Reiser til Makarska riviera

makarska-rivieran-kroatien-00
makarska-rivieran-kroatien-002
makarska-rivieran-kroatien-003
makarska-rivieran-kroatien-004
makarska-rivieran-kroatien-005
makarska-rivieran-kroatien-006
makarska-rivieran-kroatien-007
makarska-rivieran-kroatien-008
makarska-rivieran-kroatien-009
makarska-rivieran-kroatien-010
makarska-rivieran-kroatien-011
makarska-rivieran-kroatien-012
makarska-rivieran-kroatien-013
makarska-rivieran-kroatien-014
makarska-rivieran-kroatien-015
makarska-rivieran-kroatien-016
makarska-rivieran-kroatien-017
makarska-rivieran-kroatien-018
makarska-rivieran-kroatien-019
makarska-rivieran-kroatien-021
makarska-rivieran-kroatien-022
makarska-rivieran-kroatien-023
makarska-rivieran-kroatien-024
makarska-rivieran-kroatien-025
makarska-rivieran-kroatien-026
makarska-rivieran-kroatien-027
makarska-rivieran-kroatien-028
makarska-rivieran-kroatien-030
makarska-rivieran-kroatien-031
makarska-rivieran-kroatien-032
makarska-rivieran-kroatien-033

 

Makarska riviera strekker seg hele 60 km mellom byene Omis i nord og Gradac i sør. Den dramatiske kystlinjen og det turkisblå havet lokker besøkende fra alle verdenshjørner. Den tette pinjeskogen strekker seg helt ned til stranden, og ovenfor er de hvite fjelltoppene en kraftig kontrast til den blå himmelen. Sykkel- og vandringsveier følger kysten i mange mil og gjør det lett å besøke og oppleve nye steder. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Det samme gjelder Biokovo, fjellet som kan bestiges via buktende stier til spektakulære stup med milevid utsikt over en verden av øyer. Makarska riviera består av mange sjarmerende steder som ligger ved innbydende strender, et miljø det er lett å forelske seg i, og som tilbyr en herlig ferie for alle – store som små.

Hotell og Leiligheter

Pris fra:
5 799,-
Reiselengde:1 uke
TransportType:Flyg
Bestill reise

Fakta

Innbyggere
Makarska ca 13 800, Baska Voda ca 2 900, Promajna ca 460, Tucepi 1800.

Kredittkort
Aksepteres av de fleste butikker og restauranter. Dessuten finnes det mange uttaksautomater.


Kommunikasjoner
Du finner lokalbusser som kjører mellom flere steder på Makarskas riviera til Split eller Dubrovnik. Fra Makarska kan man ta fergen til Sumartin som ligger på østsiden av øya Brac.


Flyplass
Splits flyplass ligger ca. 70 kilometer fra byens sentrum.

Transfer
Det tar ca. 90 minutter fra Split flyplass til byens sentrum med transfer. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik.


Mat og drikke
Lunsj fra 50 kroner per person. Middag fra 67 kroner per person. En øl fra 16 kroner, en flaske vin fra 42 kroner.


Servicenivå
På Makarska rivieraen, har vi full service.

Klimattabell 

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
 Dag   -   -   13  18  24  28  30  30  27  20   -   -
 Natt   -   -   8  11  17   19   22   22   19   13    -   -
 Vatten   -   -  13  14  18   20   22   23   20   18    -   -

 

 

Byer

Guide: Makarska
Byen Makarska er den største byen på rivieraen og et av de mest populære turistmålene langs den kroatiske kysten og kjent for sin natur og ulike turistattraksjoner. Byen Makarska er et trivelig badested med et myldrende folkeliv og fornøyelser. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde.

Guide: Baska Voda
Ni kilometer nord for Makarska ligger havnebyen Baska Voda. Her kan dere sole dere og bade, men stedet ligger òg kort fra spennende utfluktsmål i den vakre naturen. Kveldene tilbringes på noen av de mange, trivelige restaurantene ved vannet, der dere kan nyte den lokale maten.

Brela
Brela er et sjarmerende badested med mye historie og ligger ca. 15 km nord for Makarska. Brela er kjent for sitt krystallklare vann, sine vidunderlige rullesteinstrender som strekker seg ca. 6 km, og som innrammes vakkert av den tette pinjeskogen. I tillegg til soling og bading tilbyr Brela også en rekke aktiviteter som tennis, boccia, minigolf, bordtennis og ulike vannsportsgrener. Ta en promenade eller sykle langs strandpromenaden hele veien til Makarska mens du nyter den duftende, aromatiske vegetasjonen.

