Leiligheter Portun - Baska Voda (Hotellstandard: 3 stjerner)

Nyrenovert og fin beliggenhet

Oppdag leilighetene Portun i hjertet av den populære badebyen Baska Voda. Et nytt og utmerket valg for deg som ønsker en avslappende ferie med opplevelser og synsinntrykk utover det vanlige. Portun ligger et steinkast fra den vakre rullesteinstranden med strandpromenade, sjarmerende butikker, småbåthavn og autentiske restauranter med dagsfersk fisk. 
De lyse, moderne og gjennomtenkte leilighetene har alle nødvendige fasiliteter, og de har dessuten en storartet utsikt over Adriaterhavet. 
Her ved foten av bergmassivet Biokovo er livet enkelt, vakkert og godt. Akkurat som en ferie skal være.

Leilighetstyper
Leiligheter for 2 - 4 personer
Leiligheter for 4 - 6 personer  

Leiligheter 
Toromsleilighet (40 m²) for 2-4 personer med balkong og havutsikt. Leiligheten består av et soverom med dobbeltseng samt et kombinert kjøkken og stue med spiseområde og en sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer. 
Treromsleiligheter (60 m²) for 4-6 personer med havutsikt, uten balkong. Leilighetene består av to soverom med dobbeltseng. Kombinert kjøkken og stue med spiseområde samt sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer. 

Alle leiligheter har luftkondisjonering, Wi-Fi, LED-TV, kjøkken med kjøleskap, fryseboks, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker og mikrobølgeovn. Bad med dusj, wc og hårføner. 

Bad
Rullesteinstrand 

Annet 
Totalt 3 etasjer. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte av håndklær skjer én gang i uken. Gratis Wi-Fi. Sprinkelseng. Parkering. 

Fakta og fasiliteter

Bad 150 m
Sentrum 0 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 50 m
Restaurant 0 m
Bar 0 m

Gjestenes kommentarer

Om Baska Voda

Ni kilometer nord for Makarska ligger havnebyen Baska Voda. Her kan dere sole dere og bade, men stedet ligger òg kort fra spennende utfluktsmål i den vakre naturen. Kveldene tilbringes på noen av de mange, trivelige restaurantene ved vannet, der dere kan nyte den lokale maten. Les mer om Makarska rivieran.

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til leiligheter Portun tar ca 1 time 10 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

På Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.