Leiligheter Marcela - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

lagenheter-marcela-makarska-002.jpg
lagenheter-marcela-makarska-001.jpg

Veldig populært bosted i hjertet av Makarska.

Leiligheter Marcela er en av våre gjesters favoritter. Her kommer mange fornøyde reisende tilbake i flere påfølgende år. Leilighetene har en førsteklasses beliggenhet med gangavstand til både stranden og sentrum. Den populære vertinne gjøre virkelig sitt beste for at gjestene få så komfortabel ferie som mulig. Makarska byr på et stort tilbud av utmerkede restauranter som serverer både lokale spesialiteter og internasjonale retter. I Makarska er flere små rullesteinstrender og en flere hundre meter lang og bred strand som strekker seg langs størstedelen av den koselige byen. En vakker promenade med palmer og furutrær følger stranda og her er også et lang rekke aktiviteter.

Leilighetstyper
Toromsleiligheter for 2-3 personer.
Treromsleilighet  for 4-5 personer.

Leiligheter
Friske leiligheter i varierende størrelser.

Toromsleiligheter (42 m2) for 2-3 personer med balkong mot havsiden består av et soveværelse med dobbeltseng, et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa, og et baderom.
Treromsleiligheter (ca 80 m2) for 4-5 personer med balkong mot havsiden og terrasse har to soveværelser med hvert sitt baderom, kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa.

Alle leiligheter har luftkondisjonering, satellitt-TV, Wi-Fi, safe, strykejern, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister og kjøleskap. Baderommene har dusj, WC og hårtørker.

Bad
Rullesteinstrand. Strandhåndklær går an å leie.

Annet
Totalt 4 leiligheter. Renovert 2010. Gratis Wi-Fi. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Endring av håndklær 2 ganger i uken. Eieren bor i huset. Grindseng kan bestilles på forespørsel, uten ekstra kostnad. I nærheten ligger butikker, bakeri, pengeautomat, apotek, taxi, restauranter, kafeer og Makarska sentralstasjon med busser til andre byer på Rivieraen.

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 150 m
Avstand til sentrum 200 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant 50 m

Gjestenes kommentarer

"Veldig fornøyd med bosted. En fantastisk vertinne som tok i mot oss og fulgte oss opp hele tiden vi var der. veldig godt utstyrt leilighet."

"Flott leilighet. Godt utstyrt. Smal veranda med vonde stoler å sitte på."

"Rent og flott. Veldig trivelig vertinne som gjorde oppholdet veldig bra."

"Beste bolig vi har bodd i ved utenlandsopphold."

"Veldig godt fornøyd med leiligheta. Om jeg skulle ønske noe mer, måtte det være at det kanskje var nye håndklær minst annen hver dag"

"Er superfornøyd med absolutt alt. Topp service flott leilighet og ikke minst en flott plass . Har anbefalt dere allerede til fam og venner"

"Plasseringen av Villa Marcela var svært bra ift beliggenhet til strand, sentrum og busstasjonen."

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Leiligheter Marcela tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
26/6MoldeMolde - Split, Makarska, Leiligheter Marcela, 1 uke
Perfekt for par og venner. Toppkarakter!
7 399,-Bestill
3/7MoldeMolde - Split, Makarska, Leiligheter Marcela, 1 uke
Perfekt for par og venner. Toppkarakter!
7 599,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Makarska, Leiligheter Marcela, 1 uke
Perfekt for par og venner. Toppkarakter!
7 599,-Bestill
17/7MoldeMolde - Split, Makarska, Leiligheter Marcela, 1 uke
Perfekt for par og venner. Toppkarakter!
7 599,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Makarska, Leiligheter Marcela, 2 uker
Perfekt for par og venner. Toppkarakter!
11 299,-Bestill
3/7MoldeMolde - Split, Makarska, Leiligheter Marcela, 2 uker
Perfekt for par og venner. Toppkarakter!
11 699,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Makarska, Leiligheter Marcela, 2 uker
Perfekt for par og venner. Toppkarakter!
11 699,-Bestill