Leilighet Nives - Supetar (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenhet-supetar-nives-003
lagenhet-supetar-nives-001
lagenhet-supetar-nives-002
lagenhet-supetar-nives-004
lagenhet-supetar-nives-005
lagenhet-supetar-nives-006
lagenhet-supetar-nives-007
lagenhet-supetar-nives-008
lagenhet-supetar-nives-009
lagenhet-supetar-nives-010
lagenhet-supetar-nives-011
lagenhet-supetar-nives-012
lagenhet-supetar-nives-013
lagenhet-supetar-nives-014
lagenhet-supetar-nives-015
lagenhet-supetar-nives-016
lagenhet-supetar-nives-017
lagenhet-supetar-nives-018
lagenhet-supetar-nives-019
lagenhet-supetar-nives-020
lagenhet-supetar-nives-021

Leilighet Nives ligger sentralt i havnebyen Supetar i den nordre delen av Brac. Leiligheten ligger i et rustikt steinhus midt i et frodig område med trivelige promenadestrøk og nær en liten rullesteinstrand. En kort promenade fra huset finner man Supetars sjarmerende marina, der det også finnes trivelige restauranter og uteserveringer. Supetar har gode forbindelser med byen Split på fastlandet, der det både finnes shopping og severdigheter som Diocletianus palass, slik at det er et perfekt sted å kombinere et rolig skjærgårdsliv med livlig storby.

Leilighet
Moderne innredet leilighet (ca. 42 m²) med mange bekvemmeligheter for 2-5 personer. Leiligheten har en terrasse (8 m²) og består av et kombinert kjøkken og oppholdsrom med en sovestol (90 x 200 cm) samt to soverom, det ene med dobbeltseng (180 x 200 cm) og det andre med en køyeseng (90 x 200 cm). Baderom med dusj og WC.

Leiligheten er luftkondisjonert og har Wi-Fi, terrasse og satellitt-TV. Kjøkkenet er utrustet med komfyr, fryser og kaffetrakter. Baderom med dusj, wc og vaskemaskin. Sovestolen anbefales for 1 barn inntil 12 år.

Måltider
Inngår ikke.

Bad
Rullesteinstrand.

Annet
Renovert 2015. Ikke resepsjon. Eieren bor i huset. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte av håndklær skjer én gang i uken. Gratis Wi-Fi. Grindseng. Huset har en hage med hagemøbler og en grill som gjestene kan bruke. Ferger til Split går ofte, en tur-retur-billett koster ca. 70,-.

Fakta og fasiliteter

Bad 400 m
Sentrum 100 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 80 m
Restaurant 80 m

Om Supetar

Bracs hovedstad, Supetar, har i de seneste årene blitt sterkt ettertraktet takken være den høye hotell- og servicestandarden. Stedet tilbyr alt fra sol og bad til et fargerikt byliv og nær beliggenhet i forhold til storbyen Split. Sentrum er bygget opp rundt havnen og består av små, koselige restauranter, kaféer og et avslappet kveldsliv. Les mer om Supetar.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Service på reisemåletI Supetar har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Kart