Leilighetshotell Marijana - Promajna (Hotellstandard: 3 stjerner)

Koselige leiligheter nær stranden

Dette innbydende og trivelige leilighetshotellet ligger i den lille byen Promajna på Makarska Riviera. Leilighetene har en ypperlig beliggenhet ved stranden og den vakre strandpromenaden bare et steinkast fra huset. Promajna er en vakker og rolig liten by som ligger i skråningen av Biokovo-fjellet. Her er det en fantastisk rullesteinstrand som går langs hele Promajna, og langs kysten utenfor er det små bukter og klipper kledd med avkjølende furuskog. Langs strandpromenaden kan du ta en joggetur om morgenen, en kveldstur etter middagen eller bare sitte på en av uteserveringene ved sjøen og nyte solnedgangen. Vi anbefaler en spasertur på omtrent 3 km bort til nabostedet Baska Voda, en slående vakker kystvei som man ikke bør gå glipp av. 

Leilighetstyper
Ettromsleiligheter for 1–2 personer.
Toromsleiligheter for 2–4 personer

Leiligheter
Ettromsleiligheter (18 m2) med dobbeltseng, balkong og anretningsrom .
Toromsleiligheter (35 m2) med kombinert hverdagsrom og et lite kjøkken samt et soverom med dobbeltseng og balkong. Sovesofa i stuen, ekstra seng for opptil 2 personer.

Alle leilighetene har kjøkken med komfyr, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Klimaanlegg. Hårføner. Dusj og toalett. Balkong eller bakkebalkong.

Bad
Rullesteinstrand og basseng

Annet
Huset er bygget i 2004. Sist renovert i 2018. Totalt 3 rom. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte av håndklær skjer etter forespørsel fra gjestene. Gratis Wi-Fi. Solsenger og parasoller ved bassengområdet kan brukes gratis. Parkering. Eieren bor i huset. Sykkel kan leies for ca. 100 kr per dag.

Fakta og fasiliteter

Bad 100 m
Sentrum 150 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant 100 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass till Leilighetshotell Marijana tar ca 1 time 10 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

På Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Promajna

Promajna ligger seks kilometer nordvest for Makarska, nedenfor Biokovos åssider. Her langs den gamle kystveien finnes alt dere trenger for en rolig og stille ferie. Fyll tiden med promenader langs vannet, god mat og solfylt avslapping. Les mer om Makarskas rivieran.