Leiligheter Zadar - Zadar (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenhet-zadar-00
lagenhet-zadar-000b.jpg
lagenhet-zadar-001
lagenhet-zadar-002
lagenhet-zadar-003
lagenhet-zadar-004
lagenhet-zadar-006
lagenhet-zadar-009
lagenhet-zadar-011
lagenhet-zadar-014
lagenhet-zadar-015
lagenhet-zadar-016
lagenhet-zadar-017
lagenhet-zadar-018
lagenhet-zadar-019
lagenhet-zadar-019a
lagenhet-zadar-019b
lagenhet-zadar-020a
lagenhet-zadar-020b.jpg
lagenhet-zadar-021
lagenhet-zadar-022
lagenhet-zadar-023
lagenhet-zadar-024
lagenhet-zadar-025
lagenhet-zadar-027
lagenhet-zadar-030
lagenhet-zadar-031

Prisgunstige leiligheter i historiske Zadar.

Leiligheter Zadar er moderne innredet og velutrustede leiligheter som ligger i rolige og populære turistområder med gangavstand til stranden. Zadar er nordre Dalmatias hovedsted med sine 70 000 innbyggere og et suverent utgangspunkt for opplevelsesrike feriereiser. Her er det flere nasjonalparker, og nærheten til makeløse utfluktsmål gjør at man enkelt rekker å oppleve mye av Kroatia i løpet av besøket. Det er dessuten et fantastisk badested! Zadar ble utpekt til Europas beste reisemål 2016, blant annet på grunn av den spennende blandingen av historiske og moderne bydeler. Veien inn til Zadars sentrum er kantlagt med elegante villahager, og vel inne i sentrum og gamlebyen, finner du en overflod med trivelige restauranter blant de gamle alleene. Fra noen av de mange uteserveringsstedene kan du nyte både tradisjonell, kroatisk middelhavskost og internasjonale retter.

Leilighetstyper
Ettromsleilighet for 2 personer.
Toromsleilighet for 2-4 personer.
Treromsleilighet for 4 personer.
Større treromsleilighet for 4-6 personer.

Leiligheter
Ettromsleiligheter (ca. 19-23 m²) for 2 personer med balkong eller terrasse består av et kombinert soverom og pantry.
Toromsleilighet (ca. 35-38 m²) for 2-4 personer med balkong eller terrasse består av et soverom med dobbeltseng samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer.
Treromsleilighet (ca. 45 m²) for 4 personer med balkong eller terrasse består av to soverom samt kjøkken. 
Større treromsleilighet (ca. 60 m²) for 4-6 personer med balkong eller terrasse består av to soverom samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer.

Alle leiligheter har Wi-Fi, balkong eller terrasse, er luftkondisjonerte og har satellitt-TV og baderom med dusj og WC. Sovesofaene anbefales for 1-2 barn inntil 15 år.

Bad
Rullesteinstrand.

Annet
Ikke resepsjon. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte håndklær skjer én gang i uken. Wi-Fi i alle leiligheter. Bildene er eksempelbilder, alle leiligheter har svært lik møblering. Leilighetene ligger i bydelene Borik og Diklo. I nærheten er det restauranter, barer, minimarked, turistinformasjon, taxi, apotek og mange andrefasiliteter. Hverdager går det regelmessige lokalbusser til «Gamlebyen» i Zadar sentrum, reisen tar ca. 10 min.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 - 800 m
Gamlebyen 2 - 4 km
Sentrum 2 - 4 km
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Minimarket 50 - 300 m
Restaurant 50 - 300 m

Service på reisemålet

I Zadar har vi ikke eget personal, men vi representeres av våre lokale, engelsktalende samarbeidspartnere som gjerne hjelper til om du behøver informasjon eller gode råd. Kontakt gjerne din utleier, resepsjonist, din lokale representant eller turistinformasjonen.<

Om Zadar

Vakre og romantiske Zadar tilbyr flotte restauranter, spennende historia, avslapping og ikke minst sol og bad! I Zadar er nytt og gammelt samlet for å gi besøkende en variert ferie og mange forskjellige opplevelser i det moderne Kroatia. Les mer om Zadar.

zadar

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Vi bodde i egen leilighet i Diklo, veldig fornøyd med det! Svært hyggelige husverter, rolig og flott område."

"Det ble ikke vasket i løpet av uken, ingen skifte av sengeklær og hondklær."