Promajna
Promajna ligger seks kilometer nordvest for Makarska, nedenfor Biokovos åssider. Her langs den gamle kystveien finnes alt dere trenger for en rolig og stille ferie. Fyll tiden med promenader langs vannet, god mat og solfylt avslapping.

Tucepi
Stedet Tucepi ligger ca. 4 kilometer sør for Makarska. Den herlige rullesteinstranden og den lange strandpromenaden som er omkranset av restauranter, butikker og kafeer, preger stedet. I og rundt Tucepi går det helt utmerket å vandre eller å leie en sykkel og oppdage det vakre landskapet.

Podgora
Podgora er en liten by 9 km sør for byen Makarska. Her bor litt over 3000 innbyggere. Som de fleste byer i langs rivieran har den også sin lange strandpromenade med havnen, restauranter, cafeer, suvenirbutikker og underholdning. Hvor man under dagen kan nyte av sol og bad langs den lange rullestenstranden. Byen er fobundet med resten av rivieran så det er ikke noe problem å ta en spasertur eller sykkeltur til nabostedene.

Drvenik
Byen Drvenik strekker seg over to bukter (Gornja vala og Donja vala), og den ligger 24 km sørøst for Makarska. Drvnik representerer en unik symbiose av skjønnhet mellom hav og fjell, viker med rullesteinstrand som er omkranset av klipper fra fjellet Biokovo med kilder det kan drikkes av. Herfra går det en ferge til Sućuraj på øya Hvar. Drveniks sjarmerende atmosfære gjør byen til et utmerket valg for en fredlig ferie.

Gradac
Gradac er det sørligste turiststedet på Makarskas riviera, 40 km fra byen Makarska, kjent for sin kunsthistoriske arv fra bronse- og tidlig jernalder. Gradac har blått hav med enestående rullesteinstrand og gamle byer med landlig, dalmatisk arkitektur under Biokovos fjellsider. Promenadeområde og sykkelstier knytter sammen ulike plasser og tilbyr en imponerende utsikt over havet midt imot. Det tradisjonelle jordbruket byr på kvalitetsråvarer, noe man merker i byens ulike restauranter. Gradac er ikke bare et lite ferieparadis, men et mangfoldig turiststed med aktiviteter og sportsbegivenheter for hele familien om sommeren.

Strender
På Makarskas riviera finnes nesten utelukkende rullesteinstrender, og det kan være lurt å ta med seg et par badesko eller investere i et par på stedet. Parasoller og solstoler kan man leie av private utlånere på strendene, men jevnfør prisene før dere bestemmer dere. Alle reisemålene våre har strandpromenader med mange restauranter og kafeer.

utflukter

Vi har et stort tilbud av utflukter som passer for alle smaksretninger, og som kjøpes på stedet. For å få et fullstendig program og priser skal du kontakte reiselederen vår på velkomstmøtet.

Eksempler på noen utflukter:


Split
Dagen byr på mye kultur og historie. I hjertet av Split ligger Diokletianus palass, som er en av de mest velbevarte og største romerske bygg i verden og som er med på UNESCOS liste for verdens kulturarv. Idag er palasset en del av byen og ca 3000 mennesker bor innenfor murene. Her har vi et stort tilbud av Splits restauranter, barer og butikker. Utenfor murene finnes også flere shoppingsenter hvilket gjør Split det perfekte shopping paradiset. 

Ca pris 300,- per person


Båtutflukt - Brac og Hvar
En herlig avslappende dag ute på havet. Vi reiser til den pittoreske byen Vrbovska som ligger på øyen Hvar. Vi får tid til å utforske byen før det er tid for lunsj på båten (grillet fisk eller kylling og salat som serveres med vin). Siden reiser vi til den vakre øyen Brac og besøker det omtalte stedet Bol som er kjent for stranden Zlatni Rat (det gylne horn). Her får vi egen tid til å slappe av i solen eller for å utforske den koselige byen Bol blant de små smugene med de genuine stenhusene.

Ca pris 300,- per person


Dubrovnik
La utsikten over bymuren ønske deg velkommen, de historiske hustakene og de sjarmerende innegårdene. Utflukten skjer til fots og vi stopper ved Dubrovniks mest populære severdigheter; Stari Grad (den gamle byen). Byturen inkluderer et besøk til Fransiskanerklosteret. Vår guide tar deg gjennom byens bedårende gater og forteller om Dubrovniks spennende kulturrike historie.

