Leiligheter Marija - Postira (Hotellstandard: 4 stjerner)

Populært leilighetshotell med basseng

Disse friske og koselige leiligheter ligger i et fredelig og vakkert miljø blant steinhus, palmer og furutrær i den sjarmerende byen Postira. I nærheten av huset går strandpromenaden som er strødd med små koselige restauranter, kafeer og barer rundt den pittoreske marinaen. Nærområdet har flere fine sykkelveier, turstier og utfluktsmål, blant annet en sandstrand og historiske severdigheter i de rustikke landsbyene. Som gjest på Apartments Marija har du tilgang til tilgrensende Hotell Pasturas bassengområdet og gym. Videre er Hotell Pasturas restaurant en av de beste i området med en fantastisk a la carte-meny og vakker utsikt over havet.

Leiligheter
Fine og romslige toromsleiligheter (40 m²) for 2-4 personer med balkong. Leilighetene består av et soverom og et kombinert kjøkken og stue med sovesofa for opp til 2 personer (140x200cm). Alle leiligheter har luftkondisjonering, Wi-Fi, safe, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, satellitt-TV  og baderom med badekar, dusj, wc og hårtørker. Sovesofaen er ekstraseng for 2 personer og anbefales for 1 voksen eller 1-2 barn opptil 15 år.

Bad
Konstruerte badeplatåer og rullesteinstrand, samt Hotell Pasturas bassengområde. Liggestoler og parasoll ved bassenget belastes på stedet ca 15 kr per dag.

Måltider
Inngår ikke. Frokost og middag kan kjøpes på stedet på Hotell Pastura. 

Annet
15 leiligheter fordelt på 3 etasjer. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert, håndklær skiftes hver onsdag. Tilgang til samtlige fasiliteter (noen for et gebyr) på hotellet Pastura (restaurant, aperitiffbar, cafébar, utendørsbasseng, barnebasseng, bassengbar, wellness med treningsstudio og spabehandlinger).

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 50 m
Avstand til sentrum 150 m
Basseng 50 m
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 150 m
Restaurant 50 m
Bar 50 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Veldig bra leilighet! - at det ikke byttes sengklær og handklær oftere og kunne ha vært rengjøring av leilighet minst 2-3 ganger ila 14 dager."

"Nydelig sted og fin leilighet"

"Fin leilighet..ok standard. Men ingen rengjøring, ikke skifte av håndklær eller sengetøy på en uke! Måtte bære ut søppelet selv."

"Litt lytt mellom leilighetene."

"Koselig sted, rent og pent overalt. Savnet bedre stoler på terrassen."

"Lite påfyll av toalettpapir av håndklær."

"Flotte leiligheter, reint og fint, relativt nytt inventar."

Transfertid

Transfertid ca 1 time 40 minutter. 
Fra Split flyplass til havnen i Split er ca 25 km, som tar omtrent 30 minutter med transfer. Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent 50 min. Fra havnen i Supetar til Leiligheter Marija tar ca 15 minutter med buss.

Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Reisende med sen ankomst krever ingen overnatting, transfer skjer i direkte tilknytning til ankomst. Vår guide vil møte deg på flyplassen i Split og følger hele veien til Postira. Les mer om Transport

 

Service på reisemåletI Postira har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Postira

Postira er en liten fiskelandsby i nærheten av Supetar som er mest kjent for sin to kilometer lange strandvik. Den pittoreske byen pulserer med en rolig sjarm og minner om Middelhavet slik det en gang var. Les mer om øya Brac.