Luxury Aparthotel - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

Eksklusive leiligheter i rolige omgivelser

Disse leilighetene lever virkelig opp til navnet sitt. Luxury Aparthotel tilbyr romslige leiligheter med moderne innredning som gir en følelse av luksus. Allerede i trappen slås man av det eksklusive interiøret med de vakre marmordetaljene. Leilighetene ligger i et rolig og hyggelig boligområde med gangavstand til sentrum av Makarska. Slapp av på solterrassen og ta en svømmetur i bassenget når solen blir for sterk. Bare noen få hundre meter unna finner dere den innbydende stranden, som på enkelte steder får skygge fra furutrær som strekker seg ut mot det turkise havet.

Leilighetstyper
Toromsleiligheter for 2–4 personer 
Treromsleiligheter for 3–5 personer 
Treromsleiligheter for 4–6 personer

Leiligheter
Moderne innredede og moderne toromsleiligheter (60 m2) for 2–4 personer med balkong. Leilighetene er fordelt på første etasje, andre etasje (balkong mot sjøsiden) og tredje og fjerde etasje (balkong med havutsikt). Toromsleilighetene består av et soverom med dobbeltseng samt kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer.

Romslige og stilfulle treromsleiligheter (75 m2) for 3–5 personer med balkong med havutsikt. Leilighetene har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med enkeltseng, samt kjøkken og oppholdsrom med spiseområde og sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer.

Romslige og moderne treromsleiligheter (75 m2) for 4–6 personer med balkong med havutsikt. Leilighetene har to soverom med dobbeltseng samt kjøkken og oppholdsrom med spiseområde og sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer.
Alle leilighetene er moderne innredet og har balkong, aircondition, velutstyrt kjøkken, Wi-Fi, LED-TV og safe. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

Bad
Basseng (13x6 m og dybde 1,5 m)
En del av bassenget er barnebasseng (2,2x2,2 m og dybde 0,3 m)

Annet
Huset ble oppført i 2014. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Rengjøring gjøres en gang i uken på onsdager. Bytte av håndklær gjøres én gang i uken. Utendørsdusj på terrassen. Bassengbar. Resepsjon. Sprinkelseng på forespørsel. Bakke fra stranden og sentrum til huset. Se video nedenfor.

Fakta og fasiliteter

Bad 750 m
Sentrum 1.5 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 650 m
Restaurant 750 m
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Luxury Aparthotel tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.