Villa Bagaric - Makarska (Hotellstandard: 3 stjerner)

rum-makarska-bagaric-00
rum-makarska-bagaric-002
rum-makarska-bagaric-003
rum-makarska-bagaric-004
rum-makarska-bagaric-005
rum-makarska-bagaric-006
rum-makarska-bagaric-008
rum-makarska-bagaric-009
rum-makarska-bagaric-012
rum-makarska-bagaric-013
rum-makarska-bagaric-014
rum-makarska-bagaric-015
rum-makarska-bagaric-016
rum-makarska-bagaric-017
rum-makarska-bagaric-018
rum-makarska-bagaric-019

Trivelig, familiedrevet med god beliggenhet.

Det prisgunstige og hjemmekoselige Villa Bagaric ligger i et stille og rolig bostedsområde på stedet Makarska og kun en kort promenade fra den lange og brede rullesteinstranden som utmerker den sjarmerende stranden. Ved stranden og det turkise havet går et promenadestrøk hele veien inn til sentrum og Makarskas gamle bydeler. En livlig marina begynner ved den frodige halvøya midt i Makarska og omkranser den beskyttede viken, der fiskebåtene legger til tidlig på morgenen med dagsfersk fangst. Langs strandpromenaden og på torget finner man flere gode og populære restauranter, kafeer og barer med trivelige uteserveringer med utsikt over havet og den karakteristiske bebyggelsen med røde tegltak. Her får man en stille ferie, men likevel nære byens fart og liv.

Dobbeltrom
Enklere dobbeltrom for 2-3 personer. Alle dobbeltrom har balkong eller terrass, luftkondisjonering, Wi-Fi, kjøleskap og vannkoker. Alle rommene har eget bad med dusj og toalett.

Bad
Rullesteinsstrand.

Annet
Totalt 6 rom. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Rengjøring i løpet av uken er ikke inkludert. Endring av håndklær 1 gang i uken. Gratis Wi-Fi. Eieren bor i huset. Ej resepsjon. Bildene er eksempelbilder for Villa Bagaric, alle dobbeltrom har omtrent samme møblering. Trapper og nivåforskjeller.

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 250 m
Avstand til sentrum 400 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 150 m
Restaurant 100 m

Gjestenes kommentarer

"Hadde vært ok hvis der hadde vært ei såpe på badet når vi kom. Det er vanlig på andre hotellrom! Ellers reint ig fint hotell. Manglet informasjon om renhold og skifting av sengetøy mv."

"Rommet var rent og pent. Men veldig enkelt, og trangt. Spesielt badet er veldig lite. Kokemulighet i felles kjøkken er heller ikke optimalt. Håndklær ble byttet en gang i løpet av uken, og bare hengt på døren. Ikke veldig god service. Nå er det heller ikke lovet mer i beskrivelsen, så det er OK"

"På Bagaric var alt som jeg trengte, og et stort pluss en veldig hyggelig vertinne, følte velkommen!"

"Lite enkelt leilighetshotell, meget hyggelig og hjelpsom vertinne. Veldig rent og pent"

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Bagaric tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.