Villa Ariana - Postira (Hotellstandard: 4 stjerner)

lagenheter-brac-ariana-001
lagenheter-brac-ariana-002
lagenheter-brac-ariana-003
lagenheter-brac-ariana-004
lagenheter-brac-ariana-005
lagenheter-brac-ariana-007
lagenheter-brac-ariana-008
lagenheter-brac-ariana-009
lagenheter-brac-ariana-010
lagenheter-brac-ariana-011
lagenheter-brac-ariana-012
lagenheter-brac-ariana-013
lagenheter-brac-ariana-013b
lagenheter-brac-ariana-015
lagenheter-brac-ariana-019
lagenheter-brac-ariana-020
lagenheter-brac-ariana-021

Drømmebeliggenhet ved stranden! 

Villa Ariana med sin fantastiske beliggenhet – mye nærmere sjøen er det knapt mulig å bo i en leilighet! Villaen ligger i utkanten av det sjarmerende stedet Postira, omgitt av olivenlunder og vindyrkingsmarker og med havet som nærmeste nabo. Huset er omgitt av en grønn hage, og fra balkongen er det fri utsikt ut over stranden og Adriaterhavet. Slappe av med en god bok, ta en spasertur i pinjeskogen, tenn grillen, og nyt den lune middelhavskvelden - alt i en atmosfære som er preget av late dager og salte bad. Den innbydende stranden ligger bare ca. 50 m fra huset og er det perfekte stedet å nyte dagen. Like ved stranden ligger dessuten restauranten Bistro Levanat, hvor du kan nyte fantastisk mat på uteserveringen, med havet rett ved siden av. Postiras koselige gater og havnepromenaden med butikker, restauranter og barer ligger en kort tur unna.
Utmerket beliggenhet og fantastisk havutsikt.

Leiligheter
Friske og lyse toromsleiligheter for 2-3 personer med trivelig innredning. Leilighetene består av et soveværelse og et kombinert oppholdsrom og kjøkken med sovesofa for 1 person. Kjøkken med spiseplass, kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, mikrobølgeovn og enklere kjøkkenutrustning. Luftkondisjonering og satellitt-TV, Wi-Fi og bad med dusj og wc. Alle leilighetene har balkong mot havet.

Bad
Rullesteinstrand.

Annet
Bygd 2007, totalt fem leiligheter fordelt på to etasjer. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Endring av håndklær 1 gang i uken. I hagen finnes grill som gjestene kan bruke. Bildene er eksempelbilder, alle leiligheter har samme møblering. Nivåforskjeller i terrenget.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 600 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 300 m
Restaurant 50 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Veldig rent og fint, god aircondition, deilig solfylt balkong. Trivelig husvert på Villa Ariana!"

"Vi bodde på Villa Ariana, som lå utrolig flott til. Utsikten og den svære verandaen. At vi havnet i 2 andre etasje var også veldig bra. Men at man ikke får roomservice en eneste gang på 1 uke, synes vi er for dårlig. Måtte bære ut søppelet selv og et sett ekstra håndduker er også litt for dårlig når en kun får ha med 15 kg hver i bagasje."

Transfertid

Transfertid ca 1 time 40 minutter. 
Fra Split flyplass til havnen i Split er ca 25 km, som tar omtrent 30 minutter med transfer. Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent 50 min. Fra havnen i Supetar til Villa Ariana tar ca 15 minutter med buss.

Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Reisende med sen ankomst krever ingen overnatting, transfer skjer i direkte tilknytning til ankomst. Vår guide vil møte deg på flyplassen i Split og følger hele veien til Postira. Les mer om Transport

Service på reisemåletI Postira har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Postira

Postira er en liten fiskelandsby i nærheten av Supetar som er mest kjent for sin to kilometer lange strandvik. Den pittoreske byen pulserer med en rolig sjarm og minner om Middelhavet slik det en gang var. Les mer om øya Brac.