Villa Anna Marija - Promajna (Hotellstandard: 4 stjerner)

makarska-villa-ana-marija-001
makarska-villa-ana-marija-002
makarska-villa-ana-marija-002a.jpg
makarska-villa-ana-marija-003
makarska-villa-ana-marija-004
makarska-villa-ana-marija-004a
makarska-villa-ana-marija-006
makarska-villa-ana-marija-007
makarska-villa-ana-marija-009
makarska-villa-ana-marija-010
makarska-villa-ana-marija-011
makarska-villa-ana-marija-012
makarska-villa-ana-marija-013
makarska-villa-ana-marija-014
makarska-villa-ana-marija-015
makarska-villa-ana-marija-016
makarska-villa-ana-marija-017
makarska-villa-ana-marija-018
makarska-villa-ana-marija-019
makarska-villa-ana-marija-020
makarska-villa-ana-marija-022
makarska-villa-ana-marija-022a
makarska-villa-ana-marija-023
makarska-villa-ana-marija-024
makarska-villa-ana-marija-026
makarska-villa-ana-marija-028
makarska-villa-ana-marija-029
makarska-villa-ana-marija-030
makarska-villa-ana-marija-037
makarska-villa-ana-marija-044
makarska-villa-ana-marija-046
makarska-villa-ana-marija-057

Bo i egen villa med basseng.

Villa Anna-Marija er det perfekte huset for det større selskapet med plass for inntil 18 personer. F.eks. hvis dere er flere familier som vil feriere sammen, en stor vennegruppe, eller hvis man samler hele slekten på ett sted. Pass på å feire et jubileum eller en fødselsdag sammen i et vidunderlig land og i et fantastisk feriehus! Huset ligger på Makarska-rivieraen på det lille, koselige stedet Promajna, bare 150 meter fra stranden, sentrum og restauranter. I huset er det selskapsområder for hele familien, det være seg om det handler om kveldskos i oppholdsrommet, ettermiddagsmat på terrassen eller late dager ved det herlige bassenget. Gå ned til den vakre stranden, eller hvorfor ikke ta en promenade på 20 minutter via den vakre gangveien langs havet til nabostedet Baska Voda.

Bunnplan, 100 m²
Dette er det store selskapsområdet med et realt kjøkken som man passerer på vei ut til terrassen som vender mot havet. Den jevne marksteinen leder deg videre ned mot bassenget som ligger fint plassert i den skyggefulle hagen. Rundt solstolene blandes duften av pinjetrærne med den friske fjelluften.

Kjøkkenet er utrustet med to kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og brødrister.

1. etasje, 100 m²
I første etasje er det plass til 12 personer. Det finnes to trippelrom med stor balkong, et dobbeltrom med balkong samt to dobbeltrom uten balkong.
Samtlige rom er luftkondisjonerte og utrustet med kjøleskap, safe, Wi-Fi samt TV. Alle rommene har eget baderom med dusch, toalett og hårtørker.

2. etasje, 100 m²
I andre etasje er det en romslig leilighet for 4 personer. Det er et soverom med dobbeltseng og en stor stue med sofa og dobbeltseng. Leilighet har også en pantry. Leilighetens høydepunkt er balkongen som har en makeløs utsikt over havet og solnedgangen.

Leiligheten er luftkondisjonert, har eget baderom, pantry, safe, Wi-Fi samt TV.

I huset er det totalt 16 senger og 2 ekstra senger for barn opptil 11 år. I de fleste rommene går det an å legge 1-2 ekstrasenger som kan plassere i forskjellige rom etter behov.

Bad
Rullesteinstrand samt bassengområde. Oppvarmet basseng.

Annet
Grill, vaskemaskin, strykejern, grindseng, barnestol, utendørsbasseng 40 m², 10 solstoler. Parkering og garasje. Vertinnen bor i en atskilt del av huset. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Gratis Wi-Fi finnes i hele huset. Husdyr og røyking ikke tillatt.

Fakta og fasiliteter

Bad 150 m
Sentrum 150 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Safe Ja
Minimarket 150 m
Restaurant 100 m

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Anna-Marija tar ca 1 time 10 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletPå Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Promajna

Promajna ligger seks kilometer nordvest for Makarska, nedenfor Biokovos åssider. Her langs den gamle kystveien finnes alt dere trenger for en rolig og stille ferie. Fyll tiden med promenader langs vannet, god mat og solfylt avslapping. Les mer om Makarskas rivieran.