Villa Verica - Baska Voda (Hotellstandard: 3+ stjerner)

villa-verica-baska-voda-00
villa-verica-baska-voda-002
villa-verica-baska-voda-003a
villa-verica-baska-voda-004a
villa-verica-baska-voda-005
villa-verica-baska-voda-011
villa-verica-baska-voda-011a
villa-verica-baska-voda-014
villa-verica-baska-voda-017
villa-verica-baska-voda-020
villa-verica-baska-voda-021

Nyrenovert favoritt med strandbeliggenhet


Villa Verica har en av Baska Vodas absolutt beste beliggenheter, rett ved det turkisblå havet og en vakker rullesteinstrand. Det moderne leilighetshotellet ble totalrenovert i 2020 og venter nå på deg!
Gjennom årenes løp har hotellet blitt en gjenkommende favoritt for mange og har fått gode omtaler, blant annet på grunn av rensligheten, det trivelige personalet, det høye servicenivået, og selvsagt nærheten til bad, strand, butikker og koselige restauranter.
Her kan du nyte en milelang utsikt fra balkongen din, og en deilig dukkert i havet eller i det tilstøtende svømmebassenget. Den innbydende stranden er tildelt “Blått Flagg”. Denne utmerkelsen gis til strender og vann som oppfyller høye krav til renslighet.  

Etter en dag på stranden kan du med fordel nyte en kveldstur langs den vakre strandpromenaden, eller hvorfor ikke nyte solnedgangen fra en av mange restauranter eller barer i Baska Voda. 
Alle fasiliteter, som resepsjon, restaurant og basseng, på det tilliggende 4-stjerners leilighetshotellet Milenij kan benyttes.

Leilighetstyper
Ettromsleiligheter for 2 personer
Større ettromsleiligheter for 2-4 personer
Treromsleiligheter for 4-6 personer 

Leiligheter
Ettromsleiligheter (18m2) for 2 personer med liten balkong og delvis havutsikt består av et kombinert rom med dobbeltseng, spiseplass og kjøkkenkrok.
Større ettromsleiligheter (30m2) for 2-4 personer med balkong og havutsikt balkong består av et kombinert rom med dobbeltseng og sovesofa (120x200) for 1 voksen eller 2 barn opptil 15 år. Spiseplass og kjøkkenkrok.
Treromsleiligheter (54m2) for 4-6 personer med balkong og havutsikt består av to soverom samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa (120x200) for 1 voksen eller 2 barn opptil 15 år.

Alle leiligheter har luftkondisjonering, balkong, Wi-Fi, LED-TV med sattellit-kanaler, safe, minibar, kjøkken med bl.a. kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og vannkoker. Strykejern og strykebrett samt hårføner. Baderom med dusj og wc.

Bad
Rullesteinsstrand samt det nærliggende hotellets bassengområde. Basseng 10m x 8m och 1,8m dyp.

Måltider
Frokostbuffé inngår.
Middag mot tillegg, 970,- for hele uken.
À la carte middag: Valg av 2 supper, 5 hovedretter, salat og dessert.

Annet
Totalrenovert 2020. 4 etajser. Mange fasiliteter er tilgjengelig på nærliggende Leilighetshotell Milenij: 24-timersresepsjon, restaurant, strandbar, kafé, pizzeria, bagasjeoppbevaring, badstue, basseng, wellness med blant annet massasje og ulike behandlinger. Gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr badehåndklær for en avgift på ca 13,- /dag. Grindseng kan bestilles på forespørsel og debiteres på stedet. Rengjøring 7 ganger i uken. Ej heis.

Fakta og fasiliteter

Bad 0 m
Sentrum 100 m
Basseng 10 m
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant 20 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Vi bodde på Villa Verica, det var kjempebra!! Superhyggelig personale, rent og friskt! Vi kommer absolutt til å anbefale dette hotellet til andre som skal dit!”

"Skuffet over størrelse på veranden, der var det plass for en stol."

“Vi bodde på Vila Verica, et fint hotell nær stranden, restauranter, strandbarer, vekslekontor, minibanker og matbutikker. Det var også et lite lokalt matmarked med frukt og grønnsaker ovenfor havnen, som var ganske bra. Med andre ord: nærhet til alt. Å gå ned til stranden om kvelden og lytte til livemusikk var også en fin opplevelse.”

"Rengjøringspersonell var meget hyggelig og gjorde en meget bra jobb."
“Det beste oppholdet vi har hatt, så trivelige og fine leiligheter. Eierne var snille og hyggelige. Det er ingenting å klage på, bare ++++++

"Liten altan, men rent og fint, veldig hyggelig personale i resepsjon og øvrig."

 

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Verica tar ca 1 time 10 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletPå Makarska riviera har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Baska Voda

Ni kilometer nord for Makarska ligger havnebyen Baska Voda. Her kan dere sole dere og bade, men stedet ligger òg kort fra spennende utfluktsmål i den vakre naturen. Kveldene tilbringes på noen av de mange, trivelige restaurantene ved vannet, der dere kan nyte den lokale maten. Les mer om Makarskas rivieran.

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
19/6MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 1 uke
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
8 499,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 1 uke
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
8 499,-Bestill
3/7MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 1 uke
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
9 299,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 1 uke
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
9 299,-Bestill
17/7MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 1 uke
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
9 299,-Bestill
19/6MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 2 uker
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
13 499,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 2 uker
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
14 199,-Bestill
3/7MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 2 uker
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
15 099,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Baska Voda, Villa Verica, 2 uker
Barnevennlig! Perfekt beliggenhet på stranden
15 099,-Bestill