Leilighetshotell Erna - Dubrovnik (Hotellstandard: 4 stjerner)

villa-erna-dubrovnik-00
villa-erna-dubrovnik-002
villa-erna-dubrovnik-003
villa-erna-dubrovnik-004
villa-erna-dubrovnik-005
villa-erna-dubrovnik-006
villa-erna-dubrovnik-007
villa-erna-dubrovnik-008
villa-erna-dubrovnik-009
villa-erna-dubrovnik-010
villa-erna-dubrovnik-011
villa-erna-dubrovnik-012
villa-erna-dubrovnik-013
villa-erna-dubrovnik-014
villa-erna-dubrovnik-015
villa-erna-dubrovnik-016
villa-erna-dubrovnik-017
villa-erna-dubrovnik-018
villa-erna-dubrovnik-019
villa-erna-dubrovnik-020
villa-erna-dubrovnik-021
villa-erna-dubrovnik-022
villa-erna-dubrovnik-023
villa-erna-dubrovnik-024
villa-erna-dubrovnik-025
villa-erna-dubrovnik-026
villa-erna-dubrovnik-027
villa-erna-dubrovnik-028
villa-erna-dubrovnik-029
villa-erna-dubrovnik-030
villa-erna-dubrovnik-035
villa-erna-dubrovnik-036
villa-erna-dubrovnik-037
villa-erna-dubrovnik-038
villa-erna-dubrovnik-039

Koselige leiligheter i et rolig område. 

Villa Erna er et triveligt og svært populært leilighetshotell som passer utmerket for deg som vil bo i rolige omgivelser, men likevel nært gamlebyen i Dubrovnik. Huset har en trivelig bassengområde med solstoler og bassengbar. Herfra er det kort gangavstand til Dubrovniks aller beste strand Copacabana; en langgrunn rullesteinstrand som passer hele familien med vakker utsikt over Elafitiøyene. Langs stranden finnes solstoler og parasoller for utleie og i tillegg en strandbar og restaurant.

Leiligheter
Romslige to- og treromsleiligheter med trivelig innredning.

Toromsleiligheter (40 m2 ) for 2-4 personer består av ett soveværelse med dobbeltseng og et kombinert oppholdsrom med kjøkken og baderom med dusj og wc.

Treromsleiligheter (75 m2) for 4-6 personer består av to soveværelser (ett soveværelse med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger), et kombinert oppholdsrom med kjøkken, et baderom med badekar og wc samt et ekstra toalett.

Alle leiligheter har luftkondisjonering, balkong, Wi-Fi, satellitt-TV, DVD, vannkoker, mikrobølgeovn og hårtørker. Sovesofaen i oppholdsrommet anbefales for én voksen eller to barn inntil 12 år, dog intet krav.

Bad
Rullesteinstrand.

Måltider
Inngår ikke.

Annet
Bygd 2006. 3 etasjer, totalt 12 leiligheter. Eget basseng. Gratis Wi-Fi. Populært vertspar. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Kort bussreise (10 minutter) til gamlebyen i Dubrovnik. Kort gangavstand til Lapads sentrum, der du finner butikker, pengeautomat, apotek, restauranter og kafeer.

Fakta og fasiliteter

Bad 300 m
Lokalt sentrum 400 m
Gamlebyen 6 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nei
Safe Ja
Minimarket 150 m
Restaurant 150 m
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

"Svært bra."

"Bra renhold på rommet koselig vaskedame - litt møkkete basseng - litt langt til matbutikk - ellers trivdes vi veldig godt."

"Det var kun håndkle skift to ganger i uka. Det var sjelden folk i resepsjonen, å noen av di som jobbet der, var dårlig i Engelsk."

"Svært god rengjøring. Litt mye bråk av aircondition om natta."

Service på reisemålet

I Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.