Matilde Beach Resort - Vodice (Hotellstandard: 3 stjerner)

Avslapning med kanonbeliggenhet. 

Matilde Beach Resort ligger kun 30 m fra Vodices lange og attraktive strand og kun en kort promenade fra sentrum. Slappe av ved det vakre bassengområdet som er omkranset av en vegetasjonsrik hage med blant annet krydderurter og sitrustrær, eller ta en dag på stranden fylt med vannsportsaktiviteter. I restauranten kan du spise mat, samtidig som du nyter havutsikten eller tar en tur til sentrum der du finner flere gode restauranter, kafeer og barer. I Ville Matilde får du en deilig ferie som passer hele familien med nærhet til det meste.

Leilighetstyper
Toromsleilighet for 2-4 personer med balkong.
Treromsleiligheter for 4-6 personer med terrasse.

Leiligheter
Romslige og luftkondisjonerade leiligheter.

Toromsleiligheter (36 m²) for 2-4 personer med balkong (6 m²) består av et soverom med dobbeltseng samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for 2 personer.

Treromsleiligheter (72 m²) for 4-6 personer med møblert terrasse (26 m²) består av to soverom (ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger) samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for 2 personer.

Alle leilighetene har luftkondisjonering, Wi-Fi, satellitt-TV, enklere kjøkkenutrustning og baderom med dusj og wc. Sovesofaen anbefales for 1 voksen eller 2 barn inntil 14 år. Havsutsikt mot tillegg.

Bad
Rullesteinstrand samt bassengområde. Liggestoler og parasoll ved bassenget belastes på stedet ca 15 kr per dag. 

Måltider
Inngår ikke. Frokost og halvpensjon kan kjøpes i resepsjonen, og serveres på stedets a la carte restaurant "Latier". Barn 3-7 år spiser frokost til halve prisen.

Annet 
Totalt 66 leiligheter fordelt på flere rekkehus. Resepsjon, restaurant, bar, utendørsbasseng og barnebasseng. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Rengjøring i løpet av uken er ikke inkludert, men kan kjøpes som tillegg. Vaskemidler er ikke inkludert. Endring av håndklær på mandager og torsdager. Gratis Wi-Fi. Grindseng og barnestol (mot avgift) på forespørsel. Safe i resepsjonen. Vannsportsaktiviterer ved stranden. Sykkelutleie: 3 Euro/time eller 16 Euro/dag. Bar- og folkelivet kan tidvis være forstyrrende.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 400 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nei
Safe Ja
Minimarket 250 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Savnet at noen kunne tømme søppel fra rommet vårt, evt at det var søppeldunker tilgjengelig utenfor leiligheten."

"Ville matilde. Flott uteområde. Sentralt."

"Lite service og informasjon på hotellet. Det ble skiftet håndklær for sjelden."

"Veldig koselig. Hyggelig resepsjon personell. Fint basseng område og herlig nærhet til havet."

Service på reisemåletI Vodice har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Vodice

Vodice er et populært reisemål, ca. én times kjøring nord for Split og en av de største turistdestinasjonene langs Adriaterhavet. En begivenhetsrik by som er blitt ansett som ett av de 10 beste reisemålene i Kroatia. Vodice er kjent som en av de mest restauranttette stedene. Her er det mange restauranter, butikker og kafeer især ved den gamle havnen og langs de smale gatene opp mot det gamle forsvarstårnet. Les mer om Vodice.