steder selger sine produkter fra små stands langs veiene.

Rakija et det engelskmennene kaller ’brandy’, altså et destillat på fruktbasis, selv om den oftest er lagd av druer. Den smakstilsettes ofte med krydder eller urter og serveres gjerne som en aperitiff. Rakija lages på nesten hver eneste gård og selges på de fleste markedene og fra små stands langs veiene.

Markeder
På markedene kan du finne alt fra frukt og grønnsaker til klær, sko, håndverk, hjemmelagd olivenolje, honning og annet.

Kunst og kunsthåndverk
Den kunstinteresserte finner flere kunstnere som viser sine produkter langs strandpromenaden om kvelden på rivieraen, og ved trappen opp mot peristylen (Split) er det mange lokale kunstgjenstander representert til overkommelige priser. Broderier i form av duker, gardiner m.m., ofte lagd av små koner i små stands langs veien, er det masser av.

Pruting
Forekommer av og til på markedene, men ikke ellers. Den prisen som står på prislappen, er den som gjelder, og det er sjelden at noen prøver å lure turister.

Hvor mye er det tillatt å ta med hjem? 
Aktuell informasjon finner du på www.toll.no 

Med mange minner i bagasjen

En eller annen gang må man vende hjem, eller? Når du så har bestemt deg for å reise hjem, finner du nedenfor litt informasjon som du bør merke deg.

Hjemreise
Utsjekkingen skjer vanligvis før kl. 12. Avhengig av når flyet ditt tar av for hjemreisen, gjelder ulike tidspunkter og rutiner. I permen vår der du bor finner du mer informasjon om hjemreisen din. Mer informasjon om transfertider og samlingsplass for hjemreisen kommer du til å få kvelden før. Har du ikke fått informasjon skal du kontakte våre reiseledere på vaktnummeret.

Husk på følgende: Det er ikke tillatt å ha batterier i innsjekket bagasje. Kontroller at de isteden legges inn i håndbagasjen.

Hjelp oss til å bli enda bedre!
Vårt håp er at feriereisen din skal innfri dine forventninger på alle vis. Vi er derfor svært interessert i å få vite dine synspunkter på reisen etter at den ble avsluttet. Hvordan var flyreisen? Tilsvarte hotellet forventningene dine, var servicen vår god? Kan du tenke deg å returnere til reisemålet? Vil du gi oss fornyet tillit?

Noen dager etter hjemkomsten vil du få et elektronisk spørreskjema sendt deg via e-post, og med ferien i friskt minne kan du så i ro og fred svare og kommentere hva du syntes. Med din hjelp kan vi på denne måten videreutvikle våre reiser og innholdet i dem og arrangere en enda bedre ferie for deg neste gang du reiser med oss.

Vi ønsker dere en hyggelig reise! 

Hotell

Tirena Sunny Hotel by Valamar - Dubrovnik

Tirena Sunny Hotel by Valamar - Dubrovnik

Fredelig, nær stranden. Tirena Sunny Hotel er et utmerket hotell omgitt av en vakker middelhavshage, og ligger på en frodig halvøyrett nord for Gamlebyen i Dubrovnik. Takket v&...
Grand Hotell Park - Dubrovnik

Grand Hotell Park - Dubrovnik

Grand Hotell Park er et eksklusivt hotell som ligger på den frodige Lapad-halvøya i Dubrovnik. Hotellet preges av italiensk design og arkitektur som skaper en perfekt blanding av funksjon...
Leilighet Lapad - Dubrovnik

Leilighet Lapad - Dubrovnik

Leilighet Lapad ligger på halvøya Lapad i en av de mest populære delene av Dubrovnik. Huset ligger i nærheten av yachtklubben Orsan og har en bedårende utsikt over Gruž ...
Leilighet Marco Polo - Dubrovnik

Leilighet Marco Polo - Dubrovnik

Midt på Lapadhalvøya i Dubrovnik ligger Leilighet Marco Polo, omgitt av vegetasjon i et leilighetskompleks med isolasjon. I nærheten er det flere vakre promenadestrøk med uts...
Leilighetshotell Erna - Dubrovnik

Leilighetshotell Erna - Dubrovnik

Koselige leiligheter i et rolig område.  Villa Erna er et triveligt og svært populært leilighetshotell som passer utmerket for deg som vil bo i rolige omgivelser, men likevel n&...
Leilighetshotell Lanterna - Dubrovnik

Leilighetshotell Lanterna - Dubrovnik

Leilighet Lanterna ligger direkte ved havet omtrent 8 km nord for Dubrovnik i den lille landsbyen Stikovica. Bukten er omkranset av grønne sypress-, oliven- og appelsinlunder og er kjent for si...
Villa Eva - Slano

Villa Eva - Slano

Koble av i den idylliske middelhavshagen. Villa Eva er en trivelig innredet villa med leiligheter og dobbeltrom på badestedet Slano på Dubrovnik-rivieraen. Fra huset ser man det krystallkl...
Admiral Grand Hotell - Slano

Admiral Grand Hotell - Slano

Lengst inne i en vakker bukt på Dubrovniks riviera ligger 5-stjerners Hotell Admiral. Det velholdte hotellet har en uslåelig beliggenhet direkte ved stranden i den tradisjonsrike landsbyen...
Hotell Valamar Lacroma - Dubrovnik

Hotell Valamar Lacroma - Dubrovnik

Et perfekt sted for ekte avslapning.  Luksuriøse Hotell Valamar Lacroma i Dubrovnik er et mange ganger prisbelønnet hotell (blant annet 2013, 2014 og 2015 World Travel Award) beligg...
Leilighet  Ivana - Dubrovnik

Leilighet Ivana - Dubrovnik

Leilighet midt i et av verdens vakreste steder.  Bo mitt i den bilfrie og historiske delen av Gamlebyen i Dubrovnik, der det historiske miljøet lokker med sjarmerende steinhus, museer, ka...
Hotell Valamar President - Dubrovnik

Hotell Valamar President - Dubrovnik

Dette utsøkte femstjernershotellet har gjennomgått en omfattende ansiktsløftning for å gi deg den ultimate ferien i Dubrovnik. Med en unik plassering ved stranden på sp...