Villa Pezic - Makarska (Hotellstandard: 3 stjerner)

pezic-makarska-villa-003
pezic-makarska-villa-005
pezic-makarska-villa-006
pezic-makarska-villa-007
pezic-makarska-villa-009
pezic-makarska-villa-010
pezic-makarska-villa-011
pezic-makarska-villa-012
pezic-makarska-villa-013
pezic-makarska-villa-014
pezic-makarska-villa-015
pezic-makarska-villa-019
pezic-makarska-villa-020
pezic-makarska-villa-021
pezic-makarska-villa-022
pezic-makarska-villa-028
pezic-makarska-villa-030
pezic-makarska-villa-031
pezic-makarska-villa-032
pezic-makarska-villa-033
pezic-makarska-villa-035
pezic-makarska-villa-040

Utmerket beliggenhet nær havnen og stranden

Sjarmerende, familiedrevet, lite leilighetshotell der personalet gjør sitt ytterste for at du skal få en fin ferie. Beliggende i et rolig og trivelig område omgitt av en vakker og løvrik hage med granatepler og oliventrær. Den avslappende atmosfæren og nærheten til både strand og sentrum gjør huset til et svært populært bosted blant gjestene våre. Fra huset er det kun 250 meter til stranden og 100 meter til matbutikker, bakeri og restauranter. 

Leilighetstyper
Ettromsleiligheter for 2 personer
Toromsleiligheter for 2-3 personer
Treromsleiligheter for 4-5 personer

Leiligheter
Ettromsleiligheter (25 m2) for 2 personer med balkong består av et kombinert soverom og pentry.
Toromsleiligheter (36 m2) for 2-3 personer med balkong består av et soveværelse og et kombinert oppholdsrom med sovesofa og kjøkken.
Treromsleiligheter (55 m2) for 4-5 personer med balkong består av to soverom, to baderum og et kombinert oppholdsrom med sovesofa og kjøkken.

Alle leiligheter har luftkondisjonering, Wi-fi, Satellitt-TV, kjøkken med spiseplass, kjøleskap, kokeplater, enklere kjøkkenutrustning, kaffetrakter, vannkoker, strykejern og baderom med dusj, WC og hårtørker.

Bad
Rullesteinsstrand.

Annet
Bygget 2003, totalt 3 etasjer. Gratis Wi-Fi. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Håndklær skiftes en gang i uken. Ej resepsjon. Eieren bor i huset. I hagen er en grill som kan brukes av gjestene.

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 250 m
Avstand til sentrum 300 m
Basseng Nei
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nei
Safe Nei
Minimarket 50 m
Restaurant 70 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Hyggelig , sentralt, romslig."

"Så veldrevet og flott, trivdes enormt bra! Beliggenheten var perfekt, og området var rolig."

"Det hadde kanskje vært bra med kjøleanlegg på soverommet også, men det ble bedre når været ble litt kjøligere senere i uken."

"Villa Pezic. Veldig koselig og god service."

"Rent og fint. Et minus var at det ikke ble skiftet sengetøy i løpet av uka, og håndklær ble skiftet kun en gang."

"Leilighetshotellet Pezic var en vidunderlig sted å bo. Luftig, friskt, romslig og en kjempesøt liten hage. I nærheten av alt!"

"Leilighetshotellet var rent og pent. Vi som hadde stor balkong var kjempefornøyd."

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Pezic tar ca 1 timme 20 minuter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarska rivieran.