Leiligheter Adria - Vodice (Hotellstandard: 3+ stjerner)

Koselige leiligheter med fantastisk utsikt. 

Adria Leiligheter er moderne og nyrenoverte leiligheter i Srima, som ligger i utkanten av den pittoreske kystbyen Vodice, kjent for sin lange, vakre strand og det krystallklare vannet. Her bor du rett ved havet og den palmekledde stranden. Fra balkongen kan du nyte den vakre solnedgangen til lyden fra bølgene nedenfor. Like ved finnes det flere gode restauranter og kafeer. Området er stille og rolig. For et mer myldrende kveldsliv anbefaler vi en tur til Vodice sentrum – en oppfriskende promenade langs havet. Der finnes et stort utvalg av utrolige restauranter som er verdt et besøk. 

Leilighetstyper
Toromsleilighet for 2–4 personer med balkong og delvis havutsikt
Treromsleilighet for 4–6 personer med balkong og havutsikt

Leiligheter
Toromsleiligheter for 2–4 personer består av 1 soverom med dobbeltseng samt kombinert kjøkken og stue med sovesofa for opptil 2 personer.
Treromsleiligheter for 4–6 personer består av 2 soverom (ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger) samt kombinert kjøkken og stue med sovesofa for opptil 2 personer.

Samtlige leiligheter har klimaanlegg og balkong, Wi-Fi, satellitt-TV, bad med dusj og toalett, samt hårføner. Kjøkkenet består av kjøleskap, komfyr, ovn, mikrobølgeovn, vannkoker samt enklere kjøkkenutstyr.

Bad
Rullesteinstrand

Annet
Bygd i 2007, renovert i 2017. Totalt 16 leiligheter. Ingen resepsjon. I hagen står det hagemøbler og en grill som gjestene kan bruke. Klimaanlegg. Rengjøring er inkludert, men ikke rengjøring i løpet av uken.

Fakta og fasiliteter

Bad 10 m
Sentrum 1 km
Basseng Nei
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nei
Safe Ja
Minimarket 300 m
Restaurant 100 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Om Vodice

Vodice er et populært reisemål, ca. én times kjøring nord for Split og en av de største turistdestinasjonene langs Adriaterhavet. En begivenhetsrik by som er blitt ansett som ett av de 10 beste reisemålene i Kroatia. Vodice er kjent som en av de mest restauranttette stedene. Her er det mange restauranter, butikker og kafeer især ved den gamle havnen og langs de smale gatene opp mot det gamle forsvarstårnet. Les mer om Vodice.

Service på reisemåletI Vodice har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.