Leiligheter Solus - Makarska (Hotellstandard: 3+ stjerner)

Uslåelig beliggenhet i Makarska

Moderne leiligheter med fantastisk beliggenhet langs Makarskas strandpromenade med kun 50 m ned til den herlig pinjeduftende stranden. Friske leiligheter med romslige balkonger og store vinduer som slipper inn rikelig med lys. Du kan tilbringe dagen i Makarskas yrende bysentrum, slentre rundt i vakre bakgater eller nyte late dager ved stranden. Bare få meter fra huset finner du den lange strandpromenaden med sitt store utvalg av koselige restauranter og kafeer med uteservering, der du sitter med utsikt over havet og den skjønne solnedgangen.

Leilighetstyper
Ettromsleiligheter for 2-3 personer 
Toromsleilighet for 3-5 personer 
Treromsleiligheter for 4-6 personer 
Større treromsleiligheter for 4-6 personer 

Leiligheter
Ettromsleiligheter (27 - 33 m²) for 2-3 personer med balkong bestående av et kombinert rom med kjøkken og spiseområde, samt dobbeltseng og en sovesofa, ekstraseng for 1 person.

Toromsleilighet (40 m²) for 3-5 personer med balkong. Leiligheten består av et soverom med dobbeltseng i tillegg til et kombinert rom med kjøkken, spiseområde, dobbeltseng og en sovesofa for 1 person.

Treromsleiligheter (47 - 55 m²) for 4-6 personer med balkong består av to soverom med dobbeltseng, eller et soverom med dobbeltseng og et soverom med to enkeltsenger. Kombinert kjøkken og stue med spiseområde, samt sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer.

Større treromsleilighet (92 m²) for 4-6 personer med balkong og havutsikt. Leiligheten består av to soverom med dobbeltseng samt et kombinert kjøkken og stue med sovesofa, ekstraseng for opptil to personer. Den større treromsleiligheten har to bad.

Alle leiligheter har balkong, luftkondisjonering, Wi-Fi, LED-TV, kjøkken med kjøleskap, fryseboks, komfyr, kaffetrakter, vannkoker og mikrobølgeovn. Bad med dusj, wc og hårføner.

Bad
Rullesteinstrand

Annet
4 etasjer. Heis i huset. Gratis Wi-Fi. Strykejern og strykebrett. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Sprinkelseng kan bestilles på forespørsel. Parkering. I nærområdet er det matbutikker, bakeri, minibank, apotek, taxi, restauranter, kafeer, samt Makarskas sentralstasjon med busser til andre steder på rivieraen.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 500 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Nej
Minimarket 500 m
Restaurant 100 m
Bar 100 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Leiligheter Solus tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.


Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.