Ca pris 550,- per person


Kroatisk aften
For deg som vil oppleve den ekte kroatiske kulturen, følg med oss på en Kroatisk aften. Vi kjører til en koselig rural restaurant oppe i fjellsiden. Her nyter vi kroatisk mat, musikk, dans og den fantastiske utsikten over Adriaterhavet. Middagen består av en kroatisk forrett (ost oo lufttørket skinke), og tradisjonelle ”peka” (kjøtt og poteter stekt under glørne) til hovedrett. Dette nytes tilsammen med velsmakende drikke og mye glede.

Ca pris 500,- per person


Mostar
Mostar anses å være en av de vakreste byer i Bosnia og Hercegovina. Byens arkitektur er en blanding mellon den gamle osmanske arkitekturen og den østerriske stilen. Mostar er byen som preget av to kulturer, to religioner, en elv som deler byen og en bro som forener folket. Rundturen inkluderer den gamle basaren, det tyrkiske hus, en av de mange moskéer og den gamle broen som ble oppbygd i år 2004. Etter rundturen får du tid til å spasere rundt på egenhånd for å besøke gallerier, håndtverk og suvenirbutikker.

Ca pris 550,- per person


Vintesting – Imotskis utsøkte vingårder
Imotski er kjent for å ligge ved hele ni innsjøer, og på denne dagen besøker vi de to mest kjente, den Blå og den Røde innsjøen. Videre besøker vi familien Grabovac, som forklarer og viser oss produksjonen av vindruene på vingården deres. Alt fra de hvite vindruene, hvorav de mest kjente er Kujunzusa, Chardonnay, Žilavka, Pošip og den grå Pinot til de røde sortene som Trnjak, Merlot, Vranac, Cabernet Sauvignon og Syrah. Vi får òg høre noen hemmeligheter som ligger bak suksessen deres. Inngår: bussreise og skandinavisktalende guide. I tillegg tester vi ost, lufttørket skinke, frukt, hvitvin, rødvin, rosévin og sjampanje.

Ca pris 450,- per person


Landsbybesøk
Følg med oss til stedet Zadvarje og opplev det lokale markedet – en 300 år gammel tradisjon. På markedet kan man kjøpe det meste som trengs for livet på landet og andre delikatesser som f.eks. hjemmelaget brennvin, honning og lufttørket skinke. Dagen fortsetter til den lille byen Radovic hvor vi besøker familien Juretic. Her smaker vi på lokalt brennvin mens familien lager kroatisk husmanskost ”soparnik” hvilkens resept idag er på UNESCOs verdensarvliste. Deretter spaserer vi til naboen og besøker deres vinkjeller for å avslutte dagen med den gode hjemmelagde lunsjen.

Ca pris 450,- per person


Rafting på elven Cetina
Slappe av nærme vannfallene, grotter, vakre kaskader og det klare vannet i elven. Cetina er den lengste elven i Dalmatia som renner ut i Adriaterhavet ved byen Omiš. Den første delen av elven er stille og rolig så man rekker å bli kjent med den, som en introduksjon, mens den andre delen er full av fosser. Det eneste du må kunne her for å bli med på rafting er å svømme. Du bør også ha klær egnede til eventyret – badeklær, shorts, t-skjorte og komfortable sko som f.eks. joggesko (man skal ikke være redde for at de kan bli gjennomvåte) eller sandaler. Våre erfarne guider forsikrer dere fire timer med ren underholdning og gjør din aktive ferie helt uforglemmelig!

Ca pris 300,- per person


Priser presenterte er cirkapriser med reservasjon for valutaendringer. Forsikring inngår på alle utflukter. 

Reiseguide

En reiseguide for ditt reisemål
Spesialister er det vi er, og ingen kan Kroatia som oss!
Derfor vil vi dele våre beste tips, slik at du kan oppleve det beste med det reisemålet du har valgt.
 

På Makarska Rivieraen har vi full service. Reiselederne er her for deg 24 timer i døgnet. Du møter eller nå dem på følgende plasser:

På flyplassen
Reiselederne passer på at du kommer til bostedet ditt så raskt og enkelt som mulig. Ved hjemreisen møter de deg ved transferbussen eller på flyplassen og informerer om innsjekkingen og annet som du ønsker å vite.

