Leiligheter Gina - Makarska (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenhet-makarska-gina-001
lagenhet-makarska-gina2
lagenhet-makarska-gina3
lagenhet-makarska-gina4
lagenhet-makarska-gina5
lagenhet-makarska-gina6
lagenhet-makarska-gina7
lagenhet-makarska-gina8
lagenhet-makarska-gina9
lagenhet-makarska-gina11
lagenhet-makarska-gina12
13
lagenhet-makarska-gina14
lagenhet-makarska-gina15
lagenhet-makarska-gina16
lagenhet-makarska-gina17
lagenhet-makarska-gina19
lagenhet makarska gina 026
lagenhet makarska gina 028
lagenhet makarska gina 029
lagenhet makarska gina 030
lagenhet makarska gina 031
lagenhet makarska gina 032
lagenhet makarska gina 034
lagenhet makarska gina 035
lagenhet makarska gina 037

I en rolig del av Makarskas sentrum finner du Leiligheter Gina. I nærheten av huset ligger et stort utvalg butikker, kafeer og restauranter langs de pittoreske gatene og den kjente havnepromenaden. De serverer utsøkte dalmatiske spesialister, men også internasjonale matretter. Med bare 5 minutters promenade når du Markarskas beste strand med krystallklar t vann. Makarskas vakre strandpromenade med bergmassivet Biokovo i bakgrunnen ligger helt i nærheten, og mange mil med promenade- og sykkelveier følger kysten. For den som vil ha mer fart og liv, finnes det et stort utvalg aktiviteter og kveldsunderholdning på behagelig avstand.

Leilighetstyper
Toromsleiligheter (ca. 37 m2) for 2-3 personer.
Treromsleilighet (55 m2) for 4-5 personer.
Større treromsleilighet (70 m2) for 4-6 personer.

Leiligheter
Romslige og moderne innredede to- og treromsleiligheter.
Toromsleiligheter (ca. 37 m2) for 2-3 personer med balkong består av et soverom med dobbeltseng (160 x 200) samt et kombinert pentry og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer.
Treromsleilighet (55 m2) for 4-5 personer med balkong mot havsiden består av to soverom (ett med dobbeltseng (180 x 200 og ett med 160 x 200) samt et kombinert pentry og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer.
Større treromsleilighet (70 m2) for 4-6 personer med balkong mot havsiden består av to soverom (begge med dobbeltseng 160 x 200) samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer. To toaletter.

Samtlige leiligheter er luftkondisjonerte og har balkong, flatskjerm-TV, Wi-Fi, safe, velutrustet kjøkken, bad med dusj, wc og hårtørker.
Sovesofaen i oppholdsrommet anbefales for én voksen eller to barn inntil 15 år.

Bad
Rullesteinstrand.

Måltider
Måltider inngår ikke.

Annet
Totalt 3 leiligheter. Grindseng kan bestilles gratis på forespørsel. Mikrobølgeovn, vannkoker, stavmikser, strykebrett og strykejern. Gratis Wi-Fi. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Ingen resepsjon. Eieren bor i huset. Trapper opp til leilighetene.

Fakta og fasiliteter

Bad 400 m
Sentrum 50 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant 50 m

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarska rivieran.