Leiligheter Neva - Makarska (Hotellstandard: 3+ stjerner)

boende-makarska-neva-001
boende-makarska-neva-002
boende-makarska-neva-004
boende-makarska-neva-005
boende-makarska-neva-009
boende-makarska-neva-011
boende-makarska-neva-015
boende-makarska-neva-017
boende-makarska-neva-019
boende-makarska-neva-020
boende-makarska-neva-022
boende-makarska-neva-023
boende-makarska-neva-024
boende-makarska-neva-026

Topp beliggenhet ved strandpromenaden.

Leiligheter Neva er et populært bosted med svært god service nær havet og Makarskas omtalte strandpromenade. Husets eiere og personal snakker engelsk, og takket være deres varme mottakelse har de mange tilbakevendende gjester. Herfra finnes på gangavstand det meste man kan tenke seg å oppdage under sin ferie. Både stranden og den lange strandpromenaden med palmekanter med dens mange livlige uteserveringer og Makarskas pittoreske sentrum med fløtehvite steinhus.

Huset har en fantastisk beliggenhet bare 60 meter fra den brede steinstranden som går gjennom den sjarmerende byen langs det krystallklare vannet. Rett foran huset vokser det et vakkert fikentre, og typiske middelhavsplanter rammer inn bebyggelsen.

Leilighetstyper
Ettromsleiligheter for 2 personer.
Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Leiligheter
Friske ett- og toromsleiligheter i varierende størrelser.

Ettromsleiligheter (20 m²) med balkong for 2 personer består av et kombinert soverom og pantry.
Toromsleiligheter (30 m²) med balkong for 2-4 personer består av ett soverom og et kombinert oppholdsrom med sovesofa samt pantry.

Alle leiligheter har luftkondisjonering, balkong, Wi-Fi og flat-TV med satellittkanaler. Pantry med enklere kjøkkenutrustning, kjøleskap, vannkoker, kaffekoker og matplass. Baderom med dusj, wc og hårføner. Sovesofaen anbefales for 1 voksen eller 1-2 barn opp til 15 år.

Bad
Rullesteinstrand.

Annet
Bygd 2008. Huset er fordelt på 3 etasjer, totalt 6 leiligheter. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte av håndklær skjer én gang i uken. Gratis Wi-Fi. Parkering. Barneseng på forespørsel. Bildene er eksempelbilder for Leiligheter Neva, alle leiligheter har samme møblering. Ingen resepsjon. Eieren bor i huset.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 300 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Ja
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 50 m
Restaurant 50 m

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Kunne tenkt oss oftere nye håndklær, ble ikke byttet mer en en gang i løpet av uken, men det er en bagatell."

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Leiligheter Neva tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.