Om oss

guider makarska

Våre guider i Makarska

Derfor elsker vi Kroatia 
Vi i Kroatiaspesialisten er Skandinavias største reisearrangør til Kroatia og har operert i snart 18 år. Hvert år velger 10 000 turister å reise med oss, og mange kommer tilbake år etter år.
Det er vi glade for, ettersom det betyr at de som reiser med oss, er fornøyde!   

Det er vanskelig å ikke elske Kroatia. Et land som har alt du kan ønske deg av en vakker feire: herlige strender, krystallblått vann, god mat og vennlige folk. Direktefly fra regionale flyplasser 
Middelhavet uten mellomlanding. Det går raskt, er effektivt og på bare noen timer er du klar til din første dukkert. Vi flyr direkte fra en rekke regionale flyplasser i Sverige og Norge. Våre reiseledere og guider 
Er det første gang du reiser til Kroatia? Da vil du få hjelp og de absolutt beste tipsene av våre erfarne og serviceinnstilte reiseledere på stedet. De kjenner Kroatia ut og inn, og de er alltid i nærheten når du trenger dem. 
De er alle sertifiserte reiseledere, snakker svensk og ser frem til å møte deg!  
Les mer om våre guider. Her finner dere også en del anmeldelser fra våre reisende.
Om du har behov for å kontakte oss i Kroatia, er vi tilgjengelige sju dager i uken. 

Fornøyde kunder
Vi gjør alltid vårt ytterste for å oppfylle våre kunders forventninger. Vi følger kontinuerlig opp våre kunders tilbakemeldinger etter hjemkomsten, og sesongen 2019 var 96,5 % av våre kunder fornøyde eller meget fornøyde med reisen sin.


Veletablerte samarbeidspartnere
Vi hos Kroatiaspesialisten har ambisjoner om å tilby kundene våre pakkereiser til Kroatia av høyeste klasse. Derfor har vi valgt å samarbeide med flyselskap som SAS, Croatia Airlines og Norwegian. I Kroatia samarbeider vi med noen av turistnæringens mest rutinerte og velrenommerte selskaper i landet, samt det Kroatiske Turistrådet. 

Vi har størst utvalg 
På kroatiaspesialisten.no finner du det bredeste utvalget av reiser til Kroatia. Velg blant populære reisemål på Makarska Riviera, Dubrovnik Riviera, Split, Vodice og øyene Brac og Hvar. Pakkereiser med fly og opphold, cruise, rundreiser, kombinasjonsreiser, temareiser, gruppe- og konferansereiser eller bare fly til Kroatia. Vi hjelper deg med å finne reisen som passer perfekt til deg! 

Rimelige hotell 
Vi kan Kroatia, og etter mange år på stedet har vi valgt ut de hotellene som vi verdsetter høyest, med ulike prisklasser, plasseringer og typer. Vi inspiserer alle ferieboliger med jevne mellomrom, og vi er svært nøye når vi velger nye alternativer.

Reisegaranti 
Kroatiaspesialisten betaler en statlig reisegaranti til Kammarkollegiet, slik at hver kunde skal føle seg trygg på sitt kjøp av reise. 
Se om vi har en statlig reisegaranti (i Norge: Reisegarantifondet)


Hvor finner du oss?
Våre kontorer ligger sentralt i Stockholm og Gøteborg. Hos Kroatiaspesialisten booker du enkelt din reise via internett www.kroatiaspesialisten.no eller kontakt våre trivelige reiseselgere via chatt eller telefon 0046 771 800 300.

Stockholm

Rosengatan 8,
172 70 Sundbyberg
Sverige

Göteborg
Vasagatan 46,
411 37 Göteborg
SverigeOrganisasjonsnummer:
556658-9304

Epost:info@kroatienspecialisten.se