Leilighet Marco Polo - Dubrovnik (Hotellstandard: 4 stjerner)

lagenhet-dubrovnik-marco-polo-002
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-003
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-004
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-005
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-006
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-007
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-008
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-009
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-010
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-011
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-012
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-013
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-014
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-015
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-016
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-017
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-018
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-019
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-020
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-021
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-022
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-023
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-024
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-025
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-026
lagenhet-dubrovnik-marco-polo-027

Midt på Lapadhalvøya i Dubrovnik ligger Leilighet Marco Polo, omgitt av vegetasjon i et leilighetskompleks med isolasjon. I nærheten er det flere vakre promenadestrøk med utsikt over Adriaterhavet, og i Lapads sentrum er det godt besøkte kafeer og barer. De populære strendene Copacabana og Cava ligger en kort promenade fra leiligheten, så her det lett å finne interessante opplevelser, historie og avkobling på ett og samme sted. Fra leilighetens store terrasse har man vakker utsikt over den frodige halvøya og Elafitiøyene. Det er lett å ta seg til Dubrovniks «Gamleby», som er et av Europas best bevare, antikke steder og en severdighet i toppklasse! Trivelige kafeer og uteserveringer omkranser de smale, steinbelagte gatene i den pittoreske, gamle bykjernen.

Leilighet
Moderne innredet og frisk, større treromsleilighet (ca. 75 m²) for 4-6 personer og med stor terrasse og delvis havutsikt. Leiligheten har to soverom med dobbeltsenger (180 cm og 160 cm brede) samt et stort, kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer. To baderom med WC hvorav et med badekar, dusj og hårføner.

Leiligheten er luftkondisjonert og har terrasse, Wi-Fi, safe, satellitt-TV og DVD. Kjøkkenet består av kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffekoker samt enklere kjøkkenutrustning. Sovesofaen i oppholdsrommet anbefales for 1 voksen eller 2 barn inntil 12 år, dog intet krav.

Måltider
Inngår ej.

Bad
Rullesteinstrand. Leiligheten ligger ca. 450 meter fra den kjente og populære stranden Copacabana.

Annet
Bygd 2009, renovert 2014. Leiligheten ligger i bunnetasjen. Resepsjon kl. 11-19, den svensktalende eieren er dog alltid innen rekkevidde via telefon og hjelper gjerne til med informasjon om utflukter. Grindseng på forespørsel. Laken og håndklær samt avreiserengjøring inngår, bytte av håndklær skjer 1 gang i uken. Fra en nærliggende bussholdeplass går det lokalbusser med jevne mellomrom til «Gamlebyen» i Dubrovnik. Turen tar ca. 10 minutter. Kort promenadeavstand til Lapads sentrum, der du finner butikker, pengeautomat, apotek, restauranter og kafeer. Vertsparet har vunnet en rekke internasjonale priser for sin utmerkede service og høye kundetilfredshet på Hotell Marco Polo i Gradac.

Fakta og fasiliteter

Bad 450 m
Lokalt sentrum 600 m
Gamlebyen 4 km
Sentrum 4 km
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.

Service på reisemålet

I Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.