Velkomstmøte
Akkurat når du lander, pleier det å være mange spørsmål. Personalet vårt innbyr deg derfor til et velkomstmøte. De deler sine gullkorn, forteller om utflukter og om hva som kan gjøres og ses på stedet. Gjør bruk av anledningen, og still dem spørsmål! Selv du som har vært her før, kan ha nytte av informasjonen, da det stadig skjer endringer. Tid og sted for møtet får du ved ankomsten til flyplassen i velkomstbrevet ditt.

Vi treffes på hotellet
Reiselederne våre besøker ditt eller et nærliggende hotell i løpet av våre servicetider noen ganger i uken. Møtet pleier å finne sted i resepsjonsområdet hvis ikke et annet sted blir angitt. Her kan du få tips og råd, melde deg på utflukter, leie bil eller bare ha en pratestund hvis du føler for dét. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller problemer.

Informasjonspermen
Vi har informasjonspermer på de fleste av bostedene våre på Makarska Rivieraen. I informasjonspermen finner dere mye, nyttig informasjon. Der kan dere lese om attraksjoner som kan besøkes på egen hånd og mer utførlige beskrivelser av for eksempel utfluktene våre.

Servicetelefonen
Hvis servicetiden på hotellet ikke passer, kan du alltid nå oss på 24 timers servicetelefonen vår. Du får nummeret ved ankomst i ditt velkomstbrev.For deres trygghet og sikkerhet fungerer servicetelefonen som vakttelefon om natten.

Leger
Ved sykdom skal du ringe vaktnummeret direkte til vår reiseleder – det er det beste for å få hjelp og pleie så raskt som mulig. Er det noe alvorlig som er hendt, er det best å ringe til ambulansen direkte og så informere reiselederen vår.
 

Om Makarska Rivieraen

Makarska har alt og litt til. Her finnes flere badesteder, en mengde aktiviteter og jordbærsteder. Makarska er det perfekte utgangspunktet for utlukter hvis man vil oppdage landet med båt, buss eller til fots. Makarska Rivieraen er helt enkelt det perfekte reisemålet.

Vann
Vannet fra kranen er rent og kan drikkes i hele landet. Vil man kjøpe vann på flaske koster det 5HRK i dagligvarebutikken. Vann heter ’voda’ på kroatisk.

Veksling og valuta
Valutaen heter kuna og forkortes HRK, HRK 1 = ca. NOK.1,10. Du kan veksle i bankene, på postkontoret eller i vekslingskontorene. Hotellene hjelper også med å veksle, normalt til en høyere kurs.

Komme seg rundt
Det finnes lokalbusser som trafikkerer mellom flere steder på Makarska Rivieran til Split eller Dubrovnik. Fra Makarska kan man ta fergen til Sumartin, som ligger på den østlige siden av øya Brac. Taxi funger òg utmerket mellom stedene på Rivieraen – avtal gjerne prisen på forhånd.

Kart
Et bykart for de fleste stedene på Rivieraen kan du laste ned fra hjemmesiden vår. Kart finner du også i velkomstguiden som du får ved ankomst och på turistinformatjon.
 

Se og oppleve

Det er mye å gjøre på Rivieraen, og tilbudet varierer fra høy- til lavsesongen. Nedenfor finner du de vanligste severdighetene og opplevelsene rundt omkring dette fantastiske reisemålet. For deg som ønsker å lære mer om historien anbefaler vi å kjøpe en reiseguide før avreise som du finner i de vanlige bokhandler i Norge.

Severdigheter
Kacictorget: med Sankt Markuskatedralen midt i Makarska, lå på 1500-tallet innenfor beskyttende murer. I dag ligger det åpent, lett skrånende og omgitt av attraktive barokkbygninger fra 1700-tallet.

Franciskanerklostret: en palmeomkranset kuppelbygning øst for havnen i Makarska.

Skjellmuseet: med inngang fra Franciskanerklostrets gårdsplan, er betydelig morsommere enn det høres ut. Det påstås at samlingen er den største i verden.

Naturreservatet Biokovo: Fjellet som reiser en bratt vegg mot kysten. Høyeste punktet, St. Jure, 1762 meter over havet. I naturreservatet Biokovo finnes det spennende dyr og vakker natur, og dessuten kan man se en fantastisk solnedgang.

Strender: De vakreste rullesteinsstrender ligger definitivt i Baska Voda, Brela og Tučepi. Fantastiske rullesteinsstrender er det Makarska Rivieraen er kjent for. Hvis du ikke bor på disse stedene, er de verdt et besøk. Reiselederne hjelper gjerne med informasjon om hvordan du kommer deg dit.

