Leiligheter Ivona - Vodice (Hotellstandard: 3+ stjerner)

lagenheter-vodice-ivona-00
lagenheter-vodice-ivona-002
lagenheter-vodice-ivona-005
lagenheter-vodice-ivona-006
lagenheter-vodice-ivona-006a
lagenheter-vodice-ivona-007
lagenheter-vodice-ivona-007a.jpg
lagenheter-vodice-ivona-008
lagenheter-vodice-ivona-009
lagenheter-vodice-ivona-012
lagenheter-vodice-ivona-013
lagenheter-vodice-ivona-014
lagenheter-vodice-ivona-015
lagenheter-vodice-ivona-016
lagenheter-vodice-ivona-017
lagenheter-vodice-ivona-018
lagenheter-vodice-ivona-019
lagenheter-vodice-ivona-020
lagenheter-vodice-ivona-024a
lagenheter-vodice-ivona-034

Moderne leiligheter nær stranden. 

Huset er et nyere leilighetskompleks i populære Vodice. Leilighetene er lyse, friske og stilfullt innredet. Huset ligger i et trivelig villaområde, kun 100 m fra stranden. Området dufter av stillhet og ro og innbyr til en avslappet ferie. Lat deg ved bassenget, eller gå ned til den lange og vakre stranden der du kan være med på en rekke vannsportsaktiviteter. Her bor du med gangavstand til alt du trenger i ferien - følg kun strandpromenaden til Vodices sjarmerende småbåthavn og sentrum med butikker. Nyt en god middag på en av restaurantene, og vær med på kveldslivet i barer og kafeer.

Leilighetstyper
Toromsleilighet for 2-4 personer med balkong.
Treromsleiligheter for 4-6 personer med balkong.

Leiligheter
Toromsleiligheter (40m2) for 2-4 personer, består av ett soverom samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for opptil 2 personer.
Treromsleiligheter (65m2) for 4-6 personer, består av to soverom, kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for opptil 2 personer.

Samtlige leiligheter er luftkondisjonerte og har egen balkong, flatskjerm-TV, Wi-Fi, kjøkken med mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker samt romslige baderom med dusj og wc.
Sovesofaen i oppholdsrommet anbefales for én voksen eller to barn inntil 15 år.

Bad
Rullesteinstrand.

Annet
Byggeår 2013, totalt 3 etasjer. Utendørsbasseng (6,5 m x 3,1 m). Gjestene kan også benytte bassenget og bassengbaren på det nærliggende hotellet. Et avslapningsrom kan benyttes mot betaling. Gratis Wi-Fi. Parkering. Vaskerom. Treningsrom. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert, men rengjøring i løpet av uken er ikke inkludert. I hagen finnes en grill som gjestene kan bruke. Bildene er eksempelbilder, alle leiligheter har samme møblering. Resepsjon. Eieren bor i huset.

Fakta og fasiliteter

Bad 100 m
Sentrum 700 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nei
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant 100 m
Bar 20 m

Om Vodice

Vodice er et populært reisemål, ca. én times kjøring nord for Split og en av de største turistdestinasjonene langs Adriaterhavet. En begivenhetsrik by som er blitt ansett som ett av de 10 beste reisemålene i Kroatia. Vodice er kjent som en av de mest restauranttette stedene. Her er det mange restauranter, butikker og kafeer især ved den gamle havnen og langs de smale gatene opp mot det gamle forsvarstårnet. Les mer om Vodice.

Service på reisemåletI Vodice har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Ingen romservice og ikke vask hele uken."

"Rent, moderne, sikkert og meget bra treningsrom."

"Det vi savnet her var at det var ikke rengjøring av rommet i løpet av de 14 dagene. Det burde det ha vært, da man betaler en del for turen. Ellers var leiligheten kjempefin, og vi trivdes veldig godt her."

"Leilighetshotellet var veldig bra, men det var endel mangler som vi reagerte på. F.eks. Veldig lite glass i skapet. Kopper med skår. Burde være noen vinglass. Burde også være noe oppheng i dusjen, for å sette sjampo fra seg."

"Hotellrommet var kjempefint;- ulempen var at det ikke var resepsjon."

"Lite info om feks skifte av håndduker, sengetøy, toalettpapir - fantes visstnok i vaskekjeller. Ikke vinglass eller vinåpner. Skulle vært knagger til å henge tøy på. Ellers helt OK."