Leiligheter Pama Luko - Supetar (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenhet-brac-pama-luko-002
lagenhet-brac-pama-luko-003
lagenhet-brac-pama-luko-005
lagenhet-brac-pama-luko-006
lagenhet-brac-pama-luko-006b
lagenhet-brac-pama-luko-008
lagenhet-brac-pama-luko-008a
lagenhet-brac-pama-luko-011
lagenhet-brac-pama-luko-015
lagenhet-brac-pama-luko-016
lagenhet-brac-pama-luko-019
lagenhet-brac-pama-luko-020
lagenhet-brac-pama-luko-021

Store leiligheter i et rolig område. 

Et populært og frisk, familieeid hus i et rolig område, omgitt av vegetasjon og krydderduft. Fra huset er det nær til den fine og langgrunne badestranden, der hele familien kan glede seg over lange dager med sol og bading i det krystallklare vannet. I det sjarmerende stedet Supetar finnes en rekke gode restauranter og kafeer å velg mellom samt butikker, busstasjon og havn. I området finnes det ulike aktiviteter å være med på som tennisbaner, minigolf, dykking samt et beroligende spa på det populære Hotell Amor som ligger inntil.

Leilighetstyper
Toromsleilighet for 2 personer.
Treromsleiligheter for 4-5 personer.

Leiligheter
Friske to- og treromsleiligheter.

Toromsleilighet (ca 49 m²) for 2-3 personer med balkong består av ett soverom og et kombinert kjøkken og stue.

Treromsleilighetene (ca 66 m²) for 4-5 personer med terrasse består av to soverom med dobbeltsenger og et kombinert kjøkken og stue med sovesofa for 1 person.

Alle leilighetene har luftkondisjonering, Wi-Fi, satellitt-TV og baderom med dusj og wc.

Bad
Rullesteinsstrand.

Annet
Bygd 2006. To etasjer, 12 leiligheter. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Håndklær skiftes en gang per uke. Wi-Fi. Eieren bor i huset. Ej resepsjon. Bildene er eksempelbilder for Leiligheter Pama Luko, alle dobbeltrom har omtrent samme møblering. Fra det sentrale Supetar går det daglig flere fergeturer til store byen Split. Billetten for en enkeltreise koster ca. 30 kr per person.

Fakta og fasiliteter

Bad 100 m
Sentrum 400 m
Basseng Nei
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nei
Safe Nei
Minimarket 50 m
Restaurant 100 m

Service på reisemåletI Supetar har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer
"Skulle vert med vasking og håndduk bytte." "Veldig bra service." "det skulle vært mere utstyr på kjøkkenet. Og vi skulle fått skiftet håndduker hverfall en gang". "Kjempefine leiligheter med bra beliggenhet. Det som trekker ned er at de var dårlig utstyrt. Tenker da spesielt på kjøkkenutstyr." "Rent ikke spor etter veggdyr ,luftig, god aircondition, enkel standard: Helt fint. Litt vanskelig å få tak i vertinnen."

Om Supetar

Bracs hovedstad, Supetar, har i de seneste årene blitt sterkt ettertraktet takken være den høye hotell- og servicestandarden. Stedet tilbyr alt fra sol og bad til et fargerikt byliv og nær beliggenhet i forhold til storbyen Split. Sentrum er bygget opp rundt havnen og består av små, koselige restauranter, kaféer og et avslappet kveldsliv. Les mer om øya Brac.