Gastronomi
Maten i Kroatia er en ren opplevelse. Normalt serveres lunsj mellom kl. 11-15, middag etter kl. 18, men kroatene selv spiser gjerne senere. Kjøkkenet på restauranter stenger generelt rundt kl. 23. Prisnivået ligger litt lavere enn hjemme i Norge, ca. 20-25 prosent. En espresso koster HRK 6-10, en øl ca. HRK 12-20, en pizza til lunsj ca. HRK 30-50 og en treretters middag på en middelklasserestaurant ca. HRK 150. Vi anbefaler at man prøver den innenlandske, kroatiske maten i en ekte ”konoba”. Her lages skikkelig husmannskost av innenlandske produkter i et stemningsfylt miljø. Prøv gjerne disse spesialitetene:

Dalmatisk pašticada - en spesialitet lagd av kalv stuffet med bacon og hvitløk som tilberedes i rødvin.
Dalmatisk proscuttio og ost.
Fiskeretter er typisk for den dalmatiske rivieraen.
Makarskas Rafioli - den autentiske kaken fra Makarska lagd av deig og valnøttblanding.
Makarana-kake – en kake lagd av mandler og Maraschino-likør.
Gemist – Hvitvin blandet med mineralvann, en utmerket tørsteslukker.
Rakija - lokalt brennevin med smak av blant annet valnøtter eller kirsebær.

Våre favorittrestauranter
Makarska - Restaurant Ivo, Restaurant Diners delight, Konoba Kalalarga, Restaurant Riva, Restaurant Marin, Bistro Berlin.
Baska Voda – Restaurant King, Restaurant Karlo, Restaurant Milenij.
Tucepi – Restaurant Jeny, Restaurant Marina, Restaurant Ranc
Podgora – Restaurant Roko, Restaurant California, Restaurant Primordia
Brela – Restaurant Galinac

Eventyr
Makarska Rivieraen byr på en masse aktiviteter: Seiling på det åpne havet, dykking og vannsport. Fjellet Biokovo byr på friklatring, grottevandring, seilflygning, promenader og sykling. På Makarska er det også mange tennisbaner.

Nattliv og underholdning
Musikkvelder og folkemusikk med mandolin og gitar, det tradisjonelle sommerkarnevalet, der både lokalbefolkningen og besøkende deltar, avholdes alle i Makarska i høysesongen. Annenhver fredag om sommeren organiseres fiskeallmennmøter, der man steker fisk, drikker vin, arrangerer tradisjonelle leker som for eksempel eselrally og organiserer fyrverkeri. Besøk gjerne strandbarene i Makarska som heter Marinetta eller Buba, som har after beach-parties. I høysesongen åpner også det kjente diskoteket Peter Pan sine dører. Hvis du vil oppleve noe ekte og genuint, bli gjerne med oss på vår kroatiske aften. Lokal mat med lokal musikk som serveres med vidunderlig utsikt!
 

Shopping er en del av ferien

Den beste shoppingen er i Split, der flere av de store merkene er representert på og rundt Marmontova, som for eksempel Mexx, NafNaf, Diesel, D&G og Versace. Prisene er imidlertid ikke særlig lavere enn i Sverige. Inne i palasset er det flere butikker, framfor alt italienske, suvenirbutikker og gaveartikler, også en utmerket bokhandel, Algoritam, som har et stort utvalg av både engelske pocketbøker og litteratur samt guidebøker om Kroatia.

Rabattbutikker
Det finnes mange, store kjeder: bant andre Konzum, Diskont og Tommy. De fleste rabattbutikkene har et utvalg som ligner det man finner i en mindre rabattbutikk, bortsett fra at de ikke selger vin i Sverige.

Suvenirer
Dalmatisk vin kan kjøpes i de vanlige supermarkedene og også i spesielle ”vinotekas”. I dem kan du prøvesmake den vinen du er interessert i. De fleste ”vinotekas” selger òg andre spesialiteter som for eksempel olivenolje, hjemmelagd pasta osv. Det finnes flere innenlandske vingårder, og det er der man får tak i den mest prisgunstige vinen. En fin butikk for suvenirer som kan spises og drikkes, ligger i Split på peristylen, på høyre side hvis man kommer fra Jernporten.

