Hotell Horizont - Baska Voda (Hotellstandard: 4 stjerner)

hotell-horizont-baska-voda-00
hotell-horizont-baska-voda-005
hotell-horizont-baska-voda-006
hotell-horizont-baska-voda-010
hotell-horizont-baska-voda-011
hotell-horizont-baska-voda-012
hotell-horizont-baska-voda-013
hotell-horizont-baska-voda-014
hotell-horizont-baska-voda-015
hotell-horizont-baska-voda-017
hotell-horizont-baska-voda-018
hotell-horizont-baska-voda-019
hotell-horizont-baska-voda-020
hotell-horizont-baska-voda-021
hotell-horizont-baska-voda-022
hotell-horizont-baska-voda-023
hotell-horizont-baska-voda-026
hotell-horizont-baska-voda-027
hotell-horizont-baska-voda-030
hotell-horizont-baska-voda-031
hotell-horizont-baska-voda-034
hotell-horizont-baska-voda-035
hotell-horizont-baska-voda-036
hotell-horizont-baska-voda-037

Makarska-rivieraens største spa.

Hotell Horizont et utmerket hotell med perfekt beliggenhet ved stranden og Baska Vodas sentrum. Med fjellet som bakgrunn og omgivelser med pinjetrær samt et asurblått hav utenfor er det lett å skjemme seg bort her. Baska Voda er kanskje Makarska-rivieraens mest populære badested. Her finnes de uimotståelige badeplassene som gjør denne genuine fiskerbyen til et reisemål man ikke må gå glipp av. Den nordlige delen av Baska Voda smelter sammen med det velkjente og bildeskjønne badestedet Brela. Dit tar du deg lett til fots via det lange promenadestrøket som binder sammen de to stedene. Like lett er det å gå sørover til Promajna langs de små veiene som følger havet. Hotellet ligger sentralt, og havnepromenaden inn mot sentrum er rik på både butikker og restauranter. Vil man foreta en utflukt til Split og Makarska, finnes det gode bussforbindelser fra Baska Voda.

Rom
Romslige dobbeltrom (24 m²) for 2 personer med balkong består av en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Delvis havutsikt mot tillegg.
Alle rommene har luftkondisjonering, Wi-Fi, telefon, flat-TV med satelitt-kanaler, safe og minibar. Baderom med dusj eller badekar, hårtørker og WC.

Bad
Rullesteinstrand. Hotellet har et stort bassengområde med innendørs- og utendørsbasseng (150 m²) samt bassengbar. Solstoler ved bassenget. Basseng- og strandhåndklær går an å leie.

Wellness & Spa
Hotell Horizont har et stort, moderne spa på ca. 2000 m² som også har en gymsal og fitnessavdeling.
- «Sauna world», flere typer badstue
- Lavtemperert varmerom
- Saltvannsbasseng
- Kaldtvannsbasseng
- Relaxavdeling
- Massasje
- Skjønnhetsbehandlinger
- m.m.

Måltider
Frokostbuffé inngår. Halvpensjon: legg til 400,- per person så inngår middag hele uken!

Hotellets egen buffé- og à la carte-restaurant ledes av en prisbelønnet kokk og serverer gode, kroatiske og internasjonale retter. Frokostbufféen har et bredt tilbud og er et godt grunnlag for en heldag på stranden.
I tilknytning til hotellet finnes Restaurant & Wine Bar Matrioška, en av Baska Vodas beste restauranter. Restauranten er moderne innredet og har en svært bra beliggenhet rett ved strandpromenaden og havet.

Annet
Totalt 202 rom, fordelt på 6 etasjer. Opprydding 7 dager i uken. Vegg-til-vegg-tepper i rommene. Langs stranden finnes en rekke ulike vannaktiviteter og utleie av skutere og sykler. Noen fasiliteter mot avgift. Aldersgrense 16 år på hotellets «Sauna world».

• Romslige selskapsområder
• Wi-Fi
• Resepsjon
• Restaurant
• Kafé
• Heis
• Bar
• Solterrasse med basseng og bassengbar
• Innendørsbasseng
• Vaskeservice
• Pianobar
• Tennis
• Biljard
• Bilutleie

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 100 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Horizont tar ca 1 time 10 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletPå Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Baska Voda

Ni kilometer nord for Makarska ligger havnebyen Baska Voda. Her kan dere sole dere og bade, men stedet ligger òg kort fra spennende utfluktsmål i den vakre naturen. Kveldene tilbringes på noen av de mange, trivelige restaurantene ved vannet, der dere kan nyte den lokale maten. Les mer om Makarska rivieran.