Villa Kapulica - Makarska (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenhet-makarska-kapulica-038
lagenhet-makarska-kapulica-038a
lagenhet-makarska-kapulica-039

Denne sjarmerende villaen har en perfekt beliggenhet ved Markarskas fantastiske strand og drives av en hyggelig familie som yter service utover det vanlige. Mange fornøyde gjester kommer tilbake hit år etter år. Hvis man vil tilbringe ferien på Makarska-rivieraen, er det slik man skal bo! Her kan du glede deg over den eventyrlige stranden, spise is fra isbaren, besøke utmerkede restauranter eller ta en fredelig tur langs den vakre strandpromenaden. Nærheten til Makarskas sentrum og den romantiske småbåtshavnen gjør Villa Kapulica til et perfekt valg for den som vil ha et bekvemt opphold i et pittoresk ferieparadis. I tilknytning til villaen ligger vertsfamiliens egne restauranter som tilbyr rabatter til Villa Kapulicas gjester.

Enromsleilighet for 2 personer
Toromsleilighet for 2-4 personer
Dobbeltrom for 2 personer

Leiligheter
Enromsleilighet for 2 personer med balkong mot sjøsiden, består av et kombinert soverom og pentry.
Toromsleilighet for 2-4 personer med balkong mot sjøsiden. Toromsleilighet består av et soverom med dobbeltseng samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for opp til 2 personer. Havutsikt mot tillegg.

Alle leiligheter er moderne innredet og har luftkondisjonering, Wi-Fi, safe, flatskjerm-TV med satellit-kanaler, mikrobølgeovn, vannkokere og baderom med dusj, wc og hårføner.
Sovesofaen anbefales for 1 voksen eller 2 barn opp til 15 år.


Dobbeltrom
Dobbeltrom for 2 personer med balkong mot sjøsiden har en dobbeltseng, luftkondisjonering, Wi-Fi, safe, et mindre kjøleskap, vannkokere og egen baderom med dusj, wc og hårføner.

Bad
Rullesteinsstrand.

Måltider
Inngår ikke. Frokost mot tillegg.

Annet
Nyrenovert 2013. 3 etasjer bestående av totalt 6 leiligheter og 1 dobbeltrom. Felles terrasse. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Endring av håndklær 1 gang i uken. Vertsfamiliens restauranter i første etasje tilbyr gjestene en 10% rabatt på all mat. Gratis Wi-Fi.

Fakta og fasiliteter

Bad 0 m
Sentrum 300 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Ekstremt hyggelig personal, god restaurant sammen medl hotellet”

”Villa Kapulica. Veldig rent, hyggelig personal og utmerket beliggenhet.”

"Villa Kapulica. Fantastisk fint og veldig hyggelig behandling.”

”Familiært og veldig vennlig behandling, virkelig toppen !!!”

"Utrolig hyggelig personale på hotellet. Og ei fantastisk flott leilighet. Rent og pent overalt. Supergod mat."

"Vi bodde på villa Kapulica også i fjor og ble heller ikke skuffet i år. Topp service der."

"Villa Kapulica - et supert sted å bo!"

"Reint rolig nær stranden."

"Veldig hyggelig familiehotell. Bra beliggenhet."

Servicenivå på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. Kroatiaspesialistens kontor finner du på Hotell Dalmacija.

Om Makarska

Makarska
Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.

Kart