Olivenolje brukes både til matlaging og til medisinske formål. Olivenoljen i Dalmatia anses å være den mest smakfulle og fineste oljen som finnes. Det er klimaet og de fruktbare markene som gjør at olivenoljen har denne høye kvaliteten. Oljen kan kjøpes nesten hvor som helst. Et tips er å kjøpe direkte fra bøndene, som på mange steder selger sine produkter fra små stands langs veiene.

Rakija et det engelskmennene kaller ’brandy’, altså et destillat på fruktbasis, selv om den oftest er lagd av druer. Den smakstilsettes ofte med krydder eller urter og serveres gjerne som en aperitiff. Rakija lages på nesten hver eneste gård og selges på de fleste markedene og fra små stands langs veiene.

Markeder
På markedene kan du finne alt fra frukt og grønnsaker til klær, sko, håndverk, hjemmelagd olivenolje, honning og annet.

Kunst og kunsthåndverk
Den kunstinteresserte finner flere kunstnere som viser sine produkter langs strandpromenaden om kvelden på rivieraen, og ved trappen opp mot peristylen (Split) er det mange lokale kunstgjenstander representert til overkommelige priser. Broderier i form av duker, gardiner m.m., ofte lagd av små koner i små stands langs veien, er det masser av.

Pruting
Forekommer av og til på markedene, men ikke ellers. Den prisen som står på prislappen, er den som gjelder, og det er sjelden at noen prøver å lure turister.

Hvor mye er det tillatt å ta med hjem?
Aktuell informasjon finner du på www.toll.no
 

Med mange minner i bagasjen

En eller annen gang må man vende hjem, eller? Når du så har bestemt deg for å reise hjem, finner du nedenfor litt informasjon som du bør merke deg.

Hjemreise
Utsjekkingen skjer vanligvis før kl. 12. Avhengig av når flyet ditt tar av for hjemreisen, gjelder ulike tidspunkter og rutiner. I permen vår der du bor finner du mer informasjon om hjemreisen din. Mer informasjon om transfertider og samlingsplass for hjemreisen kommer du til å få kvelden før. Har du ikke fått informasjon skal du kontakte våre reiseledere på vaktnummeret.

Husk på følgende: Det er ikke tillatt å ha batterier i innsjekket bagasje. Kontroller at de isteden legges inn i håndbagasjen.

Hjelp oss til å bli enda bedre!
Vårt håp er at feriereisen din skal innfri dine forventninger på alle vis. Vi er derfor svært interessert i å få vite dine synspunkter på reisen etter at den ble avsluttet. Hvordan var flyreisen? Tilsvarte hotellet forventningene dine, var servicen vår god? Kan du tenke deg å returnere til reisemålet? Vil du gi oss fornyet tillit?

Noen dager etter hjemkomsten vil du få et elektronisk spørreskjema sendt deg via e-post, og med ferien i friskt minne kan du så i ro og fred svare og kommentere hva du syntes. Med din hjelp kan vi på denne måten videreutvikle våre reiser og innholdet i dem og arrangere en enda bedre ferie for deg neste gang du reiser med oss.

Vi ønsker dere en hyggelig reise!

Bykart

Her kan du laste ned kart over steder:

Makarska
Baska Voda
Podgora

Avganger & priser

Side 1 av 14

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Villa Kapulica, 1 uke6 799,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Leiligheter Palma, 1 uke6 799,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Leiligheter Marcela, 1 uke6 899,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Leiligheter Neva, 1 uke 6 999,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Hotell Marco Polo, 1 uke7 999,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Baska Voda, Villa Verica, 1 uke
Frokost er inkludert i prisen, verdi 600,- per person.
7 999,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Hotell Saudade, 1 uke8 999,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Hotell Dalmacija, 1 uke9 099,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Hotell Maritimo, 1 uke9 199,-Book på venteliste
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Leilighetshotell Miramare, 1 uke9 199,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Hotell Milenij, 1 uke
.
9 299,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Baska Voda, Hotell Horizont, 1 uke9 599,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Baska Voda, Leilighetshotell Milenij , 1 uke
Frokost for hele uken er inkludert i prisen, verdi 600,- per person.
9 599,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Hotell Meteor, 1 uke9 799,-Bestill
22/6Oslo, GardemoenOslo - Split, Makarska, Hotell Osejava, 1 uke9 999,-Bestill

Informasjon

Hotell og Leiligheter

Hotell

Villa Pezic - Makarska

Villa Pezic - Makarska

Sjarmerende, familiedrevet, lite leilighetshotell som består av leiligheter og dobbeltrom. Beliggende i et rolig og trivelig område omgitt av en vakker og løvrik hage med granateple...
Grand Hotell Slavia - Baska Voda

