Leiligheter Pastura - Postira (Hotellstandard: 4 stjerner)

lagenheter-pastura-brac-00
lagenheter-pastura-brac-001
lagenheter-pastura-brac-002
lagenheter-pastura-brac-005
lagenheter-pastura-brac-006
lagenheter-pastura-brac-007
lagenheter-pastura-brac-010b
lagenheter-pastura-brac-011
lagenheter-pastura-brac-012
lagenheter-pastura-brac-013
lagenheter-pastura-brac-014
lagenheter-pastura-brac-015
lagenheter-pastura-brac-016
lagenheter-pastura-brac-017
lagenheter-pastura-brac-018
lagenheter-pastura-brac-019
lagenheter-pastura-brac-020
lagenheter-pastura-brac-024

Soleklar favoritt med uslåelig utsikt.

Leiligheter Pastura har en fantastisk beliggenhet - nærmere havet kan du ikke bo! Her finner du badeplatåer utenfor døren, stranden er hundre meter inn i den pinjeskogbekransede bukten og bassengområdet hos det tilliggende Hotell Pastura. Terrassene har fantastisk utsikt over Adriaterhavet, og rundt hjørnet finnes trivelige restauranter og kafeer. Fred og ro og gemyttlig stemning er det som kjennetegner det lille, sjarmerende stedet Postira, og vil du ha late dager i solen med mye bading, da er dette bostedet for deg. 

Leiligheter
Moderne og velutrustede treromsleiligheter (75 m2) for 4-6 personer i to etasjer med terrasse med utsikt mot havet. Ovenpå er der to soverom med dobbeltsenger (en soverom med åpen planløsning), et stort baderom med badekar, wc og hårtørker. I underetasjen er oppholdsrom med sovesofa (160x200 cm) som anbefales for 1 voksen eller 1-2 barn opp til 15 år, flatskjerm-TV med satellit-kanaler, et romslig kjøkken med spiseplass, stor terrasse og et mindre baderom med dusj samt WC og hårtørker. Alle leilighetene har Wi-Fi , kaffetrakter og en terrasse med utsikt mot havet.

Bad
Konstruerte badeplatåer og rullesteinstrand samt hotellets bassengområde hvor det finnes for eksempel poolbar og barnebasseng. Ved bassengene og stranden er det solstoler belastet ca 15 kr per dag.

Måltider
Ikke inkludert. Frokost og middag kan kjøpes på stedet på Hotell Pastura.

Annet
Bygget i 2005, totalt 4 leiligheter. Gratis Wi-Fi. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Rengjøring og bytte av håndklær 2 ganger i uken. Badehåndklær kan lånes mot depositum. Tilgang til samtlige fasiliteter på hotellet Pastura (restaurant, aperitiffbar, cafébar, utendørsbasseng, barnebasseng, bassengbar, wellness med treningsstudio og spabehandlinger).

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 0 m
Avstand til sentrum 150 m
Basseng 20 m
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 200 m
Restaurant 50 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid ca 1 time 40 minutter. 
Fra Split flyplass til havnen i Split er ca 25 km, som tar omtrent 30 minutter med transfer. Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent 50 min. Fra havnen i Supetar til Leiligheter Pastura tar ca 15 minutter med buss.

Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Reisende med sen ankomst krever ingen overnatting, transfer skjer i direkte tilknytning til ankomst. Vår guide vil møte deg på flyplassen i Split og følger hele veien til Postira. Les mer om Transport

 

Service på reisemåletI Postira har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Postira

Postira er en liten fiskelandsby i nærheten av Supetar som er mest kjent for sin to kilometer lange strandvik. Den pittoreske byen pulserer med en rolig sjarm og minner om Middelhavet slik det en gang var. Les mer om øya Brac.