Villa Ino - Postira (Hotellstandard: 4 stjerner)

lagenhet-postira-ino-001
lagenhet-postira-ino-002
lagenhet-postira-ino-003
lagenhet-postira-ino-004
lagenhet-postira-ino-005
lagenhet-postira-ino-005b
lagenhet-postira-ino-006
lagenhet-postira-ino-007
lagenhet-postira-ino-009
lagenhet-postira-ino-012
lagenhet-postira-ino-014
lagenhet-postira-ino-016
lagenhet-postira-ino-028
lagenhet-postira-ino-029
lagenhet-postira-ino-030
lagenhet-postira-ino-032
lagenhet-postira-ino-032a
lagenhet-postira-ino-033

Moderne leiligheter i fredelige omgivelser. 

En veldig populær leilighet i Postira på øya Brac med høy standard, basseng og med en fantastisk utsikt over havet. Her bor du i moderne leiligheter med balkong eller stor markterrasse. Butikker og sentrum ligger i gangavstand fra huset. Huset ligger lengst inne i en gate blant pinje- og sitrustrær og kun et steinkast fra stranden. Slapp av ved bassenget eller gå ned til stranden og bestill noe godt å spise på restauranten Bistro Levanat. Her nyter du maten på den enestående uteserveringen helt inntil stranden. Perfekt for den som søker en fredelig ferie fylt med god mat og late dager med sol og bading.

Leilighetstyper
Toromsleilighet for 2-3 personer 
Toromsleilighet for 2-4 personer 
Treromsleilighet for 4-5 personer 

Leiligheter
Lyse to-, og treromsleiligheter med moderne innredning og hvitevarer av høy kvalitet.
Toromsleiligheter (35m2) for 2 personer med markterrasse og delvis havutsikt består av et soverom med dobbeltseng, samt et kombinert kjøkken med matplass og stue.
Toromsleilighet (37m2) for 2 personer med balkong og havutsikt består av et soverom med dobbeltseng, samt et kombinert kjøkken med matplass og stue.
Toromsleilighet (50m2) for 2-4 personer med balkong og havutsikt består av et soverom med dobbeltseng, samt et kombinert kjøkken med matplass og stue med sovesofa for opptil 2 personer.
Treromsleiligheter (62m2) for 4-5 personer med balkong og havutsikt består av to soverom, samt et kombinert kjøkken med matplass og stue med sovesofa for 1 person.

Alle leilighetene har luftkondisjonering, Wi-Fi, LED-TV. Kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, kaffetrakter og vannkoker. Baderom med dusj, wc og vaskemaskin. 
Alle leilighetene har balkong eller terrasse som vender mot havet.

Bad
Rullesteinstrand samt eget basseng. Liggestoler og parasoll ved bassenget. 

Annet
Bygget 2012. 3 etasjer, 6 leiligheter. Eget basseng (3x6 m). Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Endring av håndklær 1 gang i uken. Grindseng kan bestilles på forespørsel. Ej resepsjon. Grillmiddag kan organiseres av eieren på forspørsel (minst 8 personer). Bildene er eksempelbilder på Leiligheter Ino, alle leilighetene har lignende innredning. Trapper og nivåforskjeller. Se video nedenfor.

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 70 m
Avstand til sentrum 600 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 300 m
Restaurant 70 m

Video

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Flotte leiligheter m/basseng som var perfekt for oss som hadde med 5 barnebarn + 7 stk voksne."

"Frisk og fin velkomst på stedet av eieren"

"Villa Ino, uhørt flott og velutstyrt 3-roms leilighet."

"Leilighetene INO – veldig friskt og trivelig. Bra beliggenhet i nærheten av stranden, helt perfekt siden vi reiste med hele familien. Ett tips er å få satt opp en infotavle og en postkasse el.l. hvor vi kunne sagt i fra om f.eks. lyspærer trengte å skiftes, siden det ikke er noen resepsjon."

"Flott leilighet med god plass og nydelig utsikt."

"Hadde en forventning om at det gikk automatisk å få nye sengeklær etter en uke og at det ble foretatt en rengjøring etter en uke. Vi fikk nye sengeklær da vi spurte om det."

"Lang og brakk bakke til butikken. Liten strand."

Transfertid

Transfertid ca 1 time 40 minutter. 
Fra Split flyplass til havnen i Split er ca 25 km, som tar omtrent 30 minutter med transfer. Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent 50 min. Fra havnen i Supetar til Leiligheter Ino tar ca 15 minutter med buss.

Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Reisende med sen ankomst krever ingen overnatting, transfer skjer i direkte tilknytning til ankomst. Vår guide vil møte deg på flyplassen i Split og følger hele veien til Postira. Les mer om Transport

 

Service på reisemåletI Postira har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Postira

Postira er en liten fiskelandsby i nærheten av Supetar som er mest kjent for sin to kilometer lange strandvik. Den pittoreske byen pulserer med en rolig sjarm og minner om Middelhavet slik det en gang var. Les mer om øya Brac.