Grand Hotell Slavia - Baska Voda

Grand Hotell Slavia er et luksuriøst og påkostet hotell i en kulturminnesmerket bygning med den best tenkelig beliggenhet rett ved Baska Vodas strandpromenade. Bygningen ble totalrenovert...
1 ukeFra 10 299,-
Les mer »
Hotel Ani - Makarska

Hotel Ani - Makarska

Hotell Ani i Makarska er et sentralt beliggende og personlig hotell med boutique-følelse og helt nybygd foran sesongen 2017. Det stilfulle og sobre interiøret i eksklusivt materiale pass...
Hotell Marco Polo - Gradac

Hotell Marco Polo - Gradac

I den gamle fiskerbyen Gradac ligger det sjarmerende boutiquehotellet Marco Polo. Det familieeide strandhotellet har både sjel og en varm atmosfære. Den svensktalende eieren vil at hotelle...
1 ukeFra 7 999,-
Les mer »
Hotell Maritimo - Makarska

Hotell Maritimo - Makarska

Hotell Maritimo er et velholdt og sjarmerende, familieeid hotell beliggende rett ved det krystallklare havet i Makarska. Det eneste som skiller hotellet fra rullesteinstranden, er Makarskas vakre stra...
1 ukeFra 9 999,-
Les mer »
Hotell Milenij - Makarska

Hotell Milenij - Makarska

Hotell Milenij er et smakfullt innrettet hotell med moderne design og serviceinnstilt personale, beliggende akkurat ved Makarskas strand og den omtalte strandpromenaden. Fra hotellet tilbys man en mak...
1 ukeFra 9 299,-
Les mer »
Hotell Neptun, All Inclusive - Tucepi

Hotell Neptun, All Inclusive - Tucepi

Nyrenoverte Hotell Neptun er et trivelig All Inclusive-hotell med utmerket beliggenhet både ved strandpromenaden og det krystallklare havet. Omgitt av en duftende, grønn middelhavshage ka...
Hotell Saudade - Gradac

Hotell Saudade - Gradac

Norsk översättning kommer snart Hotell Saudade är ett underbart hotell med ett alldeles idylliskt läge precis vid havet. Här har du stranden och det kristallklara havet ...
1 ukeFra 8 999,-
Les mer »
Leiligheter Palma - Makarska

Leiligheter Palma - Makarska

Villa som utmerker seg ved en komfort og vakker innredning utover det vanlige og med verter som gjør sitt ytterste for at besøket ditt skal bli så bra som mulig. Utmerket beliggend...
1 ukeFra 6 799,-
Les mer »
Leilighetshotell Milenij - Baska Voda

Leilighetshotell Milenij - Baska Voda

Svært populært og prisgunstig leilighetshotell med vidunderlig plassering ved havet og stranden i Baska Voda. Med fjellet Biokovo i bakgrunnen og den restaurant- og bartette strandpromenad...
1 ukeFra 9 599,-
Les mer »
Leilighetshotell Miramare - Makarska

Leilighetshotell Miramare - Makarska

Nytt, friskt leilighetshotell beliggende rett ved havet på den lille halvøya Sveti Petar. En perfekt beliggenhet langs Makarskas havn, strandpromenaden Riva og med nærhet til en av ...
1 ukeFra 9 199,-
Les mer »
Villa Anna Marija - Promajna

Villa Anna Marija - Promajna

Villa Anna-Marija er det perfekte huset for det større selskapet med plass for inntil 18 personer. F.eks. hvis dere er flere familier som vil feriere sammen, en stor vennegruppe, eller hvi...
1 ukeFra 6 999,-
Les mer »
Villa Bagaric - Makarska

Villa Bagaric - Makarska

Det prisgunstige og hjemmekoselige bostedet Villa Bagaric ligger i et stille og rolig bostedsområde på stedet Makarska og kun en kort promenade fra den lange og brede rullesteinstranden so...
Villa Bella - Makarska

Villa Bella - Makarska

På fjellet Biokovos helling ligger dette nybygde rekkehuset med fortreffelig utsikt over den sjarmerende byen Makarska og Adriaterhavet. Veien til villaen er omgitt av pinjetrær og halmgul...
Villa Nena - Makarska

