Leiligheter Neda - Promajna (Hotellstandard: 3 stjerner)

Et steinkast fra stranden

I et stille og fredelig område i vakre Promajna er Leiligheter Neda, et perfekt bosted for deg som er ute etter en rolig og avslappende ferie. Her bor du med utmerket beliggenhet i den sjarmerende lille småbyen, med både havet, strandpromenaden og restauranter rett rundt hjørnet. Promajna er et populært badested med sin rullesteinstrand som strekker seg langs hele stedet. Ved strandpromenaden finnes mange trivelige restauranter med et variert utvalg som spenner fra velkjente, internasjonale retter til kroatiske spesialiteter. I de små timer kan man lene seg bakover på ett av uteserveringsstedene og nyte et glass vin og dagslysets siste speilinger i havet.

Leilighetstyper
Ettromsleiligheter for 2 personer.
Toromsleiligheter for 2–4 personer.

Leiligheter
Ettromsleiligheter (24m²) for 2 personer med balkong består av et kombinert rom med minikjøkken og spiseområde, samt dobbeltseng.

Toromsleiligheter (45m²) for 2-4 personer med balkong. Leiligheten består av et soverom med dobbeltseng samt et kombinert rom med kjøkken, spiseområde og sovesofa, ekstraseng for opptil 2 personer.

Alle leiligheter har balkong, luftkondisjonering, Wi-Fi, LED-TV, kjøkken med kjøleskap, fryseboks, komfyr, kaffetrakter og vannkoker. Bad med dusj, wc og hårføner.

Bad
Rullesteinstrand og basseng (6x2 m och 1,5 m dyp).

Annet
Totalt 3 etasjer. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Parkering. Eieren bor i huset.

Fakta og fasiliteter

Bad 80 m
Sentrum 80 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 100 m
Restaurant 150 m
Bar 100 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Leiligheter Neda tar ca 1 time 10 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Om Promajna

Promajna ligger seks kilometer nordvest for Makarska, nedenfor Biokovos åssider. Her langs den gamle kystveien finnes alt dere trenger for en rolig og stille ferie. Fyll tiden med promenader langs vannet, god mat og solfylt avslapping. Les mer om Makarskas rivieran.

 

Service på reisemåletPå Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.