Leiligheter Mendula - Postira (Hotellstandard: 4 stjerner)

lagenheter-brac-mendula-002
lagenheter-brac-mendula-003
lagenheter-brac-mendula-011
lagenheter-brac-mendula-013
lagenheter-brac-mendula-015
lagenheter-brac-mendula-019
lagenheter-brac-mendula-021
lagenheter-brac-mendula-02
lagenheter-brac-mendula-025
lagenheter-brac-mendula-027
lagenheter-brac-mendula-028
lagenheter-brac-mendula-028a
lagenheter-brac-mendula-028b
lagenheter-brac-mendula-028c
lagenheter-brac-mendula-028d
lagenheter-brac-mendula-029
lagenheter-brac-mendula-030
lagenheter-brac-mendula-031

Rolig oase med utmerket beliggenhet

Leilighetshotellet Mendula har bare 9 leiligheter og ligger kun 50 meter fra havet i rolige, sitrusduftende omgivelser. Like kort er det til bassengene på Hotell Pastura som man har fri adgang til som gjest hos Leiligheter Mendula. Rett utenfor bassengområdet finnes det badeplatåer og 150 meter derfra finner du en herlig badebukt omringet av pinjeskog. Restauranter, barer og kafeer ligger i den sjarmerende lille havnen, rett rundt hjørnet fra bostedet.

Leilighetstyper
Toromsleiligheter for 2-4 personer med balkong mot sjøsiden.
Treromsleilighet for 4-6 personer med balkong mot sjøsiden.

Leiligheter
Moderne toromsleiligheter (44 m2) for 2-4 personer med balkong mot sjøsiden. Toromsleilighetene består av et soverom og et kombinert kjøkken og stue med sovesofa for 1-2 personer.
Treromsleilighet (75 m2) for 4-6 personer med balkong mot sjøsiden. Treromsleiligheten består av to soverom, to toaletter og et kombinert kjøkken og stue med sovesofa for 1-2 personer.

Alle leiligheter har luftkondisjonering, kaffekoker, mikrobølgeovn, satellitt-TV, Wi-Fi og baderom med badekar, dusj, wc og hårtørker.

Bad
Konstruerte badeplatåer og rullesteinstrand samt hotellets bassengområde med barnebasseng. Ved bassengene er det solstoler belastet ca 15 kr per dag.

Måltider
Ikke inkludert. Frokost og middag kan kjøpes på stedet på Hotell Pastura.

Annet
Bygget 2012. Totalt 9 leiligheter fordelelte på 2 etasjer. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte av håndklær 2 ganger i uken. Badehåndklær kan lånes mot depositum. Tilgang til samtlige fasiliteter på hotellet Pastura (restaurant, aperitiffbar, cafébar, utendørsbasseng, barnebasseng, bassengbar, wellness med treningsstudio og spabehandlinger).

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 50 m
Avstand til sentrum 150 m
Basseng 20 m
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 200 m
Restaurant 20 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Ikke perfekt men alle på hotellet og de var veldig bra, var vel hellerat postira var for lite for meg. Men det lærer man av :-)"

"Flotte leiligheter som anbefales sterkt. Hadde ikke håndduker i leiligheten da vi kom, heller ikke ekstraseng som bestlt, men dette ordnet seg etter hvert."

"Veldig koselige og flott beliggenhet."

"Vi var veldig fornøyd med leiligheten. Men det burde vert oftere vask på rommet og oftere skift av håndduker."

"Vi fikk ikke Wifi før siste dagen. Leiligheten var fin."

"Svært bra - vi vil tilbake!"

Transfertid

Transfertid ca 1 time 40 minutter. 
Fra Split flyplass til havnen i Split er ca 25 km, som tar omtrent 30 minutter med transfer. Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent 50 min. Fra havnen i Supetar til Leiligheter Mendula tar ca 15 minutter med buss.

Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Reisende med sen ankomst krever ingen overnatting, transfer skjer i direkte tilknytning til ankomst. Vår guide vil møte deg på flyplassen i Split og følger hele veien til Postira. Les mer om Transport

 

Service på reisemåletI Postira har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Postira

Postira er en liten fiskelandsby i nærheten av Supetar som er mest kjent for sin to kilometer lange strandvik. Den pittoreske byen pulserer med en rolig sjarm og minner om Middelhavet slik det en gang var. Les mer om øya Brac.