Villa Nena - Makarska

Villa Nena består av 5 toppmoderne leiligheter med all den utrustning og komfort du kan ønske deg av en ferieleilighet. Har du vært her én gang, kommer du gjerne tilbake. Den...
1 ukeFra 7 599,-
Les mer »
Hotell Osejava - Makarska

Hotell Osejava - Makarska

Hotell Osejava er et moderne og luksuriøst hotell med den beste plasseringen ved enden av strandpromenaden i Makarska. Hotellet har en fantastisk utsikt mot havet og stedet. I hotellet er ...
1 ukeFra 9 999,-
Les mer »
Hotell Dalmacija - Makarska

Hotell Dalmacija - Makarska

Hotel Dalmacija er en sann favoritt med våre reisende! Med sin fantastiske beliggenhet ved strandpromenaden i Makarska er Hotell Dalmacija et av de beste mellomklassehotellene på rivieraen...
1 ukeFra 9 099,-
Les mer »
Hotell Horizont - Baska Voda

Hotell Horizont - Baska Voda

Hotell Horizont et trivelig hotell med perfekt beliggenhet ved stranden og Baska Vodas sentrum. Med fjellet som bakgrunn og omgivelser med pinjetrær samt et asurblått hav utenfor er det le...
1 ukeFra 9 599,-
Les mer »
Villa Joze - Makarska

Villa Joze - Makarska

Villa Joze ligger i den sentrale delen av Makarska i et stille og trivelig villaområde med gangavstand til det meste. Her kan du starte dagen med frokost på balkongen, ferskt brød k...
Hotell Mihaljevic - Makarska

Hotell Mihaljevic - Makarska

Et familiær t og enkelt  hotell som ligger midt i Gamlebyen blant smale alleer – i nærheten av det meste i Makarska. Det gamle huset har aner fra 1600-tallet og drives i dag av ...
Hotell Park - Makarska

Hotell Park - Makarska

Lekkert designhotell som ligger på stranden og sentralt i Makarska. Hotellet er moderne og smakfullt innredet med naturlige materialer og bekvemme møbler som kommer til å gjø...
1 ukeFra 10 799,-
Les mer »
Villa Verica - Baska Voda

Villa Verica - Baska Voda

Svært populær villa med perfekt beliggenhet direkte på strandpromenaden i Baska Voda. Den fine stranden ligger rett utenfor døren og i villaens nærmeste nærhet fin...
1 ukeFra 7 999,-
Les mer »
Hotel Meteor - Makarska

Hotel Meteor - Makarska

Hotell Meteor er et av våre mest populære hoteller med sin sentrale beliggenhet og direkte nærhet til stranden. Hotellet består av en hovedbygning samt to fløyer som kje...
1 ukeFra 9 790,-
Les mer »
Leiligheter Marcela - Makarska

Leiligheter Marcela - Makarska

Leiligheter Marcela er en av våre gjesters favoritter. Her kommer mange fornøyde reisende tilbake i flere påfølgende år. Leilighetene har en førsteklasses beligg...
1 ukeFra 6 899,-
Les mer »
Ferieleiligheter Danko - Makarska

Ferieleiligheter Danko - Makarska

I et rolig villaområde med palmer og steinhus rett ovenfor Makarkas sentrum, ligger Leiligheter Danko. Det velstelte huset er omkranset av en frodig middelhavshage der du finner eksotiske fruktt...
Uspesifisert reise

Uspesifisert reise

Reise med uspesifisert bosted Prisen inkluderer: fly + bosted + transfer I den utstrekning de finnes, selges såkalte uspesifiserte reiser, vår billigste form for innkvartering. Denne...
Villa Kapulica - Makarska

Villa Kapulica - Makarska

Denne sjarmerende villaen har en perfekt beliggenhet ved Markarskas fantastiske strand og drives av en hyggelig familie som yter service utover det vanlige. Mange fornøyde gjester kommer tilbak...
1 ukeFra 6 799,-
Les mer »
Leiligheter Neva - Makarska

Leiligheter Neva - Makarska

Leiligheter Neva er et populært bosted med svært god service nær havet og Makarskas omtalte strandpromenade. Husets eiere og personal snakker engelsk, og takket være deres varm...
1 ukeFra 6 999,-
Les mer »
Hotell Alga - Tucepi

Hotell Alga - Tucepi

Med en ideell beliggenhet omkranset av pinjeskog ved den fine og lange stranden som løper langs hele Tucepi, ligger dette trivelige hotellet med imøtekommende og engasjert personale. N&a...
1 ukeFra 10 299,-
Les mer »