Leilighet Svea - Dubrovnik (Hotellstandard: 4 stjerner)

I et rolig og trivelig villaområde på Lapadhalvøya, et av de vakreste områdene i Dubrovnik, ligger Leilighet Svea. Huset ligger på en høyde omgitt av pinjeskog og vakre oliventrær. Leiligheten er moderne, lys og elegant innredet i skandinavisk ånd. Her bor du med utmerket beliggenhet i den historiske byen, med både havet og restauranter rett rundt hjørnet. Bare noen minutter fra leiligheten finner du butikker hvor du kan kjøpe ferskt brød til frokosten. Du tilbringer dagene på de kritthvite rullesteinstrendene, rusler gjennom de pittoreske gatene – eller hvorfor ikke ta lokalbussen inn til den verdensberømte gamlebyen som kun ligger 2,6 km unna? Dette er et must når man er i Dubrovnik, spør du oss. 

Leilighetstype
Treromsleiligheter for 2-4 personer (60 m²)

Leiligheten
Friskt og moderne innredet treromsleilighet for 2-4 personer med balkong. Leiligheten består av kombinert kjøkken og stue samt to soverom, det ene med dobbeltseng og balkong, det andre med to enkeltsenger. To bad.
Leiligheten har luftkondisjonering, Wi-Fi og Smart-TV. To balkonger. Det fine kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, fryseboks, oppvaskmaskin, komfyr, vannkoker, kaffekoker, brødrister og mikrobølgeovn. Bad med dusj, wc og vaskemaskin. Strykejern og strykebrett samt hårføner. 

Bad
Rullesteinstrand 

Øvrig
Leiligheten ligger i første etasje. Gratis parkering. Kort gangavstand til Lapads sentrum der du finner butikker, pengeautomat, apotek, restauranter og kafeer. Lokalbusser til gamlebyen går regelmessig, og de stanser nær leiligheten. Det er mulig å ordne rimelig transport til og fra flyplassen. Direktefly til Dubrovnik går hyppig hver uke. Du finner best pris på flybilletter til Dubrovnik hos SAS og Norwegian.

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 1,2 km
Gamlebyen 2,6 km
Avstand til sentrum 750 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Nej
Minimarket 250 m
Restaurant 250 m
Bar 250 m

Gjestenes kommentarer

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.

Dubrovnik i Kroatien

Service på reisemåletI Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. 

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
16/10Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke1 299,-Bestill
17/10Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke1 299,-Bestill
23/10Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke1 299,-Bestill
24/10Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke1 299,-Bestill
2/10Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke1 699,-Bestill
3/10Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke1 699,-Bestill
9/10Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke1 699,-Bestill
10/10Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke1 699,-Bestill
19/9Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke2 099,-Bestill
25/9Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke
Rabatt per person: 500,-
2 099,-Bestill
26/9Dubrovnik, Leilighet Svea, 1 uke
Rabatt per person: 500,-
2 099,-Bestill