Hotell Miramare - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

lagenheter-makarska-miramare-00
lagenheter-makarska-miramare-002
lagenheter-makarska-miramare-002a.jpg
lagenheter-makarska-miramare-006
lagenheter-makarska-miramare-008
lagenheter-makarska-miramare-009
lagenheter-makarska-miramare-010
lagenheter-makarska-miramare-011
lagenheter-makarska-miramare-012
lagenheter-makarska-miramare-014
lagenheter-makarska-miramare-016
lagenheter-makarska-miramare-017
lagenheter-makarska-miramare-018
lagenheter-makarska-miramare-019
lagenheter-makarska-miramare-025
lagenheter-makarska-miramare-027
lagenheter-makarska-miramare-028a
lagenheter-makarska-miramare-029

Sentralt og nær stranden!

Elegant hotell beliggende rett ved havet på den lille halvøya Sveti Petar. En perfekt beliggenhet langs Makarskas havn, strandpromenaden Riva og med nærhet til en av Dalmatias vakreste strender - her er du nær alt. Nyt en tradisjonell, kroatisk middag på restaurantterrassen med en bedårende utsikt over fjellkjeden Biokovo og Makarskas myldrende, trivelige folkeliv. Restauranten ligger rett ved vannet, og serverer også internasjonale retter. Ffor den som er sugen på en drink, finnes en bar - også den med fantastisk utsikt. Lange, slappe dager på stranden eller ved bassenget, et besøk i spa-avdelingen med oppvarmet innendørsbasseng eller kanskje en dagsutflukt til øya Brac eller Split, da har du de beste forutsetningene her.

Romtyper
Nybygde og toppmoderne ettromsleiligheter for 2-4 personer og dobbeltrom for 2-3 personer.

Dobbeltrom for 2-3 personer med balkong består av en dobbeltseng (180 x 200 cm) og sovestol (70 x 190 cm). Rom med balkong som vender mot sjøsiden mot tillegg.
Dobbeltrom har luftkondisjonering, Wi-Fi, flat-TV med satellittkanaler, minibar, telefon, safe og bad med dusj og badekar, wc og gratis badeprodukter.

Ettromsleiligheter (32m² - 42m²) for 2-4 personer består av et kombinert soverom med dobbeltseng (180 x 200 cm) og sovesofa for opptil 2 personer (180 cm x 190 cm) og pantry. Utsikt over marinaen.
Leilighetene har luftkondisjonering, Wi-Fi, flat-TV med satellittkanaler, kjøleskap, telefon, safe, hårføner, vannkoker, mikrobølgeovn og bad med dusj og badekar, wc og gratis badeprodukter.
Leiligheter har ikke balkong.

Bad
Rullesteinstrand og hotellets innendørs- og utendørsbasseng.

Måltider
Frukostbuffét inngår.
Halvpensjon kan kjøpes som tillegg.

Annet
Bygg 2014. Selvhusholdning. 24-timersresepsjon. Restaurant, bar, kafé, basseng, spa-avdeling med innendørsbasseng og gym. Oppvarmet utendørsbasseng. Skjønnhetsbehandlinger, massasje, manikyr och pedikyr. Møterom, bagasjeoppbevaring og vaskeservice. Parkering. Gratis Wi-Fi. Store badehåndklær kan lånes mot depositum. Rengjøring 7 ganger i uken. Hotellet passer fortsatt utmerket for voksne som reiser uten barn, men det er allikevel ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 100 m
Avstand til sentrum 0 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Vi er veldig fornøyd med hotellet, rent, god frokost, god service og vennlig personale."

"Bodde i leilighet på Miramare. Vi hadde god plass til både oss og bagasjen vår. Badet var flott. Alt var reint og fint. Selv om vi bodde veldig sentralt var det stilt og rolig. Meget fornøyd."

"Veldig fint hotell med supert renhold og flott beliggenhet."

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Miramare tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
3/7MoldeMolde - Split, Makarska, Hotell Miramare, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1500,-
Toppvalg i Makarska. Høy etterspørsel!
11 099,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Makarska, Hotell Miramare, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1500,-
Toppvalg i Makarska. Høy etterspørsel!
11 099,-Bestill
17/7MoldeMolde - Split, Makarska, Hotell Miramare, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1500,-
Toppvalg i Makarska. Høy etterspørsel!
11 099,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Makarska, Hotell Miramare, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1500,-
Toppvalg i Makarska. Høy etterspørsel!
11 